icon

Dali by ste šancu tyranovi?

16. jún 2020

Ahojte,chcela by som vedieť názor iných žien,lebo ja som vraj sebec.. odpustili by ste manželovi,ktorý Vás psychicky aj fyzicky týral a dali mu druhú šancu,keď chce všetko napraviť a aj sa snaží pre to niečo urobiť? Kvôli deťom? Už mal veľa šancí,ani raz sa to nezmenilo.. ponižoval ma,nadával mi,bil ma.. odišli sme,podala som návrh o rozvod a teraz prichádzajú tie sľuby,ako to ľutuje,nechcel mi ublížiť,mám to napraviť kvôli deťom.. som rozhodnutá rozviesť sa.. som sebecká voči deťom? Ja už nevládzem,znenavidela som ho,a už sa nechcem vracat.. :( vo by ste robili vy?

dusankomoj
17. jún 2020

Vydrž🙂 A o Tom ako sa správa povedz celému svetu rodičom,priateľom ...všetkým! Uvidíš koľko nájdeš podpory!

cakankaa
17. jún 2020

@dusankomoj toto nemusí byť celkom pravda veľa ľudí aj blízkych sa môže prikloniť na jeho stranu a začať ju obviňovať. Môžu mať rôzne pohnútky a väčšinou viac ublížia. Práve v takejto situácii sa ukáže pravý charakter blízkych osôb a miera, ako to s nami myslia dobre. Väčšinou pomôžu úplne cudzí ľudia...napríklad aj tu na diskusii.

cacianka
17. jún 2020

Šance boli, snahu si mala veľa x .
Dôkazy ukladaj, schovaj - odnes vsetky doklady, a hlavne sa zdôver vsetkym komu môžeš.

ivkazba
Autor odpoveď zmazal
ivkazba
17. jún 2020

Kvôli deťom? Kvôli deťom s ním už dávno nemáš byť. Nech nevyrastajú v chorom prostredí.

simca06022011
17. jún 2020

Nie, utekaj kade lahsie. Bude chvilu hrat divadielko a potom vsetko vyplava znovu na povrch.

simca06022011
17. jún 2020

@cakankaa a takyto experti sa vedia velmi dobre pretvarovat, este z tej zeny spraví pred okolím blbca, co si vymysla.

tykat
17. jún 2020

A co s tym maju deti? Preco by si kvoli nim mala dat sancu tyranovi? ...len ta citovo vydiera ze "kvoli detom". Deti potrebuju spokojnu a stastnu mamu, a ked jej niekto nadava a bije ju, to ju spokojnou a stastnou neurobi...prave kvoli detom by som uz ziadnu sancu nedavala. Ved to sama uvidis...teraz prosi, slubuje...a ked nedosiahne svoje zacne sa ti vyhrazat (stavim sa). Len pekne dotiahni do konca co si zacala. Drzim palce.

makova333
17. jún 2020

To co sa teraz deje sa vola medove tyzdne a je to len urcita docasna faza. Kym dotycny neprejde psychoterapiou (a niekedy ani to nepomoze) sa nic v jeho spravani k tebe nezmeni.

jana_eyre_2
17. jún 2020

Urobila si dobre, vydrz 👍👍

anos18
17. jún 2020

@dusankomoj nemusí nájsť podporu vôbec. Keď mne exmanžel skoro zlomil ruku,tak som sa rozhodla to povedať svokre. Svokra mi na to povedala,že to síce nie je pekné,čo mi spravil,ale že viem ako sa to hovorí: Muž,keď ženu udrie,akoby rolu pohnojil. Asi tak ☹️ Moju svokru som vtedy definitívne odpísala. Sama mám syna,ale keby toto spravil svojej žene,tak by som sa ho nikdy nevedela zastať napriek tomu,že je môj syn

brigitte93
17. jún 2020

Určite nie, teraz ti naslubuje všetko možné a možno mu to vydrží max 2tyzdne no viac nie.
Nemá zmysel to pokračovať, a keď ta bil môže udriet aj deti.
Po rozvode možno preplaces pár dní ale potom bude dobre. Drzim palce
(nájdeš lepšieho muža, ktorý vás bude milovať a starať sa o vás)
Ja som síce tyrana nemala ale alkača
Teraz som šťastne rozvedená a mam úžasného muža

dusankomoj
17. jún 2020

@cakankaa takéto hovadá sa na verejnosti prezentujú ako úžasný manželia a ockovia.Keď vyjde na povrch niečo takéto,tak ľudia pomaly neveria tej babe! Však vyzerala spokojné a nič nehovorila:( Tak dúfam,že nebudeš mať pravdu,a ona nájde podporu.Aj keď nie100%,ale dostatočnú.

