Dá sa vo veku 36 rokov nájsť normálna žena?
Snad ma tu nezorenie zenske osadenstvo 😅
V mojom 36 rokov sa neda najst normalna zena? Moje stastie spociva v tom ze trafim zadanu ale daleko od realneho vztahu. Staram sa o seba, vlastne byvanie, stabilna praca, pracovity, bezne aktivity, nehnijem pri telke alebo v bare, vyzeram normalne, viem sa usmiat, komunikativny. Zacinam to brat ze som vo veku ze tie ,,prave,, 25-35r su vydate, mozno stastne zadane alebo sa nevedia rozlucit s nefunkcnym vztahom. Alebo potom stastne slobobne? Uz zacinam hladat na sebe chyby, lenze ziadne nevidim, ani moje okolie nema nejake namietky. Ako vidite v tom veku, aj ked je uz dieta?
Ono je to tak ... v istom veku a s istými skúsenosťami človek nedá šancu hocikomu ...teda záujem by aj bol, ale púšťať sa do vzťahu bezhlavo a s kýmkoľvek to už nie ..to už musí ten druhý za to stáť...a to nemusi byť žena ziadna zlatokopka, ani namyslená fiflena..nehladaj za nezáujmom - tebou vykonštruované dôvody, ktoré sú možno nepravdivé, len lichotia tvojmu egu. Ber to, že žena možno hľadá komplexný "balík v mužovi...ak nie je nútená upustat zo svojich nárokov a uskromnovat sa..No, nie. Hľadaj kompatibilitu k sebe, maj primerané nároky.
@karolinakr Rasi?? 😬
@omg1992 🙂 už sa lepšíš
@dadis
@zahrajzlato 🙂 srandičky
@okoloiduci5 Mna by zaujimalo, ked zarabas vysoko nadstandardne preco nemas to BMW? Ked to je podla teba dovod, ze nemozes najst zenu. Jaaaj, ty budes ine IQ. Hlavne, ze v hladaciku mas zeny od 25 rokov. A ty si stary chren 36 rocny s deckom, rozvedeny. Preco by ta mala chciet mlada baba? Stareho ujca s deckom, co bude platit alimenty este minimalne 10-15 rokov. Trochu sa ukludni, pozri do zrkadla….vidis? Nie si taky krasavec. Co znamena, ze postava je priemerna? Teda aj brucho uz mas, ale ok, adept na extremne premeny nie si. Kolkoze to nadpriemerne zarabas? Ty si dokonaly, krasavec, muzny typ, gentleman, len tie zeny hlupe ta nechcu ze? Idiot.
@natalienka12 tak ty si sa mi pokusila riadne nalozit 😅 take ako si ty, hadzem za hlavu. Dobru noc
Adonisovi dosli argumenty…lebo baby z “instaca” ho nechcu
vyjadrovanie ako v krcme 4. cenova
@okoloiduci5 treba byť medzi ľuďmi všade kde sa dá pochybujem ze v obchode by ta nejaká zastavila len tak. Niekde v spoločnosti byt furt začať konverzáciu. Je ich dosť len na to netlač všetko príde vtedy keď ma
@akiana súhlasím vo veľa veciach s tebou, ale ten bod že ženy po 30 sú rovnako žiadane ako 20 ročné kocky a že si môžu stále vyberať tak to platí tak pre 1% žien reálne, Sorry 😬
@katkazocele Vobec to neplati pre 1% zien. Dokonca aj po 40 a 2 detmi si mozes vyberat. To su reci, akoby muzi nestarli 😀
@katkazocele Ked ty si po 30 ziadana nebola, to je skoda, ale ja som bola napriklad viac, ako v 20-tke. Nie kazdy muz chce 22-rocne dieta.
@natalienka12 Presne 👏👏👏👏👏
Inak je to tu VZDY o tom istom:
- zeny ma nechcu, lebo su tupe zlatokopky
- ano sorry, nechceme chudobnych
- ale…ale…ja som strasne bohaty!!!
@okoloiduci5 Ty asi potrebujes nalozit,lebo podobrotky to evidentne nechapes.
@zahrajzlato Javi sa mi, ze ani to nie…
@katkazocele tak ja som po štyroch pôrodoch ,mám 36r. , nevysielam žiadne špeciálne vedome flirtujuce signály , akurát mám dobrého manžela,ktorý je často z domu preč ,a teda registrujem záujem . Či už to boli ex ,alebo čo mi muži ,s ktorými som sa na rôznych športových akciách zoznámila . Teda záujem bol ,kým som im taktne nepovedala ,že som mimo hľadáčika ,lebo som šťastne vydatá s troma deťmi 😂 . A boli to muži od 25-45 🫣 .
Tým sa nechcem chvalit ,až to niekto zle nechápe . Manžel mi stále tvrdí ,že množstvo žien po 30 či 40tke vyzerá lepšie ,ako vo všeobecnosti dnešné 18stky . Ako mužovi sa mu zdá ,že tieto zrelšie ženy sa vedia lepšie obliekať ,cesat. Nevie prísť na chuť týmto novým stylingom a móde 😂 . A čo sa týka postavy detto