icon

Dlhodobý vzťah so ženatým mužom

essteresster
27. mar 2025

Ahojte dievčatá. Píšem sem prvýkrát. Ani neviem prečo, možno len potrebujem počuť aka som hlúpa, možno vidieť že v tom nie som sama, možno len otvoriť oči.
Zamilovala som sa pred dvoma rokmi (po tom co sme boli pol roka kamaráti a dobijal ma) žiaľ do ženatého muža, ktorý mal nefungujuce manželstvo. Prvý rok bol krásny, stále bol so mnou , cítila som že niečo plánuje, a proste bolo to ako v rozprávke. Verila som mu, že sa rozvedie len stále mi tvrdil, že to nejde tak ľahko lebo majú s manželkou úspešnú firmu a malé dieťa.
Stále s nimi žil, chodili spolu na dovolenky, riešili s manželkou firmu a ja precitla a zistila že som vlastne len v úlohe milenky. Cítila som, že aj napriek tomu co mi hovorí, že činy sú iné a s manželkou sa nedozvedie. Miloval ma: to som vedela , cítila, videla ale peniaze miloval viac, stale mi opakoval žepride o syna a majetky ked sa rozvedie ...... takto sme ešte potiahli skoro rok. Ja som si sľúbila že druhé Vianoce už trpieť nebudem. No aj tak ma nejako dokázal zmanipulovať a sladkými rečami presvedčiť že sa to vyrieši a tak som trpela. On doma s rodinkou a ja doma sama. Po novom roku sme sa dohodli že už nebudeme nič riešiť a budeme si užívať dni kedy sa nám bude dať a na nič tlačiť nebudeme. Ale ja tak neviem žiť. Neviem žiť vedla muza ktorého milujem a jeho manželky. Nedokážem to, veľmi to boli.
A keď sme mali pred mesiacom úprimný rozhovor tak mi povedal, že vďaka mne sa im manželstvo zlepšilo. Lebo ja mu dávam všetko čo mu v ňom chýbalo. Nechce nič od manželky, domov chodí kľudný a tak sú obaja spokojný, len ja nie...nie som vzťahový poradca. Som úspešná zena (po 30ke) , ktorá sa žiaľ zamilovala do nesprávneho chlapa. Dievčatá, strašne trpím, neviem spávať, neviem sa od neho odlučiť, stále keď mi zavolá ja priletím a splním mu všetko čo chce, pritom keď od neho odchádzam strašne pocity mám. Čo mám robiť? Zažili ste už niektorá tak silnú nešťastnú lásku? Dá sa vôbec fungovať tak, že budem žiť vedla chlapa ktorého milujem a pozerať sa ako je s inou ? Dá sa neplakať a netrápiť sa ? Ja som bola v stále v zivote silná a nad vecou ale toto ma za tie 2 roky tak zlomilo že už nespoznavam samu seba.

ivka21
28. mar 2025

@essteresster keď to zoberies čisto praktický a chces mať ešte deti ,keďže už máš po 30.tak najlepšie riešenie je sa na neho úplne vykašľať všade ho blokni,vymaž,zrus výhod veci od neho a začni úplne od znova.na začiatok si nájdi nejaký koníček čo tí bude zamestnavat hlavu,kým to najhoršie prejde ten pravy na teba ešte isto niekde čaká.a to že si nemáš začínať so ženatým už isto teraz vieš. A scénu by som mu nerobila urobila by si zo seba ešte väčšiu hĺbku.

zoja_
28. mar 2025

Mala som pomer zo zenatym muzom, ale 2 roky by som to nestrpela po 3m som mu dala zbohom.

balerina2025
28. mar 2025

@essteresster cim skor to skonci. ak sa nechce rozviest. alebo vies co, trp do konca zivota. a mozno by sa ti do zivota dostal clovek, co nepodvadza a bude chciet byt cely zivot len s tebou.
tvoja chyba, zacat si so zenatym. sa pouc a chod dalej. bude to boliet. ale par mesiacov a nie par rokov robit dakomu druhe husle. potom skoncis ako 40tnicka, sama, a zatrpknuta. bez deti.

