icon

Dá sa nájsť životný partner po 30?

24. máj 2024

Je 31 u zeny vela na najdenie zivotneho partnera? Ja myslim, ze mi utiekol vlak. najskor by mal prist, mala by som sa odlubit a zalubit, trochu si uzit vo dvojici a potom pride cas na rodinu. V idealnom pripade 33-35rocna. Snazim sa nechavat zivot plynut, ale tolkokrat som sa zle rozhodla...

Strana
z2
autor
25. máj 2024

@zmrzlinka2021 len castokrat je to o tych muzoch aky su v dnesnej dobe

autor
25. máj 2024

@vilma7 bola som dva krat zasnubena a medzi tym nejake flirty, chcela som si najskor uzit vztah, ale este som naplneny vztah nemala

autor
25. máj 2024

@zmrzlinka2021 skor som nekompatibilna preto, ze je ta zrela som, len som sa zalubila nespravne, ale clovek nikdy nevie, asi ta cesta k tomu spravnemu ma nejaky vyznam

ninka297
Odpoveď bola odstránená
autor
25. máj 2024

@ninka297 To ta nemusi zaujimat

mimka1402
25. máj 2024

Po tvojej poslednej odpovedi aj rozumiem tomu, že si sama.😀 Pekne sa ťa pýtajú na otázky, keď už si sa sem prišla pýtať a namiesto toho takáto odpoveď. No nuž, čo už.

tibortomasik
25. máj 2024

Jednoznačne dá aj po 60 aj po 40

tibortomasik
25. máj 2024

Dá sa nájsť po 30 aj po 40 aj po 50 a aj po 60 a poznám človeka čo aj po 70

sisska96
27. máj 2024

Súhlasím. Po 40 tiež by som už nerodila. To je už dosť rizikové. Tiež si myslím že do 38 max

margotka17
27. máj 2024

Mám kamošku, ktorá našla toho pravého v 39 a hneď sa aj zobrali. Prvá dcérka prišla do roka a druhá hneď za ňou. Má krásnu rodinku a skvelého manžela. Ver tomu, že čo má prísť príde 👍

prasiatko30
27. máj 2024

Nie 30+ zeny bez vydaja a bez partnera odchadzaju do klastora a maju zakazane sa stretavat s osobami muzskeho pohlavia. Mali byt sikovne a stihnut si najst partnera do 29r11m a 30dni - kto toto presvihne konec

matttech
28. máj 2024

Ja hľadám životnú partnerku,kľudne sa môžme zoznámiť ☺️

viera27
28. máj 2024

Vztah je vzdy o kompromisoch a budovani. Da sa cokolvek,akurat cim starsi je clovek,tym viac kompromisov musi robit a zrezavat zo svojich narokov. Alebo nezrezavat a znizovat tak sance. Taka vztahova matematika, pomerujes medzi tym,co vies ponuknut ty, a co chces dostat.

any_soj
28. máj 2024

Ahoj. Jasné že sa dá aj po 30. A k tomu že píšeš že si sa veľakrát zle rozhodla - skús si pustiť podcast Ako si nezobrat teľa, zvlášť prvá časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu. O tom, čo si všímať na druhom, znaky, či je skutočne schopný milovať. Môže ti to pomôcť nestracat vzácny čas .. https://skpodcasty.sk/podcasty/ako-si-nezobrat-...

princezna_bosorka
29. máj 2024

nikdy nie je neskoro, hlavne nevesat hlavu a neviazat sa na to, ako to malo byt. Ja som sa s mojim muzom zoznamila, ked som mala 31, o dva roky svadba a o dva roky prve dieta a dalsie necele dva druhe... som presvedcena, ze ak by som ho stretla skor vo svojom zivote, nic by zo vztahu nebolo, na niektore veci som musela dospiet...

babkaland
5. júl 2024

@0silvia0 sú atraktívni niečim iným, proste každý muž má niečo čo ja nemám. Logické vyústenie toho že si vyberú vždy druhého a nie mňa.

@autor spomínaš že z hladania a nesprávnych pokusov si už unavená... Tak ja som to hladanie a nesprávne pokusy mal od 15 do 40 a až potom ma to omrzelo a zmieril som sa s tým že proste nieje to každému súdené.

Strana
z2