Do akého veku sa deti tešili k starým rodičom?
Do akeho veku bavilo chodit vase deti k dedkovcom? Ze sa tam ozaj tesili.
skoro 18 ročná ide rada, žiaľ už len starej mame
Moja bude mať 19 a hocikedy sa vyberie , že ide spať k babine, žiaľ, deda už tiež nemáme .
10 ročná keby mohla sa ku nej aj presťahuje
Ja mam 35 a vzdy sa tesim k babke. Zo starych rodicov mam uz iba ju jedinu. Syn sa tiez vzdy tesi k mojim rodicom, k svokrovcom az tak nie.
do ich smrti... žiaľ už máme len dedka z jednej strany...
ako hovorí môj mm : "traja si už sedia na obláčiku " ....
13 a 8 ročni zájdu hocikedy aj sami k našim.Ja som chodila k starým rodičom až kým neumreli
No je to prudko individuálne, najstarší syn chodil na prázdniny tak do 14 rokov, prostredny má teraz 13 a zatiaľ ho to baví, ale predpokladám, že možno ešte rok-dva a potom prevážia viac kamoši. Uvidíme. Najmladší 8 -rocny nechodí vôbec, jednak si s babkou nejak veľmi nesadli povahovo a nechcem ho tam dávať nasilu. Máme už len babky, ale jedna už má zdravotné problémy, tak tam nechodia sami.
stále,až kým neumreli........
Tak asi do 11 rokov. Potom uz mal svoj rozum 😃
Stále, už majú 22 , žiaľ, už sme sa preklopili do času, kedy mi s nimi pomáhajú aj so starostlivosťou a hygienou, majú kopec spoločných zážitkov a spomienok, z ktorých teraz ťažia a nič im nerobí problém, dedkovci im veria vo všetkom
Moja ma 16 a stale sa tam velmi tesi
Je to o výchove a vzťahu. 14-ročný chodí stále a bude chodiť dovtedy, kým bude ku komu. Mladší je ešte veľmi malý, takže chodí s nami.
Zalezi.... Bavilo ma to do starkinej smrti. K babke som moc nemusela.
22 rokov a už 3rocnu dcérku ale ku starkej chodím stále rada aj moja malá
Môj dospelý syn ku starkej chodí často a rád.
@katkati asi to, ako sa ku mne spravali a ako som sa u nich citila. Ale rozumiem... u nas to bolo trosku komplikovane z otcovej strany 😊 S babkou som sa videla raz do roka, srarka u nas bola vzdy, ked sa dalo. A ja ked som vyrastla, tak k babke som chodila na rad do roka a u starkej som bola vzdy, ked som mohla 😊

moj ma 22 a este chodi 🙂