Dá sa vo veku 36 rokov nájsť normálna žena?
Snad ma tu nezorenie zenske osadenstvo 😅
V mojom 36 rokov sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu ale daleko od realneho vztahu. Staram sa o seba, vlastne byvanie, stabilna praca, pracovity, bezne aktivity, nehnijem pri telke alebo v bare, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny. Zacinam to brat ze som vo veku ze tie ,,prave,, 25-35r su vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Ako vidite v tom veku, aj ked je uz dieta?
@zafir01 Ja som toho nazoru, nech ma neukamenuju, ze ziadna zena, ktora ma dajme tomu 90 kg a viac, nie je so svojim telom skutocne, z hlbky duse spokojna. Tera nehovorim o trosku nadvahe, tzv. “cici-rici”, ale naozaj o skutocnej vysokej nadvahe. Falosne sebavedomie a vystredne obliekanie je len naplast, a jednoduchsie vychodisko, ako zatat sa a schudnut. Z toho prameni podla mna cele toto body positivity hnutie, ktore scasti uz zachadza do uplnych extremov, kde naprikld tvrdi, ze ludia s BMI od 30 a vyssie su “uplne zdravi” a zvysene riziko chorob je hoax a fatphobia. Ze ked ti lekar povie, ze ked schudnes, tak sa ti zlepsi celkovy zdravotny stav, tak ta chce len diskriminovat a vysmievat sa ti.
@zafir01 ja som myslela záujem na vzťah, nie na Sex . Samozrejme , ženy cez 30 majú záujem, ale ten je prevažne fyzického pôvodu, nie záujem o svadbu, partnerstvo. Sama priznávaš, keď manžel nebol doma tak prejavili záujem, asi nechceli s tebou hrať karty, alebo pozerať rozprávky tí muži, chceli len pretiahnuť na tajnáša 😇
@akiana áno si žiadaná ale len na jednu noc,muž chce potomstvo a stará 35ročná na konci plodnosti, asi nie je terno na založenie rodiny však 😉
@akiana Presne, dnes sa v médiách glorifikuje obezita aj u detí :O veď bola aj reklama- ty si tučná, to nie je tvoja vina,, Chápeš to?? takýto blud dovolili dať do vysielania, len aby sa nedotkli niekoho citov, dnešní ľudia sa hneď za všetko urazia, nedokážu zniesť žiadnu kritiku, pravdu, sme hrozne slabí jedinci my, ako ľudia.
@katkazocele Mužom síce netikajú biologické hodiny, ale 36 ročný chlap je už tiež starý cap na založenie rodiny. Dnes veľa chlapov sa žení okolo 40-ky a majú malé deti, ale nie je to prirodzené, lebo dieťa ešte ani vysokú školu neskončí a chlap už bude na dôchodku. Takže žena má mať 20 a chlap 40? Ten vekový rozdiel je fajn v mladosti. Ale keď ona bude mať 40 tak bude mať doma 60 ročného skoro dedka.
@natalienka12 skôr som mala na mysli, že 30roční chcú 20 ročné na založenie rodiny, nie svoje rovesníčky za zenitom plodnosti. A to vravím, ako žena po 30tke 😅 Treba sa pravde pozrieť do očí. Neklamať sa. ženám ujde vlak omnoho skôr ako mužom.
@katkazocele aha ,ja som to pochopila z toho fyzického hľadiska ... 😂
@katkazocele Vdaka, ze si ma prave nazvala zaujimavou len na jednu noc a starou rarohou na konci plodnosti, ale ja mam naozaj trochu inu skusenost a nemyslim si, ze moj zivot poznas lepsie, ako ja. Ak si vseobecne takato neprijemna, tak to, ze nie si ziadana nebude na tvojom veku. Inak mam 33.
@zafir01 tak zasa povedzme si pravdu, muži pretiahnu všetko čo dýcha, takže si dovolím tvrdiť, že aj ženy pred dôchodkom ak sa o seba starajú , tak majú návrhy na sex od výrazne mladších 🙄
@akiana nechcela som sa ťa dotknúť, ten vek som len tak trepla, priamo na teba som nemyslela žiadnu negatívnu skutočnosť. Tak po 30tke ide počet vajíčok strmo dolu,veď si to pozri, ja len fakty píšem ... na to sa predsa nik nemôže uraziť.
Pokiaľ fakty a priamosť pokladáš za nepríjemnosť, tak áno som taká, nemám rada falošné chlácholenie/klamanie si atď .
@katkazocele našťastie sa stretávam s mužmi ,ktorí ženu nevnímajú len ako matrac .
