Do akého veku sa deti tešili k starým rodičom?
Do akeho veku bavilo chodit vase deti k dedkovcom? Ze sa tam ozaj tesili.
Moja bude mať 19 a hocikedy sa vyberie , že ide spať k babine, žiaľ, deda už tiež nemáme .
10 ročná keby mohla sa ku nej aj presťahuje
Ja mam 35 a vzdy sa tesim k babke. Zo starych rodicov mam uz iba ju jedinu. Syn sa tiez vzdy tesi k mojim rodicom, k svokrovcom az tak nie.
do ich smrti... žiaľ už máme len dedka z jednej strany...
ako hovorí môj mm : "traja si už sedia na obláčiku " ....
13 a 8 ročni zájdu hocikedy aj sami k našim.Ja som chodila k starým rodičom až kým neumreli
No je to prudko individuálne, najstarší syn chodil na prázdniny tak do 14 rokov, prostredny má teraz 13 a zatiaľ ho to baví, ale predpokladám, že možno ešte rok-dva a potom prevážia viac kamoši. Uvidíme. Najmladší 8 -rocny nechodí vôbec, jednak si s babkou nejak veľmi nesadli povahovo a nechcem ho tam dávať nasilu. Máme už len babky, ale jedna už má zdravotné problémy, tak tam nechodia sami.
Stále, už majú 22 , žiaľ, už sme sa preklopili do času, kedy mi s nimi pomáhajú aj so starostlivosťou a hygienou, majú kopec spoločných zážitkov a spomienok, z ktorých teraz ťažia a nič im nerobí problém, dedkovci im veria vo všetkom
Je to o výchove a vzťahu. 14-ročný chodí stále a bude chodiť dovtedy, kým bude ku komu. Mladší je ešte veľmi malý, takže chodí s nami.
@katkati asi to, ako sa ku mne spravali a ako som sa u nich citila. Ale rozumiem... u nas to bolo trosku komplikovane z otcovej strany 😊 S babkou som sa videla raz do roka, srarka u nas bola vzdy, ked sa dalo. A ja ked som vyrastla, tak k babke som chodila na rad do roka a u starkej som bola vzdy, ked som mohla 😊

moj ma 22 a este chodi 🙂