Dlhodobý vzťah so ženatým mužom
Ahojte dievčatá. Píšem sem prvýkrát. Ani neviem prečo, možno len potrebujem počuť aka som hlúpa, možno vidieť že v tom nie som sama, možno len otvoriť oči.
Zamilovala som sa pred dvoma rokmi (po tom co sme boli pol roka kamaráti a dobijal ma) žiaľ do ženatého muža, ktorý mal nefungujuce manželstvo. Prvý rok bol krásny, stále bol so mnou , cítila som že niečo plánuje, a proste bolo to ako v rozprávke. Verila som mu, že sa rozvedie len stále mi tvrdil, že to nejde tak ľahko lebo majú s manželkou úspešnú firmu a malé dieťa.
Stále s nimi žil, chodili spolu na dovolenky, riešili s manželkou firmu a ja precitla a zistila že som vlastne len v úlohe milenky. Cítila som, že aj napriek tomu co mi hovorí, že činy sú iné a s manželkou sa nedozvedie. Miloval ma: to som vedela , cítila, videla ale peniaze miloval viac, stale mi opakoval žepride o syna a majetky ked sa rozvedie ...... takto sme ešte potiahli skoro rok. Ja som si sľúbila že druhé Vianoce už trpieť nebudem. No aj tak ma nejako dokázal zmanipulovať a sladkými rečami presvedčiť že sa to vyrieši a tak som trpela. On doma s rodinkou a ja doma sama. Po novom roku sme sa dohodli že už nebudeme nič riešiť a budeme si užívať dni kedy sa nám bude dať a na nič tlačiť nebudeme. Ale ja tak neviem žiť. Neviem žiť vedla muza ktorého milujem a jeho manželky. Nedokážem to, veľmi to boli.
A keď sme mali pred mesiacom úprimný rozhovor tak mi povedal, že vďaka mne sa im manželstvo zlepšilo. Lebo ja mu dávam všetko čo mu v ňom chýbalo. Nechce nič od manželky, domov chodí kľudný a tak sú obaja spokojný, len ja nie...nie som vzťahový poradca. Som úspešná zena (po 30ke) , ktorá sa žiaľ zamilovala do nesprávneho chlapa. Dievčatá, strašne trpím, neviem spávať, neviem sa od neho odlučiť, stále keď mi zavolá ja priletím a splním mu všetko čo chce, pritom keď od neho odchádzam strašne pocity mám. Čo mám robiť? Zažili ste už niektorá tak silnú nešťastnú lásku? Dá sa vôbec fungovať tak, že budem žiť vedla chlapa ktorého milujem a pozerať sa ako je s inou ? Dá sa neplakať a netrápiť sa ? Ja som bola v stále v zivote silná a nad vecou ale toto ma za tie 2 roky tak zlomilo že už nespoznavam samu seba.
tak a teraz sa to spusti - tolke zeny sa do teba obuju a vynadaju ti 😀 kazdopadne dobre je,ze si to uvedomujes ... a teraz uz len najst odvahu a nezdvihat mu,zablokovat ho a ignorovat ... nic ine ti nepomoze len sa posunut dalek bez neho a casom vsetko prejde najdes lepsieho a slobodnejsieho
@essteresster no čo ti ma to povedať, ty sa musíš rozhodnúť a máš hrdosť odísť z toho trojuholníka, alebo ho milovať naďalej s vedomím, že spáva aj so svojou ženou.... Čo mu vlastne vyhovuje....
Kúpil ti "aspoň" niečo hodnotné?
@essteresster nie nemiluje viac peniaze, on miluje svoju rodinu, nic viac ako rodinu nemiluje a ostatne su len vyhovorky, ktorym si uverila. Teba ma len na zabavu, na uzitie si, na akusi zmenu a uz ti to aj povedal, ze ich vztah s manzelkou sa zlepsil, teda aj to si vymyslel, ich vztah bol v poriadku a povedal ti to mozno preto, lebo nevie ako sa ta ma zbavit, uz sa ta mozno nabazil, alebo ma na to ine dovody, ale proste o teba zaujem nema a nikdy mat nebude. Je to tvoja chyba pretoze si mala vyberat zo slobodnych a teraz ti nic ine neostava iba si zobrat z toho ponaucenie.
Máš to v rukách. On za Tebou chodiť neprestane, lebo (ako Ti aj sam povedal) mu to takto veľmi vyhovuje. Ty sa trápiš, tak ak sa máš rada a chceš mať skutočný vzťah, ktorý napĺňa oboch partnerov, musíš sa od neho proste odstrihnúť. Čím skôr a definitívne. Držím palce.
@essteresster fuha, je mi ta uprimne luto. On ta psychicky tyra. Ak by ta miloval, neexistovali by ziadne prekážky. Ale ty si mu po tom novom roku vlastne dala to, po com naozaj tuzil. Pekne chvilky s tebou, a priom doma krasna usporiadana rodinka. Si pre neho len "hobby". Niektori manzelia chodia hravat hokej, niekto ma kapelu a tento si s tebou chodi uzivat. Este by som sa ta spytala, ako spolu najcastejsie travite cas? Co robievate? Oredpokladam, ze na verejnost ta velmi brat nechce...