@zafir01 Pripadne ako chodiacu maternicu. @katkazocele vela muzov najma po 40 uz deti z predosleho vztahu ma, a preto im nezalezi tak na tom, ci budu mat dalsie. A aj ked pocet vajicok po 35 klesa, kazdy den rodia po celom svete zeny este dobre po 40-tke. Mas jeden jediny fakt, a to je relativny pocet vajicok, a prezentujes to, ako keby zeny po 30 boli nejake zoschnute stare onuce, vyprahnute zvonka aj zvnutra, bez vyhliadok a vhodne akurat tak raz pretiahnut, co aj hovoris. Trosku mimo, ale prajem ti, aby si sa zacala mat rada, pretoze davas dole predovsetkym seba.
@zafir01 ja som myslela že máš manžela, čiže sa už nestretávaš s inými mužmi😕
@akiana takto extrémne som to nemyslela, tak prosím nevkladaj mi do úst, len svoje domnienky, na to sme už obe staré 😉
Smiesne je, ze ako sa tu rozhadali zeny medzi sebou. A nie 30r. chlap do 35r. je v tope svojej kariery a zivota. Mne sa stalo, ze viacero zien, ktore ma nechali sa mi z nicoho nic sami ozvali tesne pred 30 alebo tak rok po. Ale ja aby som bola zachrana alebo druha volba pre zenu co ma nechala, to nie.
Samozrejme chlap bude hladat tak vekovu kategoriu 24-29r. Zeny po 30r bud si riesili karieru alebo su moc vyberave a maju presny zoznam co chcu a neni sanca na kompromis. Smiesne je na tomto, ze zeny za najmensiu malickost nechaju chlapa. Lenze neuvedomia si jednu vec, zena rozhoduje o tom s kym ma sex, a chlap otom s kym ma vztah. Realita je, ze zeny vyberaju vacsinou zle, ale nedokazu nato sami prist alebo sa priznat.
Musim povedat, ze krasne socialne siete zenam predali falosne iluzie:
Uprednostnit karieru pred rodinou.
Kazda zena je dokonala a zasluizi si top muza.
Nebude to nahoda, zeby takto chceli kontrolovat populaciu lebo je vela ludi?
@topgabo Pre mna je 35r chlap na zalozenie rodiny uz stary...podla mna je najlepsie si zakladat rodinu, kym maju obaja pod 30, vekovy rozdiel max 5 rokov, majetok ziskavat spolocne a postupne - taky vztah ma najvacsiu sancu na uspech - ale je to len moj nazor, my sme mali 7r rozdiel a myslim si, ze to uz bol prilis velky gap..
@topgabo Máš zo seba komplexy? No ani náhodou nie je muž medzi 30-35 na vrchole svojej pracovnej kariéry. To kde si na to prišiel na tieto výplody? Vrchol kariéry sa nedá špecifikovať a u každého povolania je inokedy. Väčšinou najlepšie zarábajú ľudia okolo 50-ky a majú aj najviac pracovných skúseností (advokáti, lekári, architekti, manažéri...). Asi ťažko bude 30 ročný advokát, ktorý má čerstvo po advokátskych skúškach a zarába ledva na to, aby zaplatil nájom kancelárie konkurovať skúsenému 50 ročnému advokátovi s vybudovanou klientelou. A obdobne to platí aj v iných povolaniach. Robotník vo fabrike alebo montážnik na výrobnej linke v automobilke asi ťažko má niekde vrchol "kariéry", tým samozrejme nikoho neurážam, ale ak niekto robí rukami lebo nič iné nevie, tak tými rukami si bude zarábať aj neskôr, tu sa nedá špecifikovať nejaký kariérny vrchol. Nuž, realita je taká, že vy muži máte privysoké ego a myslíte si, že aj v 40-ke sa môžte zamerať na vekovú skupinu žien do 30 rokov. Pravda je však taká, že inteligentné vzdelané ženy, ak sú ešte k tomu pekné, chcú tiež vzdelaného muža ich úrovne a nie robotníka. Takéto hlúposti, že ženy vďaka sociálnym sieťam uprednostňujú kariéru pred rodinou, nemôže napísať inteligentný vzdelaný muž, ale iba muž, čo to dotiahol ledva do maturity.
@natalienka12 Ok necham ta zit v tvojej iluzii. Dobru nocku

@topgabo Na tyzdennej baze tu pisu ti dobraci, ze za nimi tie zeny nejak neutekaju. Tak ako to je?
Vies, ja nonstom citam na internete, a tieto prispevky vacsinou idu od muzov, ze ako odbije polnoc na nase 30. narodeniny, zblaznime sa, zacneme maniakalne nahanat muzov, vadneme zvnutra, nase maternice robia salta dozadu od tuzby po dietati, vajecniky zufalo zmykaju posledne zvysky vajicok, pachtime za karierou, chovame doma 20 maciek a navstevujeme psychiatra.
