Dali by ste šancu tyranovi?
Ahojte,chcela by som vedieť názor iných žien,lebo ja som vraj sebec.. odpustili by ste manželovi,ktorý Vás psychicky aj fyzicky týral a dali mu druhú šancu,keď chce všetko napraviť a aj sa snaží pre to niečo urobiť? Kvôli deťom? Už mal veľa šancí,ani raz sa to nezmenilo.. ponižoval ma,nadával mi,bil ma.. odišli sme,podala som návrh o rozvod a teraz prichádzajú tie sľuby,ako to ľutuje,nechcel mi ublížiť,mám to napraviť kvôli deťom.. som rozhodnutá rozviesť sa.. som sebecká voči deťom? Ja už nevládzem,znenavidela som ho,a už sa nechcem vracat.. :( vo by ste robili vy?
Môj chlap je výbušný s bývalým šéfom chodil na pivo a on slabá povaha na alkohol tak raz dva ožratý ,raz prišiel som už nadávala že už mal byť doma otvorila dvere a strihla mu 😂 a on od zlosti udrel do steny 😂 vzivote by ma neudrel a povedala som mu že ak má len jediný jeden x udre tak je koniec aj keby sa to neopakovalo
Urcite sa nevracaj, tym pre svoje deti urobis najlepsie...asi uz nema po kom ziapat a na kom si vybijat komplexy tak slubuje hory doly ale ver tomu ze ak sa vratis tak to bude to iste ak nie este horsie, lebo ti da vyzrat aj to ze si odisla...uz si na pol ceste k lepsiemu zivotu pre seba a svoje deti tak nezarad uz spiatocku 🙏 drzim silno palce 🍀🍀🍀
@mariska1989 no ja si myslim, ze by to malo platit pre obe strany. Ani zo strany zeny nie je podla mna pripustne partnerovi dat napr. zaucho. Tak mozes byt rada, ze muz take predsavzatie ako ty nemal 😋
Ano, tak to je. Teraz hory-doly slubov.
A ked vydrzis, nepolavis, tak hned obrati, ukaze pravu tvar a zacne robit peklo. Lebo uz zas “ma dovod”.
Je jedno co urobis, vzdy bude dovod na hadku, na urazky, ponizovanie, facky, bitku. On sa nezmeni.
Uz ti to aj dal najavo. Ak nepovolis, tak pre deti si budes chodit s policajtami, atd.
Takze odid. Problemy bude robit tak ci tak. Len ked si prec, musi byt spekulativnejsi, lebo ta nemoze v navale agresie len tak udriet a vybit si svoje rozharane emocie na tebe, ako bol zvyknuty.
Trochu budes chranena.
Za to moze vymyslat este hnusnejsie pomsty. Od jedu z bezmocnosti.
Dolezite je, aby to nevideli deti. Keby videli jeho chovanie a rastli s tym v jednom dome, chovali by sa k tebe neskor podobne. Pred nim by ta mozno chranili. Ale bez neho by na teba uplatnili naucene postupy od otca.
Bola by si v soku, ze pred nim sa ta zastanu, ale mimo neho jednaju s tebou ako s handrou.
Odid a uz nedavaj sancu. Hlavne kvoli detom.
Peklo budes mat tak ci tak. Takyto chlapci s malickym egom, ktore skryvaju za kulisu “hrdeho” chlapa, ktory si vsade (hlavne na slabsich) zjedna poslusnost a nestrpi odpor, sa chovaju ako svine hlavne zo strachu. Zo strachu, ze keby sa nesnazili si svoj majetok podmanovat a “vychovavat”, niekto by ich vysmial, ze to nezvladaju.
A to je na ich ego ako sprcha z horuceho oleja. Vopred sa pri takej myslienke krutia bolestou. Preto su taki navrchu sladki a vnutri bezohladni a agresivni.
Necitam diskusiu....ale....Nieeeee...a sebecka voci detom??? Pre boha!!! To je najlepsie, co Ste pre svoje deti urobili...aby ste boli co najdalej od neho! Ani si neuvedomujete, ako velmi to poznaci deti, ak vyrastaju v takom prostredi....
Nie
Nie, nie a ešte raz nie. Dnes išiel na čt2 výborný dokument - Z lásky nenávist. Odporúčam ti pozrieť a takéto niečo by mali zaradiť aj do učebných osnov na školách, aby ženy čo najskôr pochopili, že takto žiť nemajú a ani vychovávať deti v takom vzťahu.
Tu by sa to malo dať pozrieť
Zrovna dnes išiel na ČT dokument "Z lásky nenávisť",prvý diel je o týraných ženách. Prikladám link. Šancu by som nedala,nemá to zmysel,viem, o čom hovorím
https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10617868...
Našiel si prácu, wau človek ale nič neurobil pre to aby si vyriešil to že týral svoju ženu, že sa nevie ovládať.