Maj sa rada a netyraj sa, zablokuj si jeho cislo. Normalne ti odporucam, urob to bez vysvetlenia, ved on dobre vie, co je vo veci. Vsade ho zablokuj a nech vyvolava manzelke, ked ho budu zas vajcia svrbiet. Neznamenas pre neho nic, neklam samu seba, ze tam je z jeho strany laska. Ak by ta lubil a nebol by schopny odist od manzelky, tak by sam vas vztah ukoncil, lebo by chapal, ze ta vlastne drzi v kliekte, nemoze ti dat plnohodnotny vztah a ty prichadzas o sancu mat normalnu rodinu a oekny a pokojny zivot. Je to uboziak, prosim ta, kopni ho do riti 🙏
Kazdy,co uhana buducu milenku ma nefungujuce manzelstvo...len s manzelkou spi,deti vychovava,financne sa stara,chodia na dovolenky...ale nefunguje nič.
Vobec ťa nelutujem,vedela si,ze je zenaty.Je len a len na tebe kedy zhodis ruzove okuliare a posles ho do kelu,ak vôbec...on spokojny,manzelstvo zlepsene,vysexuje sa na dve strany a ty doma plač do vankusa....a ze vraj ťa miluje aj ty jeho...ach,zena,kolka naivita na tvoj vek
@essteresster nezažila. Ja som v ziadnom vztahu nevypla mozog.
Ako "funguješ vedla chlapa"? Žijete spolu? Kolko času spolu reálne trávite?
Čo ti dáva takyto vztah? Viac dava či berie? Co tvoja buducnost? Co tvoje možné deti? Rodina?
Places, trapis sa, si zlomená...chlap, ktorého miluješ, žije s inou. S nou má omnoho vacsie puto než s tebou.
A tebe toto všetko stačí?
Spamataj sa, ukonči to a najdi si niekoho, s kým to bude mat buducnost.
Inak ja by som si nikdy nemohla vážit chlapa ktory takymti sposobom klame matku svojich deti.
Samozrejme, ze ti rozprava ako mu manzelstvo nefunguje a nemoze sa rozviest koli dietatu a majetku. Nepovie ti pravdu, ze ma doma full servis, dieta a zenu, je spokojny a chce si len uzivat. To by si ho poslala vies kam. Vyuziva ta. Vyuziva tvoje telo, pocity, cas a likviduje ti moznost najst si plnohodnotny vztah a dobreho muza.
Kazdy den ktory s nim stravis je strateny. On bude mat vsetko a ty nic? Pises ze si uspesna/rozumna zena - tak trochu pohni rozumom a posli ho do haja.
A my tu - matky a partnerky - ti mozeme kludne napisat, ze zastavas zufalo nizku poziciu. My mame uplne vsetko - muza, rodinu, dieta a majetky ... veci vyriesene. Aj keby sa na tu aferu prislo ta zena by odisla v pluse. Je jedno ci majetky, dieta alebo majetky + dieta. Ale ked ty odides tak nebudes mat uplne nic. Doslova odides s holym zadkom a mozes zacinat od zaciatku.
Fakt chces niekomu robit koste? A nie je to zadarmo. Dala si tomu uplne vsetko za tie 2 roky. A co si dostala spat? Nic ... a nic nedostanes. Vsetko dostava muz, zena a dieta. Ty si rozkosna nahraditelna dekoracia.
@essteresster ja ti nejdem nakladat. Je fajn ze si uvedomujes ze je to celé naprd. Postav sa pred zrkadlo a sama sebe povedz ze si dovolila klamarovi ukradnut ti 2 roky zo zivota. 2 dlhe roky co ti nikto uz nevrati, za tu dobu ta okradol o moznost najst a budovat si plnohodnotny vztah, lasku ktora by bola len tvoja, vyuzil ta pre SVOJE potreby a nedal ti nic okrem planych slubov a faloše. Aj keby sa rozvedie (co vies ze nebude), tak uz len z principu na takychto zakladoch vztah nemoze fungovat. Proste si pozbieraj hrdost a vymaž ho zo zivota. Mne sa hnusí len ked si predstavim ako spokojny s prazdnymi gulami pride domov a venuje sa rodine ako keby nic....
To nie je láska ... je to len Tvoja naivná predstava, že si pre neho dôležitá ... no popravde, robíš mu len matrac ... využíva Ťa ... nedovoľ mu to ... a keby aj odišiel od rodiny, vedela by si s ním žiť? ... za pár týždňov, mesiacov by Ti robil to, čo teraz robí svojej manželke ... vieš, je to o prioritách ... pokiaľ mu je tr.kačka prednejšia pred deťmi, manželkou - vlastnou rodinou, je to chudák, nestojí za nič ... strácaš drahocenný čas s človekom, ktorý za to absolútne nestojí.
