icon

Dá sa vo veku 36 rokov nájsť normálna žena?

okoloiduci5
24. sep 2023

Snad ma tu nezorenie zenske osadenstvo 😅

V mojom 36 rokov sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu ale daleko od realneho vztahu. Staram sa o seba, vlastne byvanie, stabilna praca, pracovity, bezne aktivity, nehnijem pri telke alebo v bare, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny. Zacinam to brat ze som vo veku ze tie ,,prave,, 25-35r su vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Ako vidite v tom veku, aj ked je uz dieta?

karolinakr
25. sep 2023

@okoloiduci5 keď nevidiš dovod,to sa nedá nič robiť..raz ťa osvieti a ho hádam uvidiš

okoloiduci5
autor
25. sep 2023

@karolinakr ono aj to dobyvanie casom vyprcha ked sa clovek streta s neuspechmi, ked z par zien vypadne ze su vlastne vydate, jednej vadi dieta, dalsia extremne ziarliva, potom zase podstatne starsia, a stale dookola

katuskamala1
25. sep 2023

No sup,naber odvahu,capni tu svoju fotku a uvidis, ci ponuky na stretka pridu 🙂

okoloiduci5
autor
25. sep 2023

@katuskamala1 neberem to tu ako zoznamku, skor nieco na sposob ako ked zena ide na auto forum po radu preco jej nestartuje auto 😃

chodec15
Odpoveď bola odstránená
jsbb
25. sep 2023

Ja mam 38, mam VS, svoj byt, auto, bezdetna, nefajčím, neflamujem, negemblujem, a tiež mam problém normálneho chlapa nájsť. Ale ja chcem takého, co tiež spĺňa, co ja sama.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
25. sep 2023
karolinakr
25. sep 2023

@zahrajzlato jaj, ja ze ty pojdes po nej ako po udenom

karolinakr
25. sep 2023

@zahrajzlato a co by si robil,keby po tebe Isla nejaka ako po udenom? 🙂

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
akiana
25. sep 2023

@chodec15 No tak potom bude asi fakt problem v tom, ze je autor vizualne neatraktivny, a potom ma dve moznosti: bud s tym nieco robit, alebo prestat nariekat, ze za nim zeny nepachtia tak, ako si to predstavuje. Fakt ako niekedy mam pocit, ze nam vycitate, ze nechceme skaredych, tlstych a chudobnych.

akiana
25. sep 2023

@zahrajzlato Ked ma v 40-tke byt, auto, zmaknute dva cudzie jazyky a VS, asi uplne sprosta nebude, kedze vacsina ludi v jej veku toto nema. To, ze s tebou nekavickuje, nie je problem jej namyslenosti, ale mozno toho, ze jej tvoja spolocnost nema co ponuknut.

h2
25. sep 2023

@akiana Mať v 40-tke byt, auto, VŠ a dva cudzie jazyky je niečo mimoriadne?

akiana
25. sep 2023

@h2 Nevravim, ze mimoriadne, ale tiez sa neda povedat, ze je ta baba sprosta, lebo ruku na srdce, tiez to nie je standard. V tychto muzskych threadoch totalne absentuje sebareflexia - kazdy obtlstnuty, plesaty, neambiciozny, mizogynny vykvet, co byva u mamy a dobre se zarobi minimalku, si predstvuje, ze je nejaky rozpravkovy princ, za ktorym by sa mali zeny potrhat, a potom sem chodia vyrevovat, ze preco to tak nie je. Tu dalsi exemplar, ktory ma pocit, ze kolegyne su povinne s nim kavickovat, a dedukuje, ze ak sa do toho nehrnu, urcite budu sproste.

Take ze mozno ja robim niekde chybu? Ale kdeze, zeny su len sproste a nevedia ocenit moju dokonalost. Tebe to tak nepripada?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
h2
25. sep 2023

@akiana Nečítala som celú diskusiu, len mi sem tak padol zrak. Ale všimla som si aj príspevok o ženách, čo idú po chodbe okolo chlapov a k tomu mi hneď napadlo, že čo za chlapa stojí na chodbe so skupinkou ďalších chlapov a nepozdravia okoloidúcu ženu? A ešte čakajú, že ona bude zdraviť a usmievať sa. (Iba ak by oni pozdravili a ona nič, ale to sa mi zase nezdá, že by to tak bolo.)

kristiii
25. sep 2023

@anketkarka mne jeho obrázky nevadia, ja sa vždy dobre zasmejem, len tie vychodnarske sa mi ťažko čítajú 🤣

chodec15
Odpoveď bola odstránená
akiana
25. sep 2023

@chodec15 Jaj aha, a tie vztahy v minulosti boli problemove len kvoli tym zenam predpokladam. Lebo zatial od autora v diskusii citam len o nedostatkoch u zien, ale nepadla ani len zmienka o tom, ze mozno on niekde robi chybu. Dajme tomu, ze je ukazkovy krasavec ako zo zurnalu a aj tak sa ziadna “normalna” nechyta? No, tak potom je to jasne, v nom chyba nie je, ony proste neexistuju, alebo su koncentrovane na nejakom tajomnom mieste pre “normalne”.

stanislavicenka
25. sep 2023

@okoloiduci5 ja pracujem v malom kolektive, a hned 3 kolegyne su slobodne, nezadane v tomto veku. A jedna je fakt skvela zena, nerozumiem, preco je sama.
Mne sa velmi paci tvoj nick😁.

karolinakr
25. sep 2023

Ja neviem prečo sa o 40 slobodných vraví,že sú vadní..poznám asi 3, ženu aj mužov a sú fantastickí, žena obrschopná..majú aj chyby ako každý, ale povahy priateľské..spolužiak total ambiciózny, samostatný, bez rodičov a nechcel sa nikdy ženiť, možno tam by som k vyzoru mala pripomienku, ale velmi schopný...Jedna krásavica zo vzťahu do vzťahu, ale nie každý bez toho nemôže existovat..nie každý musí byť furt na niekom nalepený

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
25. sep 2023
karolinakr
25. sep 2023

@zahrajzlato ja sa z teba ušúľam...inak ty si mi raz písal dávno,ale som ti neodpísala..

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená