Dá sa vo veku 36 rokov nájsť normálna žena?
Snad ma tu nezorenie zenske osadenstvo 😅
V mojom 36 rokov sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu ale daleko od realneho vztahu. Staram sa o seba, vlastne byvanie, stabilna praca, pracovity, bezne aktivity, nehnijem pri telke alebo v bare, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny. Zacinam to brat ze som vo veku ze tie ,,prave,, 25-35r su vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Ako vidite v tom veku, aj ked je uz dieta?
@karolinakr ono aj to dobyvanie casom vyprcha ked sa clovek streta s neuspechmi, ked z par zien vypadne ze su vlastne vydate, jednej vadi dieta, dalsia extremne ziarliva, potom zase podstatne starsia, a stale dookola
No sup,naber odvahu,capni tu svoju fotku a uvidis, ci ponuky na stretka pridu 🙂
@katuskamala1 neberem to tu ako zoznamku, skor nieco na sposob ako ked zena ide na auto forum po radu preco jej nestartuje auto 😃
Ja mam 38, mam VS, svoj byt, auto, bezdetna, nefajčím, neflamujem, negemblujem, a tiež mam problém normálneho chlapa nájsť. Ale ja chcem takého, co tiež spĺňa, co ja sama.
@zahrajzlato 🙂
@zahrajzlato jaj, ja ze ty pojdes po nej ako po udenom
@zahrajzlato a co by si robil,keby po tebe Isla nejaka ako po udenom? 🙂
@chodec15 No tak potom bude asi fakt problem v tom, ze je autor vizualne neatraktivny, a potom ma dve moznosti: bud s tym nieco robit, alebo prestat nariekat, ze za nim zeny nepachtia tak, ako si to predstavuje. Fakt ako niekedy mam pocit, ze nam vycitate, ze nechceme skaredych, tlstych a chudobnych.
@zahrajzlato Ked ma v 40-tke byt, auto, zmaknute dva cudzie jazyky a VS, asi uplne sprosta nebude, kedze vacsina ludi v jej veku toto nema. To, ze s tebou nekavickuje, nie je problem jej namyslenosti, ale mozno toho, ze jej tvoja spolocnost nema co ponuknut.
@h2 Nevravim, ze mimoriadne, ale tiez sa neda povedat, ze je ta baba sprosta, lebo ruku na srdce, tiez to nie je standard. V tychto muzskych threadoch totalne absentuje sebareflexia - kazdy obtlstnuty, plesaty, neambiciozny, mizogynny vykvet, co byva u mamy a dobre se zarobi minimalku, si predstvuje, ze je nejaky rozpravkovy princ, za ktorym by sa mali zeny potrhat, a potom sem chodia vyrevovat, ze preco to tak nie je. Tu dalsi exemplar, ktory ma pocit, ze kolegyne su povinne s nim kavickovat, a dedukuje, ze ak sa do toho nehrnu, urcite budu sproste.
Take ze mozno ja robim niekde chybu? Ale kdeze, zeny su len sproste a nevedia ocenit moju dokonalost. Tebe to tak nepripada?
@akiana Nečítala som celú diskusiu, len mi sem tak padol zrak. Ale všimla som si aj príspevok o ženách, čo idú po chodbe okolo chlapov a k tomu mi hneď napadlo, že čo za chlapa stojí na chodbe so skupinkou ďalších chlapov a nepozdravia okoloidúcu ženu? A ešte čakajú, že ona bude zdraviť a usmievať sa. (Iba ak by oni pozdravili a ona nič, ale to sa mi zase nezdá, že by to tak bolo.)
@anketkarka mne jeho obrázky nevadia, ja sa vždy dobre zasmejem, len tie vychodnarske sa mi ťažko čítajú 🤣
@chodec15 Jaj aha, a tie vztahy v minulosti boli problemove len kvoli tym zenam predpokladam. Lebo zatial od autora v diskusii citam len o nedostatkoch u zien, ale nepadla ani len zmienka o tom, ze mozno on niekde robi chybu. Dajme tomu, ze je ukazkovy krasavec ako zo zurnalu a aj tak sa ziadna “normalna” nechyta? No, tak potom je to jasne, v nom chyba nie je, ony proste neexistuju, alebo su koncentrovane na nejakom tajomnom mieste pre “normalne”.
@okoloiduci5 ja pracujem v malom kolektive, a hned 3 kolegyne su slobodne, nezadane v tomto veku. A jedna je fakt skvela zena, nerozumiem, preco je sama.
Mne sa velmi paci tvoj nick😁.
Ja neviem prečo sa o 40 slobodných vraví,že sú vadní..poznám asi 3, ženu aj mužov a sú fantastickí, žena obrschopná..majú aj chyby ako každý, ale povahy priateľské..spolužiak total ambiciózny, samostatný, bez rodičov a nechcel sa nikdy ženiť, možno tam by som k vyzoru mala pripomienku, ale velmi schopný...Jedna krásavica zo vzťahu do vzťahu, ale nie každý bez toho nemôže existovat..nie každý musí byť furt na niekom nalepený
@zahrajzlato 🙂
@zahrajzlato ja sa z teba ušúľam...inak ty si mi raz písal dávno,ale som ti neodpísala..

@okoloiduci5 keď nevidiš dovod,to sa nedá nič robiť..raz ťa osvieti a ho hádam uvidiš