dadis
28. mar 2025

Autorka, je mi ta uprimne luto, lebo ten chuj ta len hlupo zneuzil. Drzim palce, aby si nasla silu to ukoncit a otvorit srdce niekomu, kto si ta bude vazit.
A trochu mimo temu, baby, zapamatajte si: Sloveso dobyť/dobývať patrí k vybraným slovám po b sa používa vo význame:
ovládnuť mocou, zmocniť sa, napr.:
Vojaci dobyli mesto rýchlym útokom.
získať, dosiahnuť, napr.: Svojím umením dobyl celý svet. Srdce ženy nedobyješ len kyticou ruží.

zooeynka
28. mar 2025

@essteresster mozno sa v tebe konecne prebudi sebeucta a skoncis to ked sa dozvies ze cakaju druhe dieta...

klaridka
28. mar 2025

Možno by bolo super vymeniť si to s manželkou.... Začni mu Ty robiť full servis, staraj sa o dieťa a ona ho bude "len" ľúúúúúbiť.... ❤

komplikovana
28. mar 2025

Nie je to laska, ten chlap ta len klame a manipuluje. Sama to dobre vies. Pozbieraj vsetku silu a ukonci to. Nemusia to byt ziadne teatralne lucenia. Napis, ze koncis, nech ta nekontaktuje a vsetko vymaz a zablokuj. Chce to naozaj uvedomenie, ze toto nema vyznam a zacni zit SVOJ zivot a nie niekoho ineho.

kassandra25
28. mar 2025

@essteresster toto je velmi dobré, tvoje uvedomenie. Ty si sa uz aj veľakrat rozhodla, ze to skoncíš, ale na základe jeho reakcii, kde ti vkladal nádej, si vzdy predĺzila ten čas. Vsetko sa dá pochopit. Aj to, ze on sa hral na chudáčika, so zlým manzelstvom na zaciatku, ale ked by uz mal odíst kvoli vam dvom, tak ty si mu so svojimi stretávaniami az zázracne zachránila to ich stroskotané manzelsvo. Vidíš, aka si ty záchranárka, aj matka tereza v jednom. Ty pomáhas obyvatelstvu este aj proti svojej voli, aj vtedy, ked o tom vobec nevies, a tu prítomní, by ta mali uctievat za to a nie haniť. Ked si ty sama sebe nepomozes, to ti nepomoze nikto, ani lekár len nie. A ja ta chcem povzbudit len, vobec ta nehaním, aj keby to tak hocikomu vyznelo. Nemáme ani preco. Si zober, ze co za baganču to musí byt ta jeho manzelka, kazdá normálna by dávno videla, vytusila a nie ze ona o tom vie, ale zachranuje sa tu zubmi nechtami a driape sa tu, popri penaznom vyuzivani o chlapa, ktory ju vobec nelubi. Ak si pomozes ty sama, bude len dobre. A to von z toho, kedze on nepresiel ku tebe a este si ho aj zachránila, aby tvorili ten najkrajsí slovenský párik, absolutne dokonalé manzelstvo, také, aké si nemozeme ani len predstavit. Ja by som sa ti aj s niecim prihovorila. Ale to sú len moje uvahy/nápady, mozem napísat, ty si len precítas a tak ako ten papier, zahodis do koša, nemusis sa k tomu ani vyjadrit, ani to urobit a mozes to aj urobit, ale nemusis to nikde povedat. Vobec ti nechcem zle. Ja by som na tv.mieste išla tam, kde vies, ze su oni dvaja. Ci restika, nejake miesto. Urcite ta informuje.... urcite máte aj fotky vas dvoch, za taku dobu. Tam by som manzelke pogratulovala, ze ty si tá záchranarka vásho strosk.manzelstva a ze nech si ho chráni, aby uz viac za tebou nesiel a dala fotky, aby videla, ako záchranu manzel pracne vykonal. A odišla. Poziadala ju, aby si ho drzala teraz a aby aj ona zachránila teba, ze ty uz s nim nechces byt, nech ho drzí na voditku. Bez zvyseneho hlasu, uplne pokojne a ladovo. Aj ty mas pravo a narok na zivot. Na tvoj dobry zivot. Pekny zivot. Si len predstav, ze co vsetko pekné v nom mozes stretnut odteraz a ked to inak nejde, co si jej pozicala a nech ti teraz vrati ona a teba zachrani, aby sa ti tam neplietol , lebo urob pre svoju záchranu vsetko. Ako ty si vsetko spravila pre ich záchranu, teraz nech ti oni dvaja vrátia a nech ho drzí. Nech ti nepíse, nevola a nepride. Aj ty zachran seba