@essteresster tak ty sa nechas dobijat a nako iec aj podvolis zenatemu s deckom 🤣🤣🤣
A ked ti povir ako si mu zlepsila vztah, ze od zeny neodide a od syna tiez, tak si to furr neukonvila? 🤣🤣🤣
Jaj zena, uspesna si asi len u neho v posteli. Co ue malo slobodnych a bezdedtnych muzov?
Vieš koľko ľudí je nešťastne zaľúbených? Aj do slobodných, aj zadaných, ale musia sa s tým vysporiadať. Začni si vážiť samu seba, porozmýšľaj, či si si ho nezidealizovala vo svojej hlave a priznaj si, že minimálne to čestný človek nie je. Ale to vlastne nie si ani ty. Jeho zmeniť nemôžeš, ale seba áno. Chodiť so ženatým je vlastne hanba, ale to si uvedomíš až neskôr, tak prečo to nezmeniť? Nie kvôli jeho rodine, ale kvôli sebe, aby si pochopila, že toto nie je pravé šťastie, je to bublina, ktorá kedykoľvek môže prasknúť a ty zostaneš sklamaná viac, ako si teraz. Užívaj si život a nepreživaj ho kvôli takému, si mladá, nevidíš koľko je okolo teba nezadaných?
Mozno si uspesna, ale vzhladom na vek sa uz neda povedat, ze si naivna. Ostava len slovo hlupa… stretne sa s tebou vytrase vajca, mozno naplni brucho a cely spokojny sa odplazi domov … zenu neobtazuje a ma cas sa hrat na dokonalu rodinku. A kde si ty? Fnukas do vankusa a si sama a cakas kym si znova najde cas … o Ti hovori to co chces pocut ale iba s jednym cielom … ukojit svoje potreby … je na tebe kedy To ukoncis. On sa namahat nebude … je to jeho idealna situacia … dve zenske na 1 trottla
Aj by som ti napísala co si o tebe myslím, ale nesmie sa tu urazat...dobre ti tak..estd by ti mohla jeho žena dat po papuli..
Len to čítam a mám chuť tomu kokotovi niečo spraviť. Jedine šťastie, že neviem kto je, čo je, kde je. 😆 Ja som v tomto svina, keby mi povedal, že sa mu zlepšilo manželstvo, všetko by som povedala jeho zenuske, nech si užijú aj toto spolu, že o Tebe vedia. Ona vie o Tebe? Či k Tebe sa chodí panko len ventilovať? Aspoň si daj za tie služby zaplatiť, veď ty si ako wellness pre neho. 😀
Pekne ta využil . Nikdy si nebola prenho priorita len zabava. Hnet ti vysvetlil preco s nim nemas ratat do buducnosti . A teraz ti dalej naznacuje ze uz aj doma je viac spokojny ked sa vyburil na tebe . Je to dost hnusne od neho co robi nie len manzelke ale aj tebe . To je Proste sebec co si berie kde sa da co sa da . Toto milujes ? Jemu je fuk ze trpis snivas “ milujes “ trapis sa . Chlap Keby ta miloval tak dieta a delenie majetku by ho nezastavilo a netahal by ta za nos tak dlho . Skus pre zmenu milovat samu seba a vyberat si co je pre teba dobre nie co ta nici .
nevies ako sa z toho dostat? povedz to jeho zene. zarucene ta milenec rychlostou blesku kopne do prdele. a mas to vybavene. uvolni sa cesta pre niekoho ineho. snad slobodneho tentokrat.
@kittykat22 áno všetko ako píšeš majetky, muža, rodinu, pohlavnu chorobu..super. Hlavne, ze ho máš doma...
@essteresster písala som ti súkromnú správu
@essteresster Je to smutné, ale pre takého klamára a egocentrika si len "MATRAC" !!!! Žiaľ, je to tak....prepáč.
Velmi lahko by si to vyriesila, pohroz mu, ze to povies jeho zene, ked Ta nenecha na pokoji.. a ty si uvedom, ze cim skor sa ho zbavis, tym skor sa budes mat lepsie, ina cesta nie je
@ukgirls Spustilo, ale vieš prečo, že? Dala si "signál" a ty budeš jedna z tých...veď vieš...
@olimuc Dokonale si to napísala...trefné a presné👍
Čo je také ťažké na tom dať si odstup od zadného/ženatého muža, keď vidím, že sa ma snaží zbaliť? Veď keď mám nejaké hodnoty a sebaúctu, tak automaticky si dávam odstup. Nechápem toto.. a zvlášť ženy v takom veku ako autorka čo by už mali mať rozumu viac než dosť.
@niki35 Nevieš? Topiaci sa aj slamky chytá....Dement nevie, kde a komu klamal a tieto naivné devy skočili na dementa...Ako z "UČEBNICE!!!!! Každá druhá ako milenka...ako matrac...alebo ako smeti

Nie si prvá ani posledná. Buď mu budeš robiť milenku a veriť, že s manželkou nič nemá /q všetkým to takýmto bájkarom to dona záhadne nefunguje/a byť čakateľkou do smrti. Alebo chceš mať raz normálneho muža, ktorý bude len Tvoj?