Dá sa vo veku 36 rokov nájsť normálna žena?
Snad ma tu nezorenie zenske osadenstvo 😅
V mojom 36 rokov sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu ale daleko od realneho vztahu. Staram sa o seba, vlastne byvanie, stabilna praca, pracovity, bezne aktivity, nehnijem pri telke alebo v bare, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny. Zacinam to brat ze som vo veku ze tie ,,prave,, 25-35r su vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Ako vidite v tom veku, aj ked je uz dieta?
@okoloiduci5 Este plsnujes deti, ked hladas od 25? Hladas s detmi, ci bezdetnu? Cim viac mas narokov, tym uzsi vyber, bohuzial 🤷♀️.. ale v 25, ked som bola bezdetna, by si pre mna asi zaujimavy ako rozvedeny s dietatom nebol, aj ked vies ako to byva...ja som si aj ako rozvedena hladala bezdetneho a nakoniec som sa zalubila do muza s detmi 😀
@okoloiduci5 okej to som nevedela. prepáč... a čo tie ostatné otázky ktoré som ti dala hm ? 🙂
@dadis presne ako ja 😀 a nakoniec to je super, lebo chápe veci okolo detí, máme dokonca v rovnakom veku takže aj aktivity nam pasuju 🙂
@banderaska29 musim sa pozriet co si vsetko pisala, sa to tu rozbehlo, je tu zivo 😃
Zeny v tom veku uz vacsinou vedia co chcu a nechcu, zacinaju poznat svoju hodnotu a nenechaju sa uz tak lahko ocarit. Na druhej strane, cim je dlhsie clovek sam, tym horsie sa prisposobuje druhemu. Za chvilu mozno pride vlna rozvedenych mladych zien s detmi, to ny si mohol zvazit, ak ti deti nevadia. Pripadne zacat h´adat v inych vodach, ja neviem, zacat chpdit na nejake kruzky pre dospelych alebo co
@okoloiduci5 Hladaj chyby v sebe. Zadana, vydata a stastne slobodna neznamena nenormalna. A ked su tie slobodne stastne napriek tomu, ze existujes, tak asi neponukas lepsiu alternativu.
@okoloiduci5 presne ..ešte si nestretol tu pravú
@okoloiduci5 ahoj, u mňa je to to iste, akurát opačne pohlavie 😀 ja ani nejako nehľadám, ale ono to príde akosi samo a po mesiaci, dvoch sa z toho chalana vykľube totálny magor 😅 ale poradím ti akurát to, že netlač na pílu a ono to príde samo, keď to budeš najmenej čakať 🙂 veľa šťastia prajem 🍀
Takze moj postoj, kedze uz mas dieta hladala by som v rovnakych vodach, mamicku s dietatom to je prvy dovod, ako necakaj, ze 25 rocna bude vyskakovat, ze mas dieta, zato tej 35 rocnej by to malo menej prekazat, dalsia vec treba si hladat skromnejsiu zenu co bezne pracuje a nesniva, ze prides na ferrari, bohuzial dnesna doba vela pozera na peniaze, tak isto dorobene zeny to je len na zabavku, prve co prezrad, ze mas dieta aby vedela, ze si skutocny otec nie iba taky co vidi dieta raz za rok, ale ze sa staras ak to teda tak je? A ano zvacsa tie dobre , mile, usmiate zeny maju stabilne vztahy a rodiny, ale verim, ze sa najde daka 😉, kludne skus aj zoznamku, lebo niekedy na ulici oslovit zenu je aj trapas, ako ja mam taku skusenost, ze chudak chlap zarval dvojzmyselne co ani nechcel
ja si myslím že takých žien je kopa , tiež mám 35 a som úplne v pohode. možno keď nebudeš nejak moc prehnane hľadať tak práve ti nejaká padne , už aj ja to tak robím
@okoloiduci5 To sa pýtam aj ja ale opačne, dá sa vo veku 37 rokov nájsť ešte normálneho, nezadaného, vyspelého chlapa s morálnymi hodnotami??
@misinka26 vies kolký sa takto hladaju a nenatrafia na seba...
@chodec15 😂😂😂😂 odvážny chlapec 👍👍👍 asi si doma zvyknutý na takéto reakcie 😁
Nepochopili, že odľahčuješ tému. Ak to autorovi nevadí 🫣
Pomôžte mi pochopiť túto mužskú logiku - hľadám si ženu,prídem na ženské fórum je tu 90 % žien veľa aj nezadaných,ale samozrejme fotku si nedám,len budem do vzduchu rozdumavat,kde robím chybu..Chlapi ste mamlasi..
.Mňa vždy zbalil chlap,nikdy som ani prstom nepohla..Vždy na drzo prišli za mnou, oslovili,chces - nechceš atd..nečakali trištvrte roka v anonymite a nepísali poémy a básne o svojej dokonalosti..
Raz tu bol iný expert,rovnaký problém riešil a keď ho baba oslovila,tak ju poslal do kelu..To bol iný level tragéda.
.Podľa mňa muž tu vystupuje anonymne,keď je zadaný,inak neviem,prečo by si nedal foto
aj tak som nejak nepochopila tomu celemu, co si chcel tymto c na takomto fore vlastne dokazat, co cakas teraz ze sa ti neviem kolko zien len tak hodi okolo krku?
@karolinakr Ano, tato logika ma fascinuje, skusim tu zhrnut myslienkovy cyklus, ktory pozorujem v 99% tychto prispevkov:
1. chcem zenu
2. nemam uspech, ale vo mne chyba nie je
3. zeny chcu len bohatych, takze nemam sancu
4. zeny su hlupe/plytke/na peniaze/zaujimaju ich len kraviny
5. ale aj tak chcem zenu
6. ziadna nie je normalna
7. opakujem, vo mne chyba nie je
8. nefetujem a negamblim a to mi staci, aby som mal o sebe mienku, ze som dokonaly muz a kazda by sa za mnou mala potrhat
9. ziadna sa za mnou nejde potrhat napriek tomu, ze nefetujem a negamblim
10. zeny su hlupe/plytke/na peniaze/zaujimaju ich len kraviny
11. aj tak chcem zenu
12. vo mne chyba nie je
Pricom by to malo byt:
1. chcem zenu
2. mam co ponuknut?
3. ak ano - super / ak nie - preco?
4. odstranim nedostatok
A tak dokola a dokola, coho vysledok je, ze muzi co sem pisu, su roky sami a zacykleni v tychto myslienkovych pochodoch, presvedceni o vlastnej dokonalosti.
Odkial si?🙃
@kremlika možno chcel vzbudiť ľútosť a takto cez city zapôsobiť 🙂
@karolinakr Nie je nic viac sexy, ako muz, ktory sa lutuje...
@akiana že opakujem,chyba vo mne nie je! toto bolo dobré..za to som ti aj dala smajlika
@karolinakr foto mam len na svojom Fb, nikde inde, na ziadnom fore. Takze nevidim dovod. Okrem toho sa snazim pochopit myslienkove pochody vas zien 😉
@iv007 tt
Od mužov sa čaká,že budú dobývať..Riskuje,že bude odmietnutý,ale určite je menšia hanba, keď chlap dobýva a dostane košom,ako keď žena behá za chlapmi..a vyjde za smiech..

no podľa mňa neprišla tá ,,pravá,, Ja by som sa na takéto chlapa s vlastnosťami ako máš vykašlala, ak by tam nefungovala chémia a zaľúbenosť. Musia tam byť city a nie iba to, že mi vyhovuje že je pracovitý, starostlivý, aj uvariť vie, aj upratať. Proste skoro dokonalý.