lucylaw
28. mar 2025

Nehnevaj sa,ale v momente,ako by mi chlap povedal,že náš milenecký vzťah mu vlastne zlepšil manželstvo a on je takto spokojný,by som ho všade zablokovala a už by o mne nikdy nepočul..Máš ty nejakú sebaúctu? By ma zaujímala,či aj jeho manželka by bola s ich manželstvom taká spokojná,keby vedela,že jej muž popri nej chrápe aj s inou..Tebe akože fakt nevadí,že ten chlap sa po sexe s tebou vráti spokojne domov,ľahne si k žene do postele a tvári sa,že je všetko v pohode..O tom,že samozrejme spí aj so svojou ženou snáď nemusím ani hovoriť..Nikdy nepochopím ženy ako si ty,je mi z vás zle (samozrejme aj z mužov,ktorí toto robia)..

liv1
28. mar 2025

Pre mna su zeny co roztahuju zenatym muzom nohy len stetky 🤷‍♀️. Zasluzis si to co prezivas. Vedela si do coho ides. Dobre sa v tom vymachaj a zapamataj si, ze aj pre tvoj zivot bude vzdy vhodnejsi single a bez deti. Maj trocha ucty sama k sebe, pozbieraj aspon tu poslednu hrdost.

ukgirls
28. mar 2025

@mandarinka555 a ty budes jedna z tych kt manzel radsej pojde za inou ako sa pozerat na tvoj zduty ksicht .. btw nie niesom jedna z tych - nikdy som zenaca nemala ,ale neodsudzujem ludi na zaklade vlastnej zatrpknutosti ako mnohe tu

moonlight1210
28. mar 2025

Nemiluje ta. Miluje tie pocity, ktore ma. A tie moze mat pri komkolvek, do koho sa najnovsie buchne. Aktualne si to ty. Ale akutna faza zalubenosti do teba uz skoncila a city uz prchaju a ty to citis.

Nejde o teba. Keby slo, uz vymysla, ako s tebou oficialne byt.

Ty si ako jeho dovolenkove miesto, ktore ho bavi, nie ta dovolenka. Miluje tvoje pohodlie, tvoje vyhlady, plaz a more, co ponukas. Ale zmen sa a uz to “nebude ono”.
Nejde o teba ako osobu, ale o ponuku, co mas v portfoliu.

Si ako jeho knizka, ale nie pribeh.
Si ako jeho vynikajuce auto, ale nie jazda.
Si ako objavena utulna restauracia, ale nie chut.
Si ako chemicka latka, ale nie pocity z nej.

Si len prostrednik prijemnych veci. Si pre neho pouzitelna vec. A on ta pouziva, aby jemu bolo prijemne.

Lahko sa mu hovoria pekne slova, lebo tak krasne zneju a on ma pri nich zo seba dobry pocit. Aky je zalubeny. Uziva si svoju zalubenost. Nie teba.
Lahko sa mu povie daky slub, ked to nie je nic zavazne a vie, ze si tak oblbnuta, ze zavazne veci od neho uz ani necakas.

Dostal ta postupne z polohy “raz budeme spolu” do polohy “proste si uzivajme, co mame, kym to trva” (a nenarazim na novu, pri ktorej zaijem dalsi novy gejzir zalubenosti.)

Nieco nachvilu dosiahnes, ked mu povies zbohom. Obrat vztahu.
Chvilu bude blbnut, behat za tebou, mozno sa stane trosku neopatrnym a bude riskovat, presviedcat ta, mozno budu dokonca slzy. Pouverejnuje na socialnych sietach (ak ich ma) hlboke filozoficke myslienky o tom, ze nezistime, co mame, kym to nestratime (a ty budes nad tym ubolene slzit).
Ale pohodlie majetku a neochota sa toho vzdat prevazia. A po nejakej dobe sa preklopi od “stratil som vzacnu vec” k “ako si mi ty mohla takto ublizit” a za mesiac-dva zistis, ze zmizol zaujem ta kontaktovat, plakat, prosit, lebo uz ma inu, co mu “zachranuje manzelstvo”.
(Najhorsie je, ze mozno takyto scenar i tusis, a preto radsej vzdy pribehnes a neriskujes, zeby ta obratom nahradil dalsou, keby si “trucovala”.).