anos18
17. jún 2020

@dusankomoj a nikto by to asi ani neuveril,že môj ex je schopný mlátiť ženu. Úspešný, sympatický,spolocensky, zábavný človek,každý si myslí,aká je to dobrá partia. Ja o tom málokomu rozprávam, desať rokov po rozvode som o tom nevedela vôbec hovoriť. Teraz už môžem. Ale stretla som sa aj s názorom,že keď ma bil, asi som si zaslúžila ☹️

damtiporiti
17. jún 2020

A prečo by to zrovna teraz malo byť inak, keď už tých šancí mal kopec. Vyser sa na neho a už sa nevracaj.

hipuska
17. jún 2020

Dievča drahé, pekne si tieto priznania nahraj, alebo s ním píš. Nech to máš podložené. Ak pochopi, že si od neho odisla, ktovie čo to spustí. A nemysli si, že keď si od neho odisla, sa to skonci. On ti bude robiť dozivotne peklo-vydierania cez deti atď....ale iba toľko , koľko si ty dovolis. Odporúčam, vyhľadať odbornú pomoc. Si sa proste vzoprela a tým si spustila neviditeľnú lavínu. Pochopí to iba ten, kto to zažil.

dusankomoj
17. jún 2020

@anos18 to ma mrzí,ale takéto veci nemajú ostať pod pokrievkou. Má sa o nich hovoriť,aby napríklad tvoja skúsenosť pomohla autorke!

anos18
17. jún 2020

@dusankomoj nemajú,lenže nepomozes si. Ľudia ti neuveria. Nehovorím,že nikto,ale väčšina nie

dusankomoj
17. jún 2020

@anos18 V takom prípade ani len neuvažovať o nejakom návrate,alebo druhej šanci! Taký chlap sa v živote nezmení.Chvalabohu nemám takú skúsenosť,ale aj keď o tom len počujem,tak mi vre krv!!

hipuska
17. jún 2020

Kľudne pis.do sukromnej mne alebo
@anos18, pre podporu. Určite ani ona nebude mať s tým problém. Moja svokra sa zachovala ako tvoja, rovnako
@anos18

mariska1989
17. jún 2020

@amienne no keď šéf sťahuje každy piatok a sobotu do kŕčmi a on príde hentak tak už mi tipli nervy stalo sa to raz a ktomu od vtedy neprišiel tak ako chodil ak išiel dal si len to jedno pivo až zas šéf -sused nemal blbé reči ...teraz už ma problém si dať príležitostne na oslave pohár vína ..niesol typ že by som tlkla chlapa proste žiadna žena neznesie aby chlap chodil po každom turnuse po krčmách a nebol s manželku a detmi doma

modrysonik
17. jún 2020

Jednoznačne NIE. Snaží sa ťa zmanipulovať že rozbíjaš rodinu a na vine si ty. Robí len to čo doteraz. A s deťmi už vôbec nie. Bude im akože lepšie keď sa raz na to budú pozerať? Alebo sa ujde aj im? Tu je namieste byť zodpovedná a si na dobrej ceste. Držte sa.

luccija
17. jún 2020

V žiadnom prípade!!!!!

elumina
17. jún 2020

Nedala by som šancu. Mal sa snažiť, keď ste boli manželia. A keď už raz udrel, nikdy. Samej s deťmi ti bude lepšie.

dusankomoj
17. jún 2020

@modrysonik alebo sa naučia, že je to normálne a budú to robiť aj svojim ženám:( Chlap nemá žiadne právo biť ženu!

katkati
17. jún 2020

Nie, 100x NIE.

jaond19
17. jún 2020

tyran a este aj manipulator.... bude otacat vinu na teba, lebo ty si teraz tá, co ide rozbit rodinu rozvodom. staré známe. Nepovol, nenechaj sa zlomit. Lebo ten natlak bude velky. Vydrz to. Hlavne aj kvoli detom. Drzim palce.

ckatka
17. jún 2020

Nie. Nikdy.
Môj chlap vie, že keby raz na mňa zdvihol ruku, vidí ma posledný krát. Ale ešte predtým by som ho zmlatila...lebo veď má hádam z tej sebaobrany niečo naučil 😂😂😂
Je inštruktor..takže občas mám od neho modriny...ale vyslovene tréningové sparringove ❤️ takže aj on odo mňa...
Odporúčam wing tzun. Sebaobrana ktorú vymyslela žena...brutálne efektívna...A základy sa naučia rýchlo. Potom.len pilujes techniky a zlepšuješ silu koordináciu a ucis sa nové finty. A nabudúce keď na teba zdvihne ruku tak mu to vráť. 🤞

andreablabla
17. jún 2020

Vratila som sa, zmenilo sa. Na 3 tyzdne. Snaz sa zbavit nenavisti k nemu. Oslabuje ta to. Snaz sa chovat lasku k sebe. Si hodnotny clovek, ktory si zasluzi zhlboka dychat. Nie so stiahnutym hrdlom. A zitim v strachu. Zasluzis si lasku. Aj ked sebalasku. Nou treba zacat. Ak to znamena byt sebec, dobre tak. Drz sa a nedaj sa zas opantat. Bude to horsie. Nikdy nie lepsie. Drzkaj sa.

bebitobi
17. jún 2020

Nie nie nieeee