icon

Detinský muž pre tvrdú ženu. Oplatí sa vzťah?

12. máj 2026

Predstavte si, že ste dlho single 35+, slobodná bezdetna žena túžiaca po mužovi a deťoch, životnými okolnosťami orientovaná na výkon, vysoká, tvrda, ambiciózna, chladná, v mužskej energii, da sa povedať, že zabezpečená, no v jadre túžiaca po láske a rodinnom živote. Túžiaca po mužnom zabezpečenom mužovi s rodinnými plánmi, o ktorého sa môže oprieť. No prichádzajú bud žiadni muzi( ktorí ma záujmú) alebo “slabé” typy. Najnovšie o pár rokov mladší, výškovo rovnaký, túlivy typ, no celkovo v živote dosť nezodpovedný, neambiciozny, flegmaticky, život gombicka, randenie preberá s o 10-15 rokov staršími kamošmi…ktorému vyhovuje prísna žena. Žena ho nechce viesť ani vychovávať, len on jej môže dočasne pomôcť dosytiť “lásku” svojou prítulnostou, ked sa stretnú na spoločenských akciách organizovaných kamošmi, sám na ozajstné rande nepozve(možno z obáv z odmietnutia v partii). Čo by ste robili? Zabudnúť na nho? Či si dopriať po rokoch docasne aspoň omrvinky náklonnosti?

Strana
z2
autor
13. máj 2026
@anonym_fac456

Mam pocit dievca, ze ti neodbijaju bio hodiny, ale trieska orloj... Ty mas všetko, ten krpec lazo plazo zivot, dajte to dokopy a pracuj na bejbatku. Nikto tu nic negarantuje, ani ked najdes chlapa snov k tebe, nie je to zaruka nicoho... Ber toho tulena🦭

@anonym_fac456 ja ho vnímam ako pubertiaka, s ktorým mám chémiu…pričom ani nie je vôbec môj typ…bála by som sa mať dieťa s ním, pripadne riešiť rôzne problémy

alickapusinka
13. máj 2026

Moja švagrina tak dovyberala a ostala stara dievka bezdetna sama.Jeden nebol blondak, druhý bol veľmi vysoky dalši menši dalši mal nedobre platenu robotu, dalši chcel 2 deti ona 1 a tak dalej.Odrazu sa prebrala žila s mamou ta náhle zomrela a ostala sama.Bezdetna a bez muž a žiadneho priateľa a už nič deti lebo ma 53 rokov.Len aby si sa nezobudila ked bude neskoro.

anonym_6507f1
13. máj 2026
@moonlight1210

@anonym_autor “sám na ozajstné rande nepozve(možno z obáv z odmietnutia v partii). ”

Neanalyzuj ho a nevkladaj do neho predpoklady, preco ta nepozve. Nepozve ta, lebo ta az tak nechce.
Aj introvert sa vie totiz na nejaku dobu prekonat, ak zenu chce. Vylezie z ulity a snazi sa o nu.

Len ty uz si pomaly zufala a ochotna brat cokolvek. Nech aspon nachvilu niekoho mas. Tak si ochotna si tohto tu prifarbit.
Vykasli sa na to.

Ist dole zo standardov ti neradim. Ale uvolni sa a medzi muzmi viac davaj najavo, ze potrebujes ich pomoc (aj ked nepotrebujes - to si nechaj v zalohe).
K tomu priloz davku nenapadneho obdivu. To miluju (a to je zenska zbran).
Skor sa nejaky na teba nalepi.

Standardni muzi sa vsak silnej zeny boja. Lebo netusia, co by jej ponukli, ked nic typicky muzske nepotrebuje. A ich fantazia tuto hranicu neprekrocila.
A muzi, co sa takej nezlaknu, ale naopak presne vidia, co jej chyba, su zial vyberova skupina, na aku musis natrafit. To je nevyhoda. Kedze ty sama nie si uplne standardna zena.

Ale tie tri veci - dat najavo, ze potrebujes a ocenujes muzsku pomoc a obdivujes ich (netreba to ani nijak prehanat) - vedia na muzov zabrat a skor sa zacnu okolo teba tocit napadnici.
Potom uz len nedovolit diktovat osamelosti, ze mas brat prveho lepsieho.