Vtedy konecne pochopis skutocnu hlbku stratenych investicii do tohto vztahu.

mischy00
28. mar 2025

Ach, tieto kecy o nefungujucom manželstve, to sa ešte na to niektorá chytí? Ja keď som toto počula od mužov, vždy sa mi všetky chlpy zježili, skôr ocením keby povie na rovinu, že si potrebuje vrznúť aj inde. Nebol by síce pre mňa menší chrapúň ale aspoň ma gule priznať realitu.

@essteresster nebudem ti písať ako ta zneuzil, využil a podobne, aj ty, aj on ste si to užívali na začiatku spoločne. Potom prišlo rácio, zrazu aj žena mu doma opeknela, unormalnila sa ( rozumej, zas mu prišla vzácna) a tak začal vymýšľať, ako to urobiť aby bol aj vlk sýty, aj ovečka celá.
Najlepšie čo môžeš takému mužovi urobiť, je ignoracia, žiadne plače, scény, milostné vyznania ( vnútri si trp, on to nemusí vedieť). Keď bude písať volať, ignoruj . Povedz si, ze ty nie si žiadny second hand👌👌. Držím palce

alenka58
28. mar 2025

držím ti palce aby si mala silu to ukončiť, ja takýmto vypočítavým pokryteckým chrapúňom prajem rozpad manželstva aj mileneckého vzťahu, mám rada férových chlapov a nie takých čo hovoria o nefunkčnom manželstve a možno nič pre to nikdy nespravili a najlepšie riešenie je milenka, ktorú klamú dokedy sa dá, moja priateľka sa takto zamotala na dlhé roky, ktoré sa nedajú vrátiť

niki35
28. mar 2025

@evickaban to je trošku iná situácia ak sa chlap prezentuje ako slobodný a nemáš zo začiatku naozaj tušenie kde je pravda a nemáš to hneď ako zistiť, možno až po čase. Ale ak ženská vie že je muž ženatý/zadaný a vedome a dobrovoľne mu roztiahne nohy tak ...

darkswan
28. mar 2025

@domkakvet nie on svoju rodinu nemiluje, mozno tak len sam seba, skutocne keby ich miloval, tak to nerobi, je mu to len pohodlne a pohodlia sa nechce vzdat

kiki68
28. mar 2025

Tak nasytil sa noveho vztahu, uz je to pre neho iba zataz a zistil, ze ani u susedov trava zelensia nebude. Zial v tomto je to skoro vzdy rovnake. Prvy rok uvazoval, druhy uz vobec. Najdi si nepouzite zbozi a nie nieco, kde iba cakas na to, kto sa rozhodne.

rejka7
28. mar 2025

@essteresster vďaka tebe sa mu zlepšilo manželstvo🤣🤣🤣🤣, ešte ti to nezabudne povedať🤣🤣. Uf, ... to čo je za človeka? Je to odpad...., škoda reči.

personality
28. mar 2025

A vieš čo? Dobre Ti tak. Celá táto situácia Ta ma naučiť vážiť si seba a neroztahovat nohy každému odkundesovi čo sa okolo Teba šuchne. Vieš koľko takých je? Doslova 8 chlapov z 10 Ta ošuká a ty si vyberieš ženatého 🤦🏻‍♀️

personality
28. mar 2025

Prosím Ta daj si facku, lebo vytáča ma ta predstava strašne 😀
Že aká si sprostá. A keď nemas otca, ktorý by Ta naučil, určitým štandardom, tak nech Ta ta facka preberie.

ivanakal
28. mar 2025

@ukgirls A ty si myslis, ze ju treba lutovat? Ze jej prave toto pomoze? A hladkat, objimat, a bude lepsie neboj, dostanes sa z toho... prd makovy. Lebo z takychto slov nic nepochopi, a bude stale snivat, a dufat. Autorka potrebuje padnut na hubu, nech sa jej otvoria oci. Potrebuje "preplesk", v tomto zmysle ako jej baby nakladaju, to je urcite lepsie ako lutovanie.... Mozno prave kvoli nepeknym/pravdivym slovam sa autorka zobudi a zacne triezvo rozmyslat. Ale myslim si ze nie... Mal by niekto kontaktovat jeho zenu, a mozno az potom sa ukaze "prava tvar" tohto pana.

