icon

Dať šancu partnerovi, ktorý ma vymenil za inú?

Dnes o 06:14

Baby, ja uz fakt neviem. Mam 40 r. a s ex partnerom som bola dlhé roky. Myslela som si, ze spolu zostarneme, no a on ma nakoniec vymenil za krajsiu zenu. Za krasnu, vysportovanu Ukrajinku, ktora zije na Slovensku a ma dieta co ja nie. Bola velmi stihla, zdy upravena, sebavedoma az do neba, proste presne ten typ zeny, pri ktorej som sa ja citila ako nula. Ja mam jemnu nadvahu a odvtedy sa stale porovnavam s nou . Po asi roku sa k nemu nastahovala aj s dietatom a podla toho, co viem, za byt nic neplatila. Byvala tam rok a on jej sponzorval byvanie, nakupy, daval jej peniaze a ona si podla mna na to zvykla. A potom ho nakoniec aj tak nechala. Po tom vsetkom ho pustila k vode a teraz je sam. A ja som z toho uplne mimo rada , lebo napriek tomu, co mi urobil, ho stale chcem. Som nahnevana na neho, na nu, aj sama na seba. Rozum mi hovori, aby som sa na neho vykaslala, ale keby mi dnes zavolal, neviem, ci by som mu dokazala povedat nie. Je hrozne ponizujuce vediet, ze ma vymenil za krajsiu zenu a teraz, ked ho ona nechala, mam chut ho prijat spat. Baby, co by ste robili vy? Dokazali by ste este dat sancu muzovi, ktory vas vymenil za inu?

Strana
z2
danica2711
Dnes o 09:11

@anonym_autor nehnevaj sa, že to napíšem tak trochu brutálne - keď ho vezmeš naspäť, nebudeš si pripadať ako že si vybrala z kontajnera na odpad niečo, čo tam niekto iný vyhodil? Neponižuj sa, on za to nestojí

lenka13332
Dnes o 09:12

@anonym_autor ja si myslím, že ho chceš naspäť len preto, že tá žena urazila tvoje ego tým že ju vnímaš ako lepšiu a krajšiu. Ona s ním už nie je a ty by si ho chcela naspäť aby si si mohla vo svojej hlave povedať že mal lepšiu ženu od teba a predsa sa nakoniec vrátil k tebe. Proste to chce len tvoje dotknuté ego aby si si mohla povedať že si nad ňou vyhrala. Prečo sa teda ty nestaneš tou lepšou ženou? Zapracuj na sebe, zdvihni si sebavedomie, tiež schudni, otvoria sa ti iné možnosti. Zrazu si ťa budú všímať aj naozaj fešáci a na toho chmula si už nespomenieš

zuzubb007
Dnes o 09:18

Normálne by som ho poslala do riti, že má čo chcel, zablokovala si číslo a žila svoj život, načo toto robíš???? Už viac sa ponižovať nedá

lindusss2016
Dnes o 09:30

@anonym_autor no ja by som mu na tvojom mieste napisala, ze ho teda beriem spat a potom by som sa isla rovno zakopat do kanalu, lebo uz by som sa od hanby nedokazala ani do zrkadla pozriet 🙈 OMG dufam, ze toto je len troli vymysel a nie realita, ze jedna zena v zrelom veku nepozna svoju hodnotu a nema ziadnu hrdost. Tak za prve, hnevat sa mozes len sama na seba, ze si dopustila, aby si mala nadvahu. Za druhe, bud rada, ze sa ukazal, aky je to trtko a ze len kvoli postave ta vymenil smahom ruky aj napriek tomu, ze ste tvorili par dlhe roky. A za tretie a to je dost podstatne, nikde si sa nezmienila o tom, ze on o teba vobec prejavil zaujem, takze na zaklade coho mu chces davat sancu?

anonym_67336e
Dnes o 09:43

@anonym_autor Určite nie, si iba jeho záchranné koleso. Akonáhle objaví zas niečo " lepšie" skočí tam. Ako sa budeš cítiť?

anonym_67336e
Dnes o 09:45
@anonym_autor

Uz mi aj vyplakaval kolko eur z neho vytiahla. Tak podla mna nezabudol ..

@anonym_autor Tak mu treba debilovi, presne takým to prajem. Čo rozmýšľajú kktom nie mozgom

anonym_67336e
Dnes o 09:50
@lenka13332

@anonym_autor ja si myslím, že ho chceš naspäť len preto, že tá žena urazila tvoje ego tým že ju vnímaš ako lepšiu a krajšiu. Ona s ním už nie je a ty by si ho chcela naspäť aby si si mohla vo svojej hlave povedať že mal lepšiu ženu od teba a predsa sa nakoniec vrátil k tebe. Proste to chce len tvoje dotknuté ego aby si si mohla povedať že si nad ňou vyhrala. Prečo sa teda ty nestaneš tou lepšou ženou? Zapracuj na sebe, zdvihni si sebavedomie, tiež schudni, otvoria sa ti iné možnosti. Zrazu si ťa budú všímať aj naozaj fešáci a na toho chmula si už nespomenieš

@lenka13332 No to je teda " výhra" 🤣🤣

lenka13332
Dnes o 10:24
@anonym_67336e

@lenka13332 No to je teda " výhra" 🤣🤣

@anonym_67336e veď o tom píšem. Mala by na sebe zapracovať a vykašľať sa na neho

anonym_d2e6f7
Dnes o 10:43

Ale cosi. Mozes mat nadvahu. Mozes mat neviem co. Ale maj prosim aj sebauctu. Maj rada samu seba... taka ako si. Ver ze pre niekoho si absolutne dokonala. Len to prehliadas kvoli niekomu co ta zradil. Horsej zrady niet-aspon pre mna.

anonym_829bec
Dnes o 11:08

@anonym_autor nie! Fuj

2691
Dnes o 11:10

@anonym_autor prepáč mi túto otázku, nechcem sa ťa dotknúť: deti nemáte, alebo nechcete, nemôžete mať ?

anonym_86cfef
Dnes o 11:15

V ziadnom pripade. Ak ma vymenil raz, moze aj druhykrat, ked sa naskytne znova prilezitost zatrtkat si s nejakou krajsou.

anonym_0ed66d
Dnes o 11:31

@anonym_autor uz ti volal? Ani nie tak otoc list a posun sa dalej.
Ak ano, tak ho posli kade lahsie, lebo aj keby si mu dala sancu, tak nikdy nevies ci len necaka na dalsiu dokonalu ukrajinku.

princkrason
Dnes o 11:38

zlata cicina? ,či?

Strana
z2