Dali by ste šancu tyranovi?
Ahojte,chcela by som vedieť názor iných žien,lebo ja som vraj sebec.. odpustili by ste manželovi,ktorý Vás psychicky aj fyzicky týral a dali mu druhú šancu,keď chce všetko napraviť a aj sa snaží pre to niečo urobiť? Kvôli deťom? Už mal veľa šancí,ani raz sa to nezmenilo.. ponižoval ma,nadával mi,bil ma.. odišli sme,podala som návrh o rozvod a teraz prichádzajú tie sľuby,ako to ľutuje,nechcel mi ublížiť,mám to napraviť kvôli deťom.. som rozhodnutá rozviesť sa.. som sebecká voči deťom? Ja už nevládzem,znenavidela som ho,a už sa nechcem vracat.. :( vo by ste robili vy?
@elena_c
- nadávať, ponižovať, prikazovať
- mať milenku jednu, potom druhú
- milovať sa nemusíme, stačí slušnosť (ktorá mu celý čas chýbala, kde ju ml doteraz)
- keď nemal sex, vrieskal atď, atď. totálne narušený chlap, ktorému bordel v hlave neuprace ani odborník. Ani lepšie nemôžeš urobiť. To si dlho zvládala.
Ženy, ja som toto v živote nezažila a v živote nepochopím. Buďte (me) ženami so ženskou hrdosťou a nedajte (me) sa ponižovať.
Elenka, prepáč, že reagujem na tvoj disk. príspevok, nechce sa mi všetko čítať, pristavila som sa pri tebe. Prajem veľa šťastia, nech ti to vyjde a užívaj radosť s detičkami😘
Uz len fakt, ze uvazujes o tom sa k nemu ZASE vratit svedci o tom, ze od neho nechces odist.
Ale nechapem preco...kolkokrat ti ma este dat po hube? Kolkokrat ta mam este poniz pred detmi? Kolkokrat ta ma este vyhodit z domu? Kolkokrat este ti ma nadavat pred ludmi? Pred jeho vlastnou mamou, ktora povie, ze to ty si navine?
Naozaj? V tomto ti je dobre?
Ak ti nema kto pomoct, tym myslim tvoju rodinu tak si musis pomoct sama...my ti tu mozeme hovorit ako sa k nemu vratit nemas ale sama si napisala co vsetko ti spravil a ty zase uvazujes nad navratom... Nechapem
@kitycat vôbec som neuvazovala o návrate,ale skús sa vžiť do mojej kože,keď sa nemám s kým "objektívnym" poradiť,že niesom taká sprostá a sebecká ako hovorí..
Nie už keď si raz nabrala odvahu odísť tak sa už nevracaj to su len keci bude ta týrať stále
Nie, nie a ešte raz nie nedala
Nieco je zle, pretoze si dala X sanci a mas tuto diskusiu...opat uvazujes mozes klamat samu seba akurat...Ako to, ze nemas kamaratky? Aj tie ti zakazal mat?
Moj nazor je nie, nevratit sa
u tyranov je to len cast z cyklu zneuzivania, tyran sa nikdy nezmeni bohuzial, doporucujem
https://www.youtube.com/watch?v=DyVykB1VxMw
ako zdravy rodic z tohto zväzku by si mala ochranit svoje deti od nezdraveho psychicky naruseneho partnera, zelam ti vela sil a konaj.
To ze si zmätena je normalne, si zmanipulovana a ponizena tak, ze ti to berie moznost zdravo vidiet a zhodnotit situaciu. A preto sme tu aj napr. my, kt. sa pytas a ver, ze ti mozeme objektivne poradit a to je, ze treba konat.
ani jedna ti tu nenapísala, aby si pri ňom zostala, ale ty si už ním zmanipulovaná. Zmanipulovaná natoľko, že si už pár krát odišla a zase si sa vrátila. Keby si uvažovala, ako tie ženy, ktoré ti odpovedali, tak ani túto tému nezaložíš. Bolo by ti nad slnko jasnejšie, že tyranovi sa druhá šanca nedáva. Uvedom si, aký by bol, tvoj život dnes, keby si sa nebola vrátila k nemu prvý krát, druhý krát, tretí krát...to čo ťa čaká teraz, by si už mala dávno za sebou. Ak to neukončíš navždy teraz, o pár mesiacov budeš tam, kde dnes, ale možno viac zdeptaná, alebo dobitá. O pár rokov budeš v stave, že sa budeš báť čo i len uvažovať o odchode, totálne psychicky zdeptaná. A deti to môže poznačiť na celý život. To predsa nechceš. Máš pri sebe rodinu, ktorá ti pomôže, to je veľké plus, aj tu sú ženy, ktoré ti ponúkli, že si môžeš s nimi popísať, ženy, ktoré to prežili. Veľmi ti držím palce, aby ťa už nikdy nenapadlo cúvnuť a ani sa obzrieť späť. Kvôli deťom, ale aj kvôli sebe.
NIE
Tyran nemá právo na žiadne Tvoje šance, nech by Ti sľuboval čokoľvek. NIKDY sa nezmení! Už keď si sa rozhodla žiť bez neho, vytrvaj v tom a nevracaj sa. A nie, nie si sebecká, chrániš iba seba a deti. Držím Ti veľmi palce a prajem veľa vnútornej sily.
Pises,ze uz mal viac tych šancí,tak naco dalsiu?
Prepac,ale uvedom sa a nebud naivna...
Mozno jednu prvu sancu este/ale ja by som ani tu nedala/no pochopim,ak niekto tu sancu da,ale kedze pises,ze ich mal uz viac,tak uz nie je o com
@zuzu11166 ja len,že je to už veľmi stará diskusia,rozviedli sme sa,ja som v najhoršom období našla svojho,teraz už manžela,máme spolu bábätko a nemôžem byť šťastnejšia 😊 ..až časom som pochopila aká som bola sprostá 😄
Ano,potom som zbadala az,ze stary prispevok🙂.ale som velmi rada,ze si uz stastna a velmi ti to prajem😊

Ahoj, veľmi mi to pripomína moju situáciu. Mňa teda nebil. "len" mi nadával, ponižoval ma, za hocičo sa rozčúlil, chcel mi prikazovať čo môžem a čo nie... Našiel si milenku keď som bola druhýkrát tehotná (s dvojičkami), robili mi aj s milenkou peklo, aby som potratila, aby platil menej alimentov. Baby sa narodili, predčasne, ale sú zdravé a úžasné.
Milenka ho odkopla, lebo však načo by jej bol chlap s 3 deťmi a kopou alimentov...
Tak ma prosil, jeho rodičia prosili, kúpili mi aj auto aby si ma kúpili. Chvíľu bolo dobre, tak som naletela. Pred pár dňami som zistila, že má ďalšiu milenku. Už sa niečo zlomilo a povedala som si, že stačí, idem sa rozviesť. Prosil, že ešte nie, počkaj aspoň pol roka, že veď nemusíme sa nejak milovať, stačí že budeme k sebe slušní a budeme vychovávať deti...
Ale ja už nechcem takto žiť... Všetko hádzal na mňa, vždy našiel spôsob ako obviniť mňa... Nedalo sa mu vyhovieť... Keď sme nemali sex, preto vrieskal, keď som chcela sex tak nasáčkoval syna do našej postele alebo išiel spať k synovi... To sa už nedá zvládať. 😓