mk22
28. mar 2025

Haha že vďaka tebe sa mu manželstvo zlepšilo.
Po tejto vete si mala urobiť otočku a všade ho bloknut.
Nech si teda užíva ženu firmu rodinu, lebo on si to cele užíva, všetko hra, klape.. Nechutný klamár ktorý ťa má za handru, pretiahne ta a odchádza domov za ženou.
Ženská, zahsdzujes roky ktoré ti nikto nikdy nevráti.
Never mu nič, si nula, obyčajne nič, matrac ktorý presťahuje kedy on chce..
Nie je ti zo seba zle?

predavamknihy
28. mar 2025

Teraz cakas, ze ta tu budeme lutovat? Ty v tejto situacii nie si ta ublizena a nie si v pozicii obete. Si len side hoe, ktorej doteraz vobec nevadilo, ze robi k*rvu zenatemu muzovi (k*revnikovi) a verila mu jeho bachorky o laske. Naivna trubka bez chrbtovej kosti. Ze tebe je smutno a ty sa citis zle? Ako sa ma citit jeho manzelka? Deti? Sa spamataj.
Nie, nikdy sa mi nestalo ze by som sa zamilovala do ZENATEHO muza, ja rodiny nerozbijam. To nie je nestastna laska, to si len podlahova milenka, odporucam prestat pozerat tolko romantickych filmov. A este ty sa tvaris, ze mas zlomene srdce. Zo zien ako si ty grcam.

klaridka
28. mar 2025

@predavamknihy Najviac sa mi páči autorkina rečnícka otázka "Dá sa vôbec fungovať tak, že budem žiť vedľa chlapa ktorého milujem a pozerať sa ako je s inou ? " Zlatá... akoby ona vôbec nebola v pozícii tej druhej a vlastne chlap ju podvádza so svojou manželkou 😂

mateson2004
28. mar 2025

Iné ako "ukonči to" neviem poradiť. A tie reči, ako štetka, nič iné si nezasluzis, a " v živote by som nemala pomer zo ženatým, ja rodiny nerozbijam " pusti druhým uchom von.

predavamknihy
28. mar 2025

@klaridka pani @essteresster ma dokonca este aj ambiciu ostat v takom "vztahu", este sa pyta ci sa da fungovat v pozicii milenky, ze bude roztahovat nohy zenatemu a evidentne to zvazuje. Nemam slov, teda mam ale su velmi velmi skarede. Neznasam take hyeny.
Chlap je ch*j sam o sebe, jemu zelam aby sa na neho manzelka vykaslala, zobrala mu deti + majetky dom peniaze. Ale to uz asi nebude taky zaujimavy pre autorku

predavamknihy
28. mar 2025

@essteresster dufam ze si sa so svojim zlomenym srdieckom vystazovala kamaratkam a rodine... nech vedia co si zac, fuj

sova7
28. mar 2025

Každý ženatý chlap ktorý naháňa ženy ma nefungujúce manželstvo. Táto vyhovorka je staršia ako najstaršie remeslo. Je to obyčajná zavislost žiadna láska a najlepšie ho úplne odstrihnúť a ignorovať. Alebo sa môžeš trápiť je to na tebe

vikiki29
28. mar 2025

Och toľko naivity v jednom príspevku. Len jedno ti prezradím, nie nemiluje ťa. Má ťa iba na vyprázdnenie guliek. Si iba matrac, bohužiaľ, nikdy nebudeš nič viac, v jeho hodnotovom rebríčku nikdy ani len nedovidíš na úroveň jeho manželky a rodiny. Si hlúpa, naivná a zúfalka bez sebaúcty. Takéto ženy majú chlapi iba na to jedno…

personality
28. mar 2025

@sova7 vieš co toto si nemyslím. Pohybovala som sa dosť dlho na zoznamkach a písali mi aj takí, že majú fungujúci vzťah, ale chcú aj extra sex inde, napríklad iné praktiky, ktoré so ženou nemôžu. Nemyslím si, že vždy to je nefunkčné, len chcú aj zmenu aj bonus k tomu.