icon

Do akého veku sa deti tešili k starým rodičom?

26. júl 2024

Do akeho veku bavilo chodit vase deti k dedkovcom? Ze sa tam ozaj tesili.

klementinka58
26. júl 2024

moj ma 22 a este chodi 🙂

patka06
26. júl 2024

skoro 18 ročná ide rada, žiaľ už len starej mame

lenka.25
26. júl 2024

Moja bude mať 19 a hocikedy sa vyberie , že ide spať k babine, žiaľ, deda už tiež nemáme .
10 ročná keby mohla sa ku nej aj presťahuje

diewcatqoo
26. júl 2024

Ja mam 35 a vzdy sa tesim k babke. Zo starych rodicov mam uz iba ju jedinu. Syn sa tiez vzdy tesi k mojim rodicom, k svokrovcom az tak nie.

deti95060810
26. júl 2024

do ich smrti... žiaľ už máme len dedka z jednej strany...
ako hovorí môj mm : "traja si už sedia na obláčiku " ....

doriiis
26. júl 2024

13 a 8 ročni zájdu hocikedy aj sami k našim.Ja som chodila k starým rodičom až kým neumreli

janickacrazy
26. júl 2024

No je to prudko individuálne, najstarší syn chodil na prázdniny tak do 14 rokov, prostredny má teraz 13 a zatiaľ ho to baví, ale predpokladám, že možno ešte rok-dva a potom prevážia viac kamoši. Uvidíme. Najmladší 8 -rocny nechodí vôbec, jednak si s babkou nejak veľmi nesadli povahovo a nechcem ho tam dávať nasilu. Máme už len babky, ale jedna už má zdravotné problémy, tak tam nechodia sami.

rozculena
26. júl 2024

stále,až kým neumreli........

babulkomale
26. júl 2024

Tak asi do 11 rokov. Potom uz mal svoj rozum 😃

astika
26. júl 2024

Stále, už majú 22 , žiaľ, už sme sa preklopili do času, kedy mi s nimi pomáhajú aj so starostlivosťou a hygienou, majú kopec spoločných zážitkov a spomienok, z ktorých teraz ťažia a nič im nerobí problém, dedkovci im veria vo všetkom

libusak
27. júl 2024

Moja ma 16 a stale sa tam velmi tesi

zuzanockamt
27. júl 2024

Je to o výchove a vzťahu. 14-ročný chodí stále a bude chodiť dovtedy, kým bude ku komu. Mladší je ešte veľmi malý, takže chodí s nami.

janedoe
27. júl 2024

Zalezi.... Bavilo ma to do starkinej smrti. K babke som moc nemusela.

katkati
27. júl 2024

@janedoe Prečo?

dory11
27. júl 2024

22 rokov a už 3rocnu dcérku ale ku starkej chodím stále rada aj moja malá

cukroska
28. júl 2024

Môj dospelý syn ku starkej chodí často a rád.

janedoe
29. júl 2024

@katkati asi to, ako sa ku mne spravali a ako som sa u nich citila. Ale rozumiem... u nas to bolo trosku komplikovane z otcovej strany 😊 S babkou som sa videla raz do roka, srarka u nas bola vzdy, ked sa dalo. A ja ked som vyrastla, tak k babke som chodila na rad do roka a u starkej som bola vzdy, ked som mohla 😊