icon

Dá sa na tomto fóre písať s mužmi?

13. feb 2024

Ahojte neviete ci tu na MK su aj muzi? Myslite ze sa tu da aj pisat si s niekym spravy? Nehladam vazny vztah iba by som si rada nezavazne popisala s nejakym muzom ;) Nechce sa mi kvoli tomu zakladat pokec atd

Strana
z3
eniaq
Odpoveď bola odstránená
viestta
16. feb 2024

@eniaq ako sa zoznamit? O tom som ti popisala kopu pismenok este ked si bol omg. Tak sa k tomu vrat a precitaj. Nebudem znova drat klavesnicu na stratenu existenciu a strateny pripad.

eniaq
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
viestta
16. feb 2024

@eniaq nie vzdy, od isteho casu si stratena existancia. Zo zaciatku som sa ti pokusala aj dobre poradit, lenze to bolo uplne zbytocne. Chyba nie je vo mne, ale v tebe. Kym sa ty nezmenis, tak budes stratene existencia uz navzdy. A nielen pre mna. A ci je uspesny clovek ten co este stale zije u mamicky? Nuz z jeho pohladu mozno.
(len tak mimochdom, poznam kopu introvertov, ktori maju partnerov, partnerky, deti)

eniaq
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
eniaq
Odpoveď bola odstránená
viestta
16. feb 2024

@eniaq keby si mal partnerku, nebyvali by ste u mamicky ale uz by ste si budovali vlastne hniezdo. Teda ty nie, ty chces budovat hniezdo u mamicky v detskej izbicke a cakas, ci ti nejaka vhodna kandidatka, ochotna byvat s tebou v detskej nezabucha na branu...

eniaq
Odpoveď bola odstránená
viestta
16. feb 2024

@eniaq vsak ty ziadnu nemas, ani nevies ci by bola alebo nebola "vyberava". Ziadnu si ani nevyskusal. Ty si spokojny s tym ako je, ale rad o tom vyplakavas, lebo ta to robi (aspon v tvojich ociach) zaujimavym.

tanyag
16. feb 2024

@okoloiduci5 aaale chodia tu aj úchyláci, mala som tú česť 🤣🤣🤣 a nie s jedným

eniaq
Odpoveď bola odstránená
viestta
16. feb 2024

@eniaq tebe niet ani rady ani pomoci

eniaq
Odpoveď bola odstránená
viestta
16. feb 2024

@eniaq 🙄 ozval sa myslitel na urovni Sokrata

harry22
19. apr 2024

Ahoj, rád s tebou pokecám. Myslím, že obaja nebudeme ľutovať, kedže máme rovnaký záujem. Ozvi sa ;)

pete987
9. máj 2025

Ahoj, ja som Peter = Pete (čítaj Pítí), ak chceš, môžeme si písať. Som Z Partizánskeho, mám 45 r. a s niekym by som si chcel písať. Tak ideš! (Môj email = Pete987987@azet.sk)

Strana
z3