Dilema medzi dvoma mužmi: Ktorého si vybrať?
Neviem sa rozhodnut. Chyba mi clovek s ktorym som bola chvilu, nepohodli sme sa a nejak to slo do stratena s tym, ze nam je to obom luto. Tuzim po nom. Chyba mi. Vadi mi ale par veci, velmi vela casu travi s partiou a ma mnozstvo aktivit. Obaja sme tvrdohlavy a nie sme asi pripraveny na budovanie niecoho...ale randit so vsetkym sme chceli...na druhu stranu je tu muz, pekny, ktory je usporiadanejsi na zivot, ma vyriesene byvale veci, je pripraveny na vsetko. Premyslam nad tym druhym, ale laka ma byt s tym prvym asi viac komplikovanym. Chyba mi, potrebujem ho. Dokonca i rozum mi hovoril, ze by to slo. Neviem co robit, laka ma ten druhy, ze by bol fajn, ze by som sa mozno zalubila, ale tuzim byt intimne s tym prvym.Dokonca donho som nemala pocir, ze by som bola zalubena, len ho potrebujem, ta chvila s nim, tych par tyzdnov sposobilo toto. Co mam robit, bojovat so sebou, ci skusit sa ozvat?
Tak mne príde jedno či to nazveš alebo nenazveš vzťahom, jednoducho máš stále v hlave iného, ku ktorému ťa to ťahá viac… píšeš, že ten druhý je pekný a usporiadaný, ale aj si rozumiete? Nemusíš sa hneď vrhať do vzťahu a dávať mu veľké sľuby, môžete sa proste spoznávať, ale proste, buď ku nemu fer, aby sa nestalo, že bude mať pocit ako je všetko super, ale príde príležitosť a ty pobežíš za prvým
@lindous ja som sa nechcela vrhat rychlo do vztahu ani s tym prvym, ale chemia bola silnejsia
Toho druhého nechaj tak, nemotaj mu hlavu chudakovi, len mu ublížiš. Zaľúbená si do prvého a ten druhý ťa z toho nedostane .. skús to s tým prvým nech ťa poriadne vytrápi, keď ho nevieš dostať z hlavy
Ak si to s tým prvým už nejako ukončila, tak ja by som sa už neozývala, lebo tam museli byť dôvody, prečo sa to ukončilo a tie len tak nezmiznú, nikto sa len tak nezmení a keď uprednostňuje partiu a svoje aktivity, tak to bude robiť aj naďalej. Ako sa píše v príspevku od candii - život ťa naučí.
Za mna chod do toho prveho a druheho nechaj nejakej fajn ženskej, ktora vie co chce.
S prvým sa ešte raz - dva razy vyspis, potom si nájde inú obeť, ktorá kvôli nemu nebude moc spávať. Medzitým si druhý nájde normálnu babu, ktorá vie čo chce.
Nemáš za čo.
@autorka ja som sa rozhodovala. Nie som som s ani jednym. To bolo najlepsie rozhodnutie, ale chcelo to cas, dospiet o tomu.

@lindous ja myslim, ze mam. Mam vysloriadanypj posledny dlhy vztah, potom prisiel flirt s tym kt.mi poplietol hlavu, nezaradujem ho do kategorie vztah z minulosti, bolo to len nieco zacinajuce a je to cerstve