Dohodla som si rande s kuriérom, ale je z neho manipulátor
Objednala som si nákup cez jednu nemenovamú apku. Potraviny mi doviezol cudzinec, ktorý nevedel dobre po slovensky. Všimla som si, že auto šoféroval niekto iný a on bol len spolusediaci. Nechcem však z toho automaticky vyvodzovať žiadne závery. Mohok ísť o náhodu. Asi o dve hodiny mi poslal súkromú správu v tom zmysle, že ho veľmi zaujal môj úsmev a láskavý pohľad. Vedela som, že je to nezvyčajné, keď kuriér kontaktuje zákazníka súkromne a zrejme ide o porušenie pravidiel. Poradila som sa aj s mojim dobrým kamošom, ktorý to videl tak, že chalan mohol mať seriózny záujem o kontakt. Nič sa vraj nemôže stať, keď si spolu dáme kávu niekde v nákupnom centre za bieleho dňa. Tak som mu to navrhla. Lenže on začal postuone prekračovať moje hranice. Najprv mi napísal, že prečo až zajtra. V tejto krajine vraj treba konať rýchlo, lebo nám môže ujsť nejaká príležitosť. Dnes večer mi napísal, že príde pred moju bytovkum, a či môžem ísť na chvíľku pred vchod. Niečo vraj pre mňa má. Že prinesie so sebou horúcu kávu a dole ju spolu vypijeme. Odpísala som mu,m že ho predsa nepoznám a dole nepôjdem. Okrem toho som mu vysvetlila, že sa s ním stretnem len za bieleho dňa a na verejnom meiste. Zajtra sme mali dohodnutú tú kávu. On mi na to odpísal pár manipulatívych viet. Že mi vraj kúpilkvety, ale dá ich radšej niekomu kto pôjde náhodne okolo. Následne ma našiel na FB, čo ma trochu vystrašilo.
mu napis aby ti nepisal inak volas policiu ... ak tam bude posli nanho kamosov nech mu vysvetlia kde je jeho miesto .. zablokovat kde sa da a neozyvat sa .. to bude neaky magor co narychlo potrebuje viza
Pardon za preklepy. Ale neviem text dodatočne editovať.
mu napis aby ti nepisal inak volas policiu ... ak tam bude posli nanho kamosov nech mu vysvetlia kde je jeho miesto .. zablokovat kde sa da a neozyvat sa .. to bude neaky magor co narychlo potrebuje viza
@anonym_autor ja by som zavolala políciu. Že ťa obťažuje kuriér a teraz stojí pred tvojim bytom a bojíš sa. Nerozumiem nápadu poslať na neho kamošov... @anonym_45ff0e dievča ty vieš čo je zač že by si posielala kamošov?
Toto znie naozaj veľmi nebezpečne, aj keď možno je len zúfalec ktorý nevie ako na baby.
Z pohľadu kuriéra išlo o veľmi neprofesionálny prístup. Jeho práca je ti doručiť tovar a nie posielať nadržané SMS.
@anonym_autor prečo mám každý deň pocit déjà vu
Nebola tu podobna story uz minimalne 1-2x 🤔
Urobila si dobre. Ked niekto nerespektuje tvoje hranice v podobe rozumnych principov ohladom bezpecnosti, a dovoluje si na teba tlacit, je to na okamzity blok - to nie je človek, a ktorym sa chces stretnut co len raz. A neboj sa, clovek s takym nastavenim to o 20 minut skusal uz niekde inde.
Podľa mňa je to zneužitie osobných údajov a to by malo byt trestné. Nás pred tým na školení varovali ze aj keď by sa nám niekto páčil ze mu nemáme chodiť pred dom alebo ho kontaktovať ci iným spôsobom manipulovať s jeho údajmi
@anonym_autor prečo mám každý deň pocit déjà vu
@rozculena To bude nejaký zdravotný problém. Mala by si s tým navštíviť lekára.