Nadviažem na @moonlight1210 Keď pochopí, že ťa neukecá, a že ten návrh na rozvod nemáš v pláne stiahnuť a začne robiť peklo... Len zbieraj dôkazy. Najlepšie nejakú písomnú komunikáciu alebo si nahrávaj rozhovory. Ty mu vždy odpovedz slušne, nedaj sa vyprovokovať. Teoreticky by si to mohla potom proti nemu použiť na súde nie len pri rozvode, ale hlavne pri určovaní starostlivosti o deti. Ak to dobre uhráš, tak bude s deťmi v kontakte minimálne alebo vôbec.
Držím palce!
PS: o tom nahrávaní by sa asi zišlo poradiť s právnikom. Predsa len ide o záznam bez súhlasu druhej strany... Takže pokiaľ sa ti nebude vyslovene vyhrážať, tak asi to nebude prípustné. Neviem.
bez toho, aby som dočítala tvoj príspevok a čítala príspevky, v ktorých ti odpovedali, ti napíšem NIE! NIE!NIE!!!!
Daj mu šancu, ako správna submisívna troska, ktorá si nevie tresnúť po stole a stáť skalopevne za svojim. Ty si poserieš život, nie my. Mne je šumák, ako si to zariadiš. Ale potom sa nesťažuj. Chceš byť troskou a ustrašeným otĺkánkom, čo sa nechá do ľubovôle manipulovať, alebo budeš konečne razantnou smelou a hrdou nebojácnou ženou, ktorá tyranovi riadne zabuchne navždy dvere?
A ak s ním zostaneš kôli deťom, ako to zvyknú zdôvodňovať týrané ženy, tak ti poviem, že v mojich očiach by si veľmi veľmi klesla. Ľúto by mi bolo len tvojich detí. Nie kôli nim zostať, ale ODÍSŤ - to by urobila každá normálna matka.
...ja som vzdy za zachranu vztahu pokial vo vztahu nie je psychicke alebo fyzicke nasielie. takze pre Teba len jedna rada, co najskor a co najdalej od takeho chlapa...
Nie, nedala. Tyran sa nezmení, aj keby hory doly sluboval.Tu uz je x príbehov, ako ženy dávali ďalšie a ďalšie šance, lebo ho "tak veľmi milujú a on sa zmení" nezmenil a len to boli pribehy na pokračovanie. Čiže nie, žiadna druhá sanca.
Nikdy zabudni na to,never jeho reciam. Tyran sa nezmeni
Nie ale ty si sa uz 3x vratila preco prosim ta???? Nevracaj sa aj keby si mala byt sebecka. Co si masochistka? On ta zbil co povie o tebe aka si ty mozes mat vies kde. On je uplny uboziak tyrat zenu matku svojich deti.Uplny odpad. A klasicky za vsetko mozes ty lebo si ho k tomu vyprovokovala. Ze sa este v 21 storoci zeny nechaju dobrovolne tyrat. Ano chapem stockholsky syndrom ale ved mas deti nemozes si dovolit zit v takom toxickom vztahu prave koli nim ked uz nie koli sebe! Tvoje deti potrebuju stastnu mamu ktoru ich otec nebude otlkat a to im mozes dat jedine tym ze snim uz v ziadnom vztahu nebudes. Takze ano bud sebecka a pre dobro svojich deti mysli aj na svoje vlastne dobro! On je jeden zly chory clovek. Nech mu povies cokolvek nech by si akokolvek provokovala on by sa mal vediet ovladat. A keby ozaj bolo ako to vidi on ze on len chudak je k tomu dohnani tebou..tak ci tak sa k sebe nehodite neviete spolu slusne na urovni zit. Maj konecne rozum a ukonci to raz a navzdy!
Nieeee
nie
NIEEEEE!DOSTALA SI SANCU NA NOVY ZIVOT BEZ BITKY A PONIZOVANIA TAK SA JEJ CHYT!
Nie, nevrátali. Nerob to, bude to to isté, ak nie horšie ako predtým a odchod bude tažší. Ty nemáš čo naprávať, on ubližoval tebe. Keď on argumentuje deťmi, aj ja argumentujem deťmi. Nenechaj ich vyrastať v prostredí, kde vidia utrpenie a bolesť. To je pre ne ťažšie ako rozvod rodičov.
Nech ťa ani nenapadne vrátiť sa! Chráň seba aj deti! Taký sa v živote NAZMENÍ.Nikto nemá právo biť ženu a ešte jej tvrdiť, že to bola jej chýba!!!!! Uteč a ani sa neotoč.
Ked som sa vrátila,nezvládla som ten nápor a zľakla som sa ho.. po poslednej facke má odhodilo na zem,a mala som syna na rukách,vtedy som si povedala,že sa už nevrátim a to už sama pre seba a deti dodržím.. chcela som len vidieť iný názor,ked mne sa len teraz otvorili oči,a nabrala odvahu to ukončiť.. ďakujem každej jednej za odpoveď,viac menej som bola rozhodnutá,ale kto si nezažil toto "presviedčanie a sľubovanie" nevie o čom hovorím a aké to je ťažké nepolavit..

Nie