icon

Dali by ste priateľovi druhú šancu po nevere z jeho strany?

13. máj 2021

Dali by ste priatelovi druhu sancu po nevere z jeho strany? Ja som mu neverna nebola, kedze hned ako som sa o tom dozvedela som s nim prerusila kontakt. Asi mesiac na to som prespala u kamosa s ktorym sa dlhsie pozname lebo mame spolocne zaujmy. Sex nebol, iba sme pozreli film objimali a mojkali ale nic nebolo kedze som u nho bola prvykrat. Ku kamosovi nic romanticke necitim, toto som spravila len preto, aby som stale nemyslela na mojho uz byvaleho priatela a co spravil s inou. Inak by som sa mysliemkami o noch zozrala. Priatel sa chce vratit spat ku mne a vravi, ze ma uz nepodvedie. Ja tomu moc neverim, ale stale mam pre neho city. Poviem ano a budem za chuderu ked mu odpustim, poviem nie budem sa citit, ze ho stale mam rada. Podla mna on by mal o mna bojovat, nie naopak, ja som ho nepodviedla, ked sme bolo vo vztahu, on man ano.

Viem ze ziadna ho nepoznate lepsie ako ja ale ake su vase skusenosti? Zobrali ste vasho naspat a zopakovala sa nevera? Mozno keby som mladsia(29) mavnem rukou, ale neviem preco mu chcem dat sancu. Tak ci tak mi to dojde ako keby obe moznosti neboli dobre pre mna. Mozno najlepsie ho nechat tak a ze ci sa ozve sam od seba a nech ukaze ze to mysli vazne?

Strana
z2
adalmba
13. máj 2021

Ja som zobrala späť, ľúbila som ho a sľuboval že už to neurobí...... Urobil to zas... Bolelo to ešte viac ako 1x....za mňa jasné NIE.

dmk_1
14. máj 2021

Tento pribeh poznam. Nemali sme sa k sebe nikdy vratit, uz som mu neverila, dozrali sme sa uplne. Vzdy som ho podozrievala, neverila som mu uz ani nos medzi ocami. Potom som stratila doveru ku vsetkym chlapom, dnes mam sice pokojny vztah s muzom, o ktorom som si ista, ale este ma vie pichnut pri srdci, ked napr. v noci pipne sms.

hope87
14. máj 2021

Evidentne ta nepodviedol len jednorazovo ale bolo to pravidelne, kedze odchadzal akoze za kamosmi. O to horsie to je, ze to robil opakovane a to sa poznate len 2 roky. Je mu to luto len preto, ze si na to prisla. Resp. jemu je luto len to, ze si na to prisla 😀. Myslis si, ze keby si sa stale hrala na "hlupu" a neprisla na to, ze by v tom nepokracoval a zrazu s tym sam sekol, lebo by zrazu zistil, ze robi chybu? 😀 Cosi...

vilma7
14. máj 2021

Pôvodne som si myslela že ťa podviedol raz, z dalsieho príspevku pochopila, že to bolo pekne cielene plánované a nie len raz. Takže v.tomto prípade by som určite neodpustila.

sslobodnamama777
14. máj 2021

to zalezí aj na tom, co iné Ti vie ponúknuť, ako Ti chce vynahradit tento podvod a ci by si bola schopná Ty s nim v pokoji byt! zabavat sa atd ako pred neverou a vobec ci by si vedela prijat jeho pritomnost a dotyky.

janickacrazy
22. máj 2021

Nevracaj sa k nemu. Mám v okolí taký prípad, žena tesne pred svadbou zistila že ju muž podviedol, on sľuboval hory doly, že to bolo len raz, bla bla. No jasné. Chvíľu sekal dobrotu a potom to urobil znovu.

obycajny
22. máj 2021

Nie nedal by som,to nie je laska

autor
24. máj 2021

Mate pravdu. Ukoncila som to.

tmonika
26. apr 2024

Aj ja som dala šancu keď sme boli slob. a bezd. teraz som rozvedená a jedno dieťa, hádaj s kým? tak uvažuj triezvo..

schauma123
17. okt 2024

Odpustila som a dúfala že má ozaj miluje 🤣 a aj druhýkrát má vymenil. Nikdy viac. Moja hodnota je viac ako jeho hnoj v ktorom žije. Za mňa nie.

Strana
z2