Dali by ste šancu vzťahu so ženou, ktorá bola znásilnená?
Nedávno som sem písala ohľadom toho, že som v minulosti bola znásilnena a riešila som či to dotyčnému povedať. Povedala som a dal mi najavo, že ma nechce pretože nechce aby ma niekto videl a pozeral sa na mňa s tým, že ma dostal ľahko.. neviem ako reagovať..
@enmery ocividne nie. Nema cim. Keby mal tak by pochopil ze prestrelil a riadne. Cely ten jeho komentar sa nesie v duchu ze clovek aj svojim spravanim a vyzorom moze nastartovat slabsieho jedinca. Konieckoncov takto to aj napisal. To ze to je velakrat uplne inak uz nevidi/nechce vidieť a este sa urazi, ked si nato poukazala... nuz skoda reci toto 🤷♀️
Je mi luto autorky. Zalozi temu. Stalo sa jej nieco taketo strasne a musi tu čítať tieto dristy 🙈
@ns994 Jeho primitívny názor má nezaujíma, dúfam že ho nebude zaujímať aj babu, ktorá si znasilnenim presla/prechadza/prejde a uvidí túto diskusiu pretože za znasilnenie nemôže obeť, keď povedala rázne NIE.
@egonsk Neviem či máš vôbec deti, ale ak by sa to stalo tvojej dcére a mala by na sebe šaty.. tak by som chcela vidieť, či by si dotyčného potlapkal po pleci a povedal - ved ona si zato môže sama keď mala oblečené šaty na sebe.
Asi by som mala začať v lete nosiť skafander
@ns994 Veru, nielenže stretla magora, podľa ktorého ona bola "ľahká obeť", ešte tu príde tento 45ročný zúfalec písať, že vyzývavo oblečené nesú podiel viny a to isté si myslí najvernejšia moslimka Lenka. Ale zvyšok ľudí jej ukázal, že to ok ani normálne nie je-prevažujú povzbudzujúce komentáre.
Autorka, ten egonsk je na rovnakej mentálnej a inteligenčnej úrovni ako chlap, kvôli ktorému si založila túto diskusiu-dvaja duševní mrzáci, nevšímaj si takýchto ľudí, nemajú pravdu a hádam ich v budúcnosti bude stále menej.
@enmery V tejto diskusii je vidieť, koľko primitívnych ľudí zije na tejto zemeguli... ale je pekne vidiet ze je ľahšie niekoho súdiť než byť súdený, ale nikto nevie co ho v živote čaká.. len toľko 🙂
Zlatko je čas mať štandardy a ver, že za veľa nestal. Štandardy vylúčia debilov muž ktorý sa ta pýta na body content pre mňa nepochopiteľné hlavne u mladých narcistoch, pýta sa ta na tvoj príjem, zasahuje do rozhodnutý o tvojom tele, izoluje ta, kontroluje mobil. Prežila som pred 20rokomi základ je milovať samu seba nájsť si cestu momentálne mám 40 úžasného manžela a brutálne dobrý s😘x ale môj mindset je som víťaz nie obeť treba pracovať so sebou si jedine co máš ak ta niekto zranuje nezaslúži byť v tvojom vesmíre.

@egonsk Anonymný si aj ty, okrem tej jednej vety o Tebe tam nemáš tiež nič. A keď som sa nezaregistrovala pred 10 rokmi je to trestné?Ty si registrovaný len od októbra 2023, tak radšej šúchaj nohami. Vlastne, čo sa s Tebou bavím-už si sa predviedol a dokázal, čo si zač a teší ma, že to tu uvidia aj iné uživateľky/užívatelia.🙄