Ja som zena po 30 (mam 33), a som obklopena inymi zenami po 30, ktore maju rovnaky zivotny styl ako ja. Ani jedna z nas nenahana muzov, naopak, mame problem odhanat hlavne mladsich, ktori vidia financne zabezpecenu a dobre vyzerajucu babu, ktora je emocne stabilna a vie, co chce. Vela z nas ma dieta po 32, pretoze sa na to pozerame zodpovedne, a chceme dietatu najskor mat co ponuknut, nez zivorit a pisat tu na MK kazdy mesiac do diskusie, ci uz vam cinkol rodicovsky na ucet. Macky neznasam, nikdy som ziadnu nemala. Menstruaciu a ovulaciu mam pravidelnu kazdy mesiac, keby som teraz chcela dieta, tak si ho teraz hned aj spravim. A ked nebudem mat teraz dieta, nemam pocit, ze by sa svet zrutil. Vseobecne, najma vo vyspelych krajinach, sa priemerny vek prvorodiciek zvysuje, teraz je to na zapade Europy tusim 30-31 rokov. To znamena, ze je velmi vysoky pocet zien, ktore maju prve dieta okolo 35 a starsie. Nikdy v zivote som nebehala za ziadnym muzom a prvy stabilny vazny vztah som mala v 30-tke. Dovtedy som pritahovala samych debilov, a zmenilo sa to, az ked som sa preorientovala na kategoriu muzov od 40. Z takych vacsina nechce 20-tku, ktora by mu pomaly mohla byt dcerou, pretoze s takou obvykle nema kompatibilny zivotny styl a hodnoty. Taka ma naopak casto na starsieho muza ocakavania, ktore on uz nechce plnit, pretoze z toho pred 20-timi rokmi vyrastol.
Ja by som vam muzom odporucala, upustit od rozpravky o zufalych tridsiatnickach, ktore po vas bazia ako psi po udenom, pretoze sa tak usetrite zbytocneho sklamania a bude tu menej prispevkov, ako tento. To vam zrejme nabulikoval niekto, kto nevedel uniest odmietnutie, ale nezaklada sa to na pravde.
Keby som si dlhodobo nevedela najst partnera, zacala by som sa o seba viac starat, cvicit atd. Dalej by som sa zamyslela nad tym, ci muzov niecim neodhanam, nejakou povahovou chybou. Dobre su testy na typy osobnosti a tiez poruchy osobnosti, ako bez srandy si takto moze clovek trosku overit, ci ma nejake neprimerane tendencie a sklony. Tieto sa casto prejavia uz na prvych rande. Nevyfiltruje ich len naivna alebo zufala osoba, alebo niekto kto mal rodicov, co hrubo potlacali jeho osobnost. Ako tretie by som riesila, ake su moje vzorce z detstva, aky bol moj typ priputania sa k rodicom a ako ma to moze ovplyvnit vo vztahoch. Dalej, ake su moje vzorce spravania, co sa ma vie prilis dotknut a preco (do hlbky rozobrat). Na com mi zalezi a preco. Ak mi skrachoval vztah, cim som prispela ja? Co mi ten druhy vycital? Zaroven by som sa sama seba pytala, ci nemam falosne predstavy o druhom pohlavi a ci sa nenecham ovplyvnit predsudkami. Takto by som si spravila nejaky realisticky pohlad na seba a potencionalnych partnerov a zhrnula si, ake su moje zakladne ocakavania.
@dadis pointa naco som chcel poukazat je fakt, ze chlap hned na prvom rande uz vie ci to bude len nieco kratke alebo ze si zenu vie predstavit aku buducu manzelku. Marne tuzia zeny do 30r, po muzoch o vztahu ked si vyberaju muzov co im ten vztah nedaju.
@akiana nie, ze si pritahovala debilov ale dala si samncu len debilom. Muz bere hocico co moze kym zena si vybera.
Mám 36 rokov a hľadám si normálneho chalana,kamaráta ,priateľa.....Som žena do voza i do koča

@akiana no ja keď vidím túto módu fat positive ,kedy si 80kilove mladé 17 ročné dievča dá crop top a zarezané legíny a k tomu make Up ,ako do Moulin rouge .
Samozrejme ,je fajn ,keď je žena so svojím telom spokojná , to zas netreba preháňať s ničím .aktuálne mám tiež kilá naviac . Ale nikdy si nepamätám tak divno obliekajuce sa a vyzerajúce mladé dievčatá ,hoci sa obzriem aj spätne na módu mojich rodičov . A pritom majú možnosti , financií a aj v informacii viac ako generácie pred nimi