Dá sa omylom dať pusa na ústa?
Prosim nevynadajte mi za tuto temu. Ale mne je doteraz zle a potrebujem poradit. Da sa dat omylom pusa na usta miesto pusy na lice? V sirsej rodine mame zvyk pri stretnuti dat si pusu na lice. Ja to neznasam a vzdy len lice nastrcim zo slusnosti. Aj teraz som lice nastrcila, no mala som plne ruky tasiek a padalo mi to tak som otocila hlavou a zrazu som dostala pritlacenu pusu priamo na usta. Hned som sa odtiahla a skrikla preboha. Myslite ze to bolo tym mojim otocenim hlavy alebo clenovi sirsej rodiny sibe?
Za jednu pusu hneď musí niekomu šibať,len preto,že to neznášam?Takéto príhody sa stávajú a nič za tým nie je Ak to vnímaš inak,treba sa zamyslieť nad tým konkrétnym človekom,jeho povahou a z toho dedukovať,či to bola náhoda,či úmysel.Ale je jedno,čo to bolo,pre teba to je signál.Aky?To by si mala prísť na to sama .

da sa dat aj omylom a chapem, ze to introvertovi vadi (ako dieta som neznasala ani pusy na lica od sirsieho pribuzenstva). Ci to mohol byt zamer, musis posudit ty, kedze toho cloveka aspon trochu poznas...