icon

Dá sa na tomto fóre písať s mužmi?

13. feb 2024

Ahojte neviete ci tu na MK su aj muzi? Myslite ze sa tu da aj pisat si s niekym spravy? Nehladam vazny vztah iba by som si rada nezavazne popisala s nejakym muzom ;) Nechce sa mi kvoli tomu zakladat pokec atd

grof_monte_christo
14. feb 2024

@suhajzba Na tvoj príbeh si pamätám. Zmenilo sa niečo? Posunuli ste sa niekam?

placebo72
14. feb 2024

...ak chceš, tak môžeme popísať

zuzika87
14. feb 2024

20 ročná kocka, ja ze máš minimálne po 30 tke🤣.. Asi sa mam co učiť lebo ja po pokročilej 30 tke, slobodná... A nič😪... . A baby majú pravdu treba zakladať diskusiu nie anonymne ak chceš aby sa ti niekto po zverejnení príspevku ozval

zuzika87
14. feb 2024

@eniaq netreba byť taký pesimista, co ak motyka vystrelí 👍

suhajzba
14. feb 2024

@grof_monte_christo neposunulo zostalo to rovnako……

okoloiduci5
14. feb 2024

Jasne ze sme tu, treba tu aj chlapsky pohlad vyjadrit 🙂 uz minule som tu niekde pisal ze by tu mohla byt mikrozoznamka 😅

zuzika87
14. feb 2024

@okoloiduci5 mikrozoznamka🤣to je napad

bittner
14. feb 2024

Tak to by bolo fajn sa zoznámiť možno na MK. Tie zoznamky sú naozaj o ničom, hlavne pre mamičky a deťmi. Seriózny muž je vítaný 😊

zuzika87
14. feb 2024

@bittner myslím ze tak ako my čakáme serióznych mužov tak aj oni čakajú seriózne ženy či sa mýlim?

bittner
14. feb 2024

@zuzika87 presne tak.

libertz
14. feb 2024

Ked chces mi kludne napis. Ja som uz takto cez forum spoznal vselikoho. Mohla si to nedavat anonymne ako tu pisu.

bittner
14. feb 2024

Aj ja hľadám správneho muža. Len už je to ťažšie, keď mám 41. Mladšie kočky majú viac možností. Ale koníka považujem za dobrú voľbu v každom smere. Snáď si každá, ktorá je takto sama nájdeme toho správneho/pravého 😊

eniaq
Odpoveď bola odstránená
zuzika87
14. feb 2024

@eniaq no možno to tak je... Ja mam zase pocit ze tým ze som akčná, spoločenská a viem si povedať to co si práve myslím sa ma chlapi boja... Krása, vieš toto je pre mňa taká vec.. Vonkajšia krása je pominutelna, vnútorná nie

okoloiduci5
14. feb 2024

@zuzika87 niekto by sa tu s tym mohol rozhybat 😅 uchylaci asi nechodia na MK, takze mohlo by to byt fajn

zuzika87
14. feb 2024

@okoloiduci5 myslíš ze nechodia?

okoloiduci5
14. feb 2024

@zuzika87 skor si myslim ze nie, tí su inde 😅

viestta
14. feb 2024

@eniaq sa zas lutuje, miesto toho aby sa chopil prilezitosti a skusil sa zoznamit...

fido69
14. feb 2024

@eniaq Ako chce tichý chlap zaujať ženu? Nemému dieťaťu ani vlastná matka nerozumie... Ženu musíš ukecať, alebo ona teba. Teda ak sú vzájomné sympatie.

zuzika87
14. feb 2024

@okoloiduci5 nie uchylaci asi nie.. Ale niekedy keď čítam nejaké diskusie nooooo boooze oooo boooze

zuzika87
14. feb 2024

@viestta myslím ze v tomto (v jeho) prípade sa to nezmení nikdy

bittner
14. feb 2024

@zuzika87 tento istý problém mám aj ja. Som akčná, plná energie.

zuzika87
14. feb 2024

@bittner no niekedy je to so mnou doslova o drzku🤣ale nie až tak nooo

bittner
14. feb 2024

@zuzika87 😂😂😂

bittner
14. feb 2024

@zuzika87 odkiaľ si prosím ťa?

zuzika87
14. feb 2024

@bittner východ

riesska123
15. feb 2024

Ak hľadáš niekoho v rovnakom veku, ale v opacnom pohlaví, tak tu som 🤣🙋‍♀️

eniaq
Odpoveď bola odstránená
zuzika87
16. feb 2024

@eniaq to máš odkiaľ ze pôsobím neslušne a od merané, práveže každý kto má pozná je rád že veci poviem priamo a na rovinu, viem sa zabaviť, porozprávať s každým... Problém je ze muži nemajú radi ze som otvorená a priama, a ze mam pri sebe vždy spoločnosť ľudí ktorí so mnou chcú tráviť čas

eniaq
Odpoveď bola odstránená