@anonym_autor ty musis mat fakt v hlave riadne nakakané alebo musis byt velmi zufala ked sa dohodujes na rande s neakym cudzim clovekom polociganom, co nevie po slovensky a asi nema ani vodicak, ked nesoferoval a kontaktuje ta zneuzitim kontaktu z prace, za co by ho mal zamestnavatel hned vyhodit. A ten tvoj kamos co ti radil asi tiez. Mozno tomu tvojmu princovi končia víza na svk tak potrebuje naivku na svadbu 😁 a ak s nim pojdes na kavu tak aby si mala peniazky na zaplatenie aj za neho.
@anonym_151c2d bola, dochádzajú námety
@anonym_151c2d Neviem, ale ja opisujem to, čo sa mi reálne stalo. Ale napadlo ma, že ktovie, koľkým ženám ešte okrem mňa písal.
Nebud taka hlupa (naivna ci zufala) ako citam. Zablokovat cislo!!! Zablokovat ho na soc.sietach. vsade. Ano vsadeeee. Muzov je milion tak tento ti vazne chybat nebude. Iba ak by si rada pritahovala problemy. Radu som ti dal.
@anonym_151c2d Neviem, ale ja opisujem to, čo sa mi reálne stalo. Ale napadlo ma, že ktovie, koľkým ženám ešte okrem mňa písal.
@anonym_autor Môžem vedieť, čo Ťa zaujalo na cudzincovi, ktorý nevie ani ceknúť slovensky, ze si bola ochotná íst s nim na kávu?
Pardon za preklepy. Ale neviem text dodatočne editovať.
@anonym_autor ved kontaktuj danu kuriersku spolocnost nech si s nim urobia poriadok oni... A danemu chalanovi napis ze ak neorestane tsk volas polocajtov a tie viza co tak narychlo potrebuje viac nedostane....
@anonym_autor veď chod, možno si aspoň dobre zasexujes. Už len tým že si reagovala na jeho správy a súhlasila si sa so stretom si mu dala zelenú. Tak čo sa cudujes... Že ti nepovedal nakoniec že vieš čo ja vlastne nechcem...?
@anonym_autor Ahoj, zablokuj jeho cislo, na co cakas? Ja by som ho zablokovala hned ako by mal cez spravy nevhodne reci. Nejak moc sa ti hadze do priazne. Dufam,ze si sa poucila. Tel zablokuj, keby nedajboze ta vycihaval na adrese ked pojdes domov alebo z domu a bude ta aj keby len slovne obtazovat, tak policia a kludne aj jeho nadriadeny-kedze vies o aku kuriersku firmu sa jedna mozes poslat staznost-mail, nech to smeruju veducemu kurierov a napis co spravil (dlho pracovat nebude). Nekomunikuj s nim uz ani jedine pismenko, zablokovat!!! A poucit sa!
@anonym_autor ako zeny toto vazne co tu citam prispevky o chlapoch a vztahoch to vy stracate cas takymi k…i nerozumiem na co je blokovanie tc v telefonovh a pod. Na co sa nim zaoberas dal ti diamond ring nedal tak good bye!
Bloknuť všade kde sa dá
Všade som si ho zablokovala a vymazala. A včera mi zavolal a napísal sms z iného čísla. 😨:
Už sa aj bojím niečo objednať z woltu, že mi to príde doručiť zase on.
Už sa aj bojím niečo objednať z woltu, že mi to príde doručiť zase on.
@anonym_autor popros nejakého kamoša, nech mu zavola, že už stacilo a nemás záujem. Este raz ta bude kontaktovať, tak to oznámi woltu a je to zneužitie osobných údajov. Plus pôjde s tebou na políciu a cudzinecká polícia sa veľmi rýchlo bude zaujímať. Je to klasický agresor. Teší ho, že sa bojíš. Už je to iba jeho radosť.
Napis na wolt podporu, ze ta obtazuje ich kurier

Zadala som do googlu jeho tel. číslo a zistila som, že chalan predáva na bazoši nejaké auto a len dnes zverejnil inzerát. Pochádza z Gruzínska a na Slovensku žije dva mesiace. Zablokujem ho všