Dá sa omylom dať pusa na ústa?
Prosim nevynadajte mi za tuto temu. Ale mne je doteraz zle a potrebujem poradit. Da sa dat omylom pusa na usta miesto pusy na lice? V sirsej rodine mame zvyk pri stretnuti dat si pusu na lice. Ja to neznasam a vzdy len lice nastrcim zo slusnosti. Aj teraz som lice nastrcila, no mala som plne ruky tasiek a padalo mi to tak som otocila hlavou a zrazu som dostala pritlacenu pusu priamo na usta. Hned som sa odtiahla a skrikla preboha. Myslite ze to bolo tym mojim otocenim hlavy alebo clenovi sirsej rodiny sibe?
No dobre, stalo sa. Uz si sa vydezinfikovala?
Za jednu pusu hneď musí niekomu šibať,len preto,že to neznášam?Takéto príhody sa stávajú a nič za tým nie je Ak to vnímaš inak,treba sa zamyslieť nad tým konkrétnym človekom,jeho povahou a z toho dedukovať,či to bola náhoda,či úmysel.Ale je jedno,čo to bolo,pre teba to je signál.Aky?To by si mala prísť na to sama .

da sa dat aj omylom a chapem, ze to introvertovi vadi (ako dieta som neznasala ani pusy na lica od sirsieho pribuzenstva). Ci to mohol byt zamer, musis posudit ty, kedze toho cloveka aspon trochu poznas...