Definitívny koniec vzťahu?
Ahoj zeny,
mozno sa len potrebujem vykecat..neviem.. ako zacat vlastne. Sme spolu 7.5 roka. Nie sme zobrati- avsak mame spolu 2 deti (6 a 2) a hypoteku, ktoru platime takmer 2.5 roka. Som na materskej. Medzi materskymi som pracovala. Nas vztah je skutocne v rozpade. Uz len to, ze som vytvorila temu na MK je pre mna ponizujuce 🤦♀️. Nespavame spolu. Maximalne raz za mesiac, a ked vidim jeho pohlady, uplne sa mu hnusim. Pri hadkachmi nadava vulgarne... do tlstych nechutnic pi*. Dcere dokonca raz povedal, ze.ked bude tolko jest bude tlata ako jej mater. Je toho strasne vela kolko sa nabalilo toho za tie roky. Alea...mam odist? Co bide s domom? Jaho nemam ako platit...k rodicom ist nemozem. Mam na nieco narok? On ma stale vyhana...v kuse su tu jeho kamosi. Ja som hkavny dlznik v hypo ale platby odxhadzaju z jeho uctu. Podla neho nemam na nic narok, lebo vraj vserko plati on, co je aj pravda, ale mne poaiela len 150 e a ja cely rodicak miniem na stravu..na deti...akolka..oblecenie...plienky..(aj vybavu som si sama kupovala).. som vysokoskol
@mishicca tak ja Ti dodam este viac toho sebavedomia- si velmi sympaticka, vobec mi nepripadas tlsta 😍 a mimochodom- kila vies hocikedy zhodit, ale rozum sa do hlavy naliat neda. . .😉
prečo robí tvoj partner na teba taký nátlak? má niekoho iného? to sa takto správal ku tebe od začiatku? alebo kedy to nastalo...čo bol spúšťačom -tvoja váha?
@mishicca s hypo sa “ vynat “ neda. Jedine ak by ste nehnutelnost predali a on by ta vyplatil z polovice a druhu polovicu hypo by si presunul na novu nehnutelnost napr
@srandujete dakujem za mile slova
@deti95060810 moja vaha? Ja neviem...nikdy som nebola stihla...ale je u mna vyhoda, ze ja mam tie kila nejak rovnomerne rozlozene... odkedy sme sa sp9znali a po 2 detoch mam o 10 kg viac nez sme sa spoznali. vies co, nikdy som to s nim nemala lahke...ale odkedy mame spolu tento dom, t.j.2 roky, 2 roky ma aj druhe dieta.... cely tento cas je to hrozne. Ziadna podpora nic.... spustac? Mame rozdielne nazory na vychovu... dost sa hadame za deti. Asi toto...ale to si len ja myslim. Proste sme rozdielny. Mna deti posunuli niekam ako jrho. Od akoby ostal rovnaky a to ziada odo mna. Ale to je
nemozne. Ja som uz neni vysokoskolacka, ktora okrem prace krcmarky nema nic ine na robote...
@mishicca boze taka sympaticka zena a tak si dodrbat zivot... no co ti poradit... je mi to luto akeho mas "chlapa", jedine pozitivum vidim v tom ze aspon nie ste manzelia... mas menej papierovaciek s rozvodom... aj ked to je mala utecha na to vsetko co prezivas... no nic musis sa ho daako zbavit, inej cesty niet... drzim palce 🙏
@mishicca urcite neostavaj s nim...porad sa s pravnikom, ak si polovicny vlastnik, urcite by si nemala ostat bez penazi...okrem toho ak je otec uvedeny v rodnych listoch deti, ma ja vyzivovaciu povinnost, cize bude musiet platit na obe deti riadne vyzivne...viem sa vyzivne sa da ziadat aj na seba, ale to neviem za akych podmienok...tiez by som sa skusila poradit na socialke, ako postupovat. a hned ako sa to bude dat, chod do prace. Nemusis cakat do konca materskej, mansie dieta das do jasli, aj na to je tusim nejaky prispevok...treba to vsetko pozistovat od tych co sa vyznaju...

@lindusss2016 dakujem. Ano mas pravdu. Uplnu...ale baby tu pisu, ze je jedno, kto plati hypo... kazdy mame polku. Bude to tazke.... je to svina hnusna vypocitava...to je nadlho a prilis vela. Chcem len pokojny zivot....