Dá sa omylom dať pusa na ústa?
Prosim nevynadajte mi za tuto temu. Ale mne je doteraz zle a potrebujem poradit. Da sa dat omylom pusa na usta miesto pusy na lice? V sirsej rodine mame zvyk pri stretnuti dat si pusu na lice. Ja to neznasam a vzdy len lice nastrcim zo slusnosti. Aj teraz som lice nastrcila, no mala som plne ruky tasiek a padalo mi to tak som otocila hlavou a zrazu som dostala pritlacenu pusu priamo na usta. Hned som sa odtiahla a skrikla preboha. Myslite ze to bolo tym mojim otocenim hlavy alebo clenovi sirsej rodiny sibe?
Ako by som reagovala? Povedala by som prepáč. Hlavne by som to nejak extra neriešila. Hlavu si otočila ty. Takže nie, rodine nesibe Napr ja nie som uvítací bozkávaci typ. A u chlapov dupľom nie. A podávam ruku. A to žijem v krajine kde sa bežne každý s kyzdym na privítanie bozkáva 3x. Pritom nemám problém s bozkávaní partnera. A áno aj dieťa dostane pusu na ústa alebo na lico. Ale len odo mňa. Zvyšok rodiny len na lico.
V kazdom pripade vam vsetkym dakujem. Aj tak ste ma utesili, ze to neurobil dotycny naschval. Lebo to by bolo pre mna horsie s tym zit, ze dotycnemu sibe. A ja si uz budem davat riaden pozor. Pekne sviatky Vam. Viac nereagujem. Lebo ja som velka introvertka, drzim si vzdy odstup a pre mna to bolo ozaj neprijemne.
Veď ale ty si bola tá, čo spravila nečakaný pohyb, nie ten muž. Nie každý má také reflexy, že by tomu vedel predísť, ak sa to vôbec dalo. Čiže naozaj by miesto vykrikov bolo skôr na mieste sa ospravedlniť a nabudúce také veci nerobiť vôbec keď ti nerobia dobre, a nepohoršovať sa ako keby to spravil naschvál.
skôr ako o teba by som sa obávala o dotyčného muža či sa ho nedotkol ten zhnuseny povzdych "preboha" 🙄 cmukas cudzích mužov, ty nezbednica.... však si to urobila náročky a on je v tom nevinne a ešte aj za úchyla? 😜
Hmm, kde sú tie časy, kedy sme sa stretli i v partii, na ulici atď a dali si pusinku 😘 a i napr. len tak “všeobecne” ľudia napr. kamarátky pri stretnutí na uliciach…
Nehoda sa stať môže a v tomto prípade sa stala. Tvojej nechuti k dotykom rozumiem, sama to mám podobne. Nerozumiem však tomu, že ti vôbec napadlo niečo také, že to dotyčný urobil náročky a že mu šibe. To sa mi zdá prehnané.
mne sa stalo to iste s kamaratom, s ktorym sme sa nevideli roky. Vedla mna stal moj muz, zvitali sme sa a od samej radosti sme tak divne pootacali hlavy, ze sme si namiesto lica dali riadny cmukanec na usta. Trochu trapna, rehot a zivot ide dalej. 🙂
Aj mne sa to stalo, kamošky priateľ bozkáva na líce 3x, teda jedna strana, druhá strana a zasa otočka.. zabudla som na to a už som nenastavila líce a dostala som na ústa.. kamarátka to so mnou 2 týždne preberala😇
Že či sme to urobili naschvál atď😀 tiež tam bol moj priateľ ten to neriešil..
Tak mas ponaucenie, k rodine na vitacku len s ruskom. 🤪 Tiez to neznasam, ja sa radsej rovno vrhnem az za plece pri vitani aby sa mi ani na lice nedajboze neusla 🙏
Neznášam toto pusinkovanie. Ale tiež sa mi stalo že sme sa s kamosom zvitavali a ako sme nevedeli kto na ktorú stranu proste sme si dali pusu na ústa.
Moze sa nechtiac stat. Mne teta davala take stipance na lica a pusu na usta ako malej...neznasala som to!
Inak, napr. v Čechách sa bozkávajú na ústa a sú to len moji známi. Asi tam je taký zvyk. Ani mne sa to nepáči, už tom viem, a tak, ak k nim idem, tak jednoducho vytocim hlavu a akože pobozkam na obe líca. Nebolo to u vás takto? Ze niekto ma taky zvyk pri bozkávaní a je to preňho akože normálne?
Stane sa,aj mne sa to podarilo :D a nedramatizujem..pocedz jajcprepaac a hotovo.zabudni
Ano, nechtiac sa to stat moze. Nedramarizuk zbytocne.
Ale ved na vine si tu ty 😃 ty si v milisekunde zmenila polohu hlavy, ten druhy nedokazal rychlo zareagovat. Nabuduce sa najprv zloz a potom sa vitaj s rodinou.
ani náhodou omylom. Takéto pusy a zajačie úmysly majú hlavne starí chlapi, prasáci, chlípnici 🐷
A ak si aj prudko otočila hlavu, tak bozkávajúci sa mohol "cuknúť" alebo zareagovať v štýle ospravedlnenia, humoru, napr. Ježíííš čo skrútila tú hlavu, nechcel som ťa bozkať na pery....
Tiež mám také skúsenosti... Dnes sa už viem ohradiť a vlastne sa s nimi už ani nestýkam. 😉
ja tiez natrcim lice, parkrat sa mi stalo ze mi dotycny/a nadrzo otocil hlavou za bradu aby mi mohol dat na usta, musela som sa ist umyt na tajno.. Nemam to rada vzdy natrcim lice a ked ma chytaju za bradu aby si mohli natocit tak odijdem. Nastastie uz si na to zvykli ze sa "nerada bozkavam"
Z mojej maminej strany dedko takto bozkaval pri zvitani a luceni na usta vsetkych 🙂 A nam to uz nebolo v rodine cudne. Aj ked prijemne tiez nie 🙂
Nijako , povedala by som nejaku smiešnu poznamku
@klementinka58 to vazne dospelu zenu niekto chyta za bradu a otaca jej tvar? fuuu to by videli ten cirkus, keby toto na mne niekto skusal.
autorka, ak je ti to neprijemne, preco sa bozkavas hoci aj na lice? ved sa len objimajte alebo co, vzdy sa to da nejako vyriesit, len to treba povedat. ja sa tiez s nikym nebozkavam, s objatiami nemam problem, tak to riesim takto.
@deedol ano ale to skor starsi ludia typu svokra, babkine sestry a pod
to bol moment naozaj a robili to aj ked som bola dieta
Mňa z tých tém tu dneska drbne. Samé skvosty. Idem radšej porobiť niečo.
ja utekám pri každom privítavani sa, neznášam bozkávanie s cudzími ľuďmi, teraz v zime aspoň využívam vetu, že je všade veľa chorôb, asi by som sa zľakla tiez
Tiež sa mi to omylom stalo.. zasmiali sme sa, povedali sme si sorry a život ide ďalej.. bolo to nepríjemné? Áno. Bol to trapas? Áno. Ale nie je to také tragické

Treba si dat rusko,alebo respirator a vybavene.😎