@moonlight1210 "Len ty uz si pomaly zufala a ochotna brat cokolvek. Nech aspon nachvilu niekoho mas. Tak si ochotna si tohto tu prifarbit."
Prepac, ale toto si protireci. Ma 35+ a je dlho single, tak v tejto situacii je, lebo doteraz nebrala skoro nic a ty jej radis dalej nic nebrat. To sa rovna, ze postupne pride 40+, 45+, 50+ a stale single. Az na nu nikto nebude zvedavy, ked doterajsi zivot prezila sama. Nebude mat uz ani vzhlad, ani schopnosti a zvyky zit vo dvojici. Cakanie na Godota je asi najhorsia vztahova strategia.

moonlight1210
13. máj 2026
@anonym_6507f1

@moonlight1210 "Len ty uz si pomaly zufala a ochotna brat cokolvek. Nech aspon nachvilu niekoho mas. Tak si ochotna si tohto tu prifarbit."
Prepac, ale toto si protireci. Ma 35+ a je dlho single, tak v tejto situacii je, lebo doteraz nebrala skoro nic a ty jej radis dalej nic nebrat. To sa rovna, ze postupne pride 40+, 45+, 50+ a stale single. Az na nu nikto nebude zvedavy, ked doterajsi zivot prezila sama. Nebude mat uz ani vzhlad, ani schopnosti a zvyky zit vo dvojici. Cakanie na Godota je asi najhorsia vztahova strategia.

@anonym_6507f1 nie je nic horsie, ako nakoniec z nudze zobrat, co pride, vyfabrikovat si okolo tej osoby pozitiva (aby to dalo pekny ramec tomu vztahu z nudze) a nasledne o 5-6 rokov zistit, ze to bolo klamanie si a nikam to aj tak neviedlo.
Pripadne preto prehliadnut konecne spravneho muza, lebo “uz som zadana a nebudem podvadzat”.

A potom sa prebrat do reality. Mozno uz s detmi, mozno s majetkovymi vyrovnaniami na krku. Hovorit si, ze jedine pozitivum su deti, inak bol ten chlap jeden velky omyl a strata casu.

Navyse tento sa skor stavia do zenskej role: ziskaj si ma, ulov si ma. Takze nic moc. Ziadna vyhlaidka, ze raz bude opora, podpora.

A ja jej nehovorim, ze ma ostat sama. Ale ze nema zo zufalstva uberat a vrat orve, co sa na nu usmieva.
Ist dole zo standardov (ak nie su prehnane) je nezmysel, lebo nakoniec uspokojena s takym muzom nebude.

Presne ako tuzis po byte s loggiou a nakoniec zo zufalstva kupis aspon byt na prizemi, bez balkona, prasny a s hlukom z ulice. Hlavne, ze daky mas. No stastna v nom nebudes.

anonym_6507f1
13. máj 2026
@moonlight1210

@anonym_6507f1 nie je nic horsie, ako nakoniec z nudze zobrat, co pride, vyfabrikovat si okolo tej osoby pozitiva (aby to dalo pekny ramec tomu vztahu z nudze) a nasledne o 5-6 rokov zistit, ze to bolo klamanie si a nikam to aj tak neviedlo.
Pripadne preto prehliadnut konecne spravneho muza, lebo “uz som zadana a nebudem podvadzat”.

A potom sa prebrat do reality. Mozno uz s detmi, mozno s majetkovymi vyrovnaniami na krku. Hovorit si, ze jedine pozitivum su deti, inak bol ten chlap jeden velky omyl a strata casu.

Navyse tento sa skor stavia do zenskej role: ziskaj si ma, ulov si ma. Takze nic moc. Ziadna vyhlaidka, ze raz bude opora, podpora.

A ja jej nehovorim, ze ma ostat sama. Ale ze nema zo zufalstva uberat a vrat orve, co sa na nu usmieva.
Ist dole zo standardov (ak nie su prehnane) je nezmysel, lebo nakoniec uspokojena s takym muzom nebude.

Presne ako tuzis po byte s loggiou a nakoniec zo zufalstva kupis aspon byt na prizemi, bez balkona, prasny a s hlukom z ulice. Hlavne, ze daky mas. No stastna v nom nebudes.

@moonlight1210 No podobny priklad je mat 100k cash, tie poziera cas (inflacia) a mat take naroky, ocakavat za to dom v hodnote 400k. Nikto ti neda dom, co ma hodnotu 400k za 100k. Moze cakat do smrti a plakat, ze kde do prdele su tie domy v akcii. Lebo na mk jej kazali neznizovat z narokov a radsej sama, ak nepride extra super top all inclusive. No tak sama, tym co si niekoho nasli, ti co zostanu same, zilami trhat nebudu.

moonlight1210
13. máj 2026
@anonym_6507f1

@moonlight1210 No podobny priklad je mat 100k cash, tie poziera cas (inflacia) a mat take naroky, ocakavat za to dom v hodnote 400k. Nikto ti neda dom, co ma hodnotu 400k za 100k. Moze cakat do smrti a plakat, ze kde do prdele su tie domy v akcii. Lebo na mk jej kazali neznizovat z narokov a radsej sama, ak nepride extra super top all inclusive. No tak sama, tym co si niekoho nasli, ti co zostanu same, zilami trhat nebudu.

@anonym_6507f1 uvedomujes si, ze ju oznacujes za nedostatocnu (100k) s prehnanymi narokmi (400k), na ake sama nema. Vsak?
Kde si vzala, ze nema na muza, akeho chce?

anonym_edad94
13. máj 2026
@moonlight1210

@moonlight1210 ty strasne dlhe basne vzdy pises

moonlight1210
13. máj 2026
@anonym_edad94

@anonym_edad94 zmier sa s tym 🙂

anonym_6507f1
13. máj 2026
@moonlight1210

@anonym_6507f1 uvedomujes si, ze ju oznacujes za nedostatocnu (100k) s prehnanymi narokmi (400k), na ake sama nema. Vsak?
Kde si vzala, ze nema na muza, akeho chce?

@moonlight1210 Ak sa niekomu neda do 35+ v najlepsom veku najst partnera z mnozstva muzov (dlho single), tak je tam nejaky problem (priebercivost, vzhlad, povaha,...) a v 40+ ani v 50+ to uz lepsie ako medzi 20-35 urcite nepojde.

autor
13. máj 2026
@anonym_edad94

@anonym_edad94 Podls mňa píše aj v iných diskusiách veľmi rozumne a s citom

autor
13. máj 2026
@anonym_6507f1

@moonlight1210 Ak sa niekomu neda do 35+ v najlepsom veku najst partnera z mnozstva muzov (dlho single), tak je tam nejaky problem (priebercivost, vzhlad, povaha,...) a v 40+ ani v 50+ to uz lepsie ako medzi 20-35 urcite nepojde.

@anonym_6507f1 V prvom rade dosť traum z detstva, vysoké nároky na seba a čo ponúkam, to aj požadujem

anonym_3c8768
13. máj 2026
@anonym_edad94

@anonym_edad94
Presne, preskakujem ju

simca06022011
13. máj 2026

nic v zlom, ale uz len to ako si to opisala je odpudzujuce... tak sa trochu zozensti a zostup z piadestalu... nie tento mladik nebude asi tvoj vysnivany muz, tym padom to fungovat nebude.

anonym_6507f1
13. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_6507f1 V prvom rade dosť traum z detstva, vysoké nároky na seba a čo ponúkam, to aj požadujem

@anonym_autor Kazdy chce chodit s normalnym clovekom a nie s kalkulackou s vysokymi narokmi ... Rada: Randi zatial s tymto, alebo s hocikym trochu prijatelnym, kym nenajdes nieco lepsie. Je to stale lepsie ako cakat sama na nieco lepsie. A mozno zistis, ze to nie je az take zle.
Hovoris mladsi partner? Nie si laura136? presne toto ma v profile jedna baba. Co ocakávam to aj ponukam. Plus mladsi partner. Asi nie, ale ako priklad. 🙂
43 rocna, hlada 33-40 (tu bude prvy kamen urazu hladat o 3 az 10 rokov mladsieho, to sa celkom nacaka). Nicim zvlastna, normalny priemerny vzhlad, nizka 165 cm, nesympaticky bez emocii napisany profil ako zivotopis do prace v style, co vsetko ovladam, som uplne najlepsia. Je na tej zoznamke den co den uz asi 3-4 roky a asi stale nic.

autor
13. máj 2026
@anonym_6507f1

@anonym_autor Kazdy chce chodit s normalnym clovekom a nie s kalkulackou s vysokymi narokmi ... Rada: Randi zatial s tymto, alebo s hocikym trochu prijatelnym, kym nenajdes nieco lepsie. Je to stale lepsie ako cakat sama na nieco lepsie. A mozno zistis, ze to nie je az take zle.
Hovoris mladsi partner? Nie si laura136? presne toto ma v profile jedna baba. Co ocakávam to aj ponukam. Plus mladsi partner. Asi nie, ale ako priklad. 🙂
43 rocna, hlada 33-40 (tu bude prvy kamen urazu hladat o 3 az 10 rokov mladsieho, to sa celkom nacaka). Nicim zvlastna, normalny priemerny vzhlad, nizka 165 cm, nesympaticky bez emocii napisany profil ako zivotopis do prace v style, co vsetko ovladam, som uplne najlepsia. Je na tej zoznamke den co den uz asi 3-4 roky a asi stale nic.

@anonym_6507f1 nie som Laura, mám 36 a on o 2-3 roky menej…ja mladšieho ani cielene nehľadám

miadi
13. máj 2026

Ale aj chemia je dost podstatna vec. Ak ma chlap vsetok uspech sveta a splna vsetky logicke poziadavky a nie je tam chemia tak je to na nic . O 2-3r mladsi od teba zas nie je velky vekovy rozdiel. Mozno je len vesela kopa a ty ho vnimas ako “ decko “ hoci taky naozaj nie je .Osobne sa mi nepacia rady typu ze zober ho na teraz a cakaj na nieco lepsie . To Su take fake vztahy ktore vlastne stracaju cas oboch ..Ale ak si snim nevies predstavit ziadnu buducnost tak to nema zmysel nejak silit .

anonym_3ec590
13. máj 2026
@anonym_99f55a

Vyjadrujes sa o nom dost nepekne - zabudni na to, ze by toto mal byt Tvoj frajer s vaznym potencialom.

@anonym_99f55a presne! V štyle: idem do útulku a zoberiem si odtiaľ havinka, ktory bude najviac krutiť chvostom a olizovat mi ruky -nohy,že som ho vzala a vytrhla z toho hrozneho utulku.

autor
13. máj 2026
@miadi

Ale aj chemia je dost podstatna vec. Ak ma chlap vsetok uspech sveta a splna vsetky logicke poziadavky a nie je tam chemia tak je to na nic . O 2-3r mladsi od teba zas nie je velky vekovy rozdiel. Mozno je len vesela kopa a ty ho vnimas ako “ decko “ hoci taky naozaj nie je .Osobne sa mi nepacia rady typu ze zober ho na teraz a cakaj na nieco lepsie . To Su take fake vztahy ktore vlastne stracaju cas oboch ..Ale ak si snim nevies predstavit ziadnu buducnost tak to nema zmysel nejak silit .

@miadi Budúcnosť si s ním neviem predstaviť, poznám ho a rozhodnutia ohľadom vzdelania a následnej kariéry a aj iné, ktoré urobil by som ja nikdy neurobila. On je taký typ, ktorý pohladí, objíme, pokurizuje, posranduje a toho mám strašný nedostatok, preto vo mne prebúdza také pocity. Ale nie je taký mužný a proaktívny ako muž, ktorý sa snaží seriózne zbaliť babu. Ma také spôsoby balenia ako pubertiak.

miadi
13. máj 2026
@anonym_autor

@miadi Budúcnosť si s ním neviem predstaviť, poznám ho a rozhodnutia ohľadom vzdelania a následnej kariéry a aj iné, ktoré urobil by som ja nikdy neurobila. On je taký typ, ktorý pohladí, objíme, pokurizuje, posranduje a toho mám strašný nedostatok, preto vo mne prebúdza také pocity. Ale nie je taký mužný a proaktívny ako muž, ktorý sa snaží seriózne zbaliť babu. Ma také spôsoby balenia ako pubertiak.

@anonym_autor hmm to znie stym pohladenim objatim atd. Ze ti chyba laska v zivote. A v nom si cenis veci ktore by si mala mat dost od rodicov kamošiek .a urcita davka zdravej sebalasky. znie to ze ta nepritahuje on konkretne ako clovek .. len zaplna urcitu prazdnotu v tvojom živote . A bolo by dost nebezpecne zaplnat tu prazdnotu to vakuum clovekom ktoreho nepovazujes za vhodneho pre život . Zda sa mi ze by mal ostat len kamarat tak ako do teraz a tie pozitivne pocity ktore v tebe evokuje mozu dalej pokracovat ako do teraz bez prekrocenia urcitych hranic . Ber ho ako vzor toho co sa ti na chlapovi paci/ nepaci .. nic viac .

marca12
13. máj 2026

Ja by som to s nim skusila. Obaja sa mate co od seba naucit. Ste obaja single a mozno ta prekvapi a pod skrupinou to bude iny muz. Takeho ako si ty nenajdes. Kazdy vztah musis brat tak,ze sa nieco naucis. Najvyssi cas zacat uberat z ocakavani a dat sancu aj muzom,ktory ta na orvy pohlad nezaujmu. Ja sa neviem zalubit hned,mne to trva a zalubim sa do cloveka samotneho a nie do zovnajsku. Samozrejme chemia a pritazlivost tam musi byt. Ale uz sa mi stalo,ze chlap ma na prvy ani druhy pohlad nezaujal,ale spoznavanim som zistila,ze ma pritahuje.

lenagawel
Včera o 04:39

z tohoto nebude nic aj keby ste boli vo vztahu este by sa to zhorsilo, zena tvojho tipu nikdy nebude stastna s muzom typu chlapec. Zabudni nanho cim skor. Vlastna skusenost.

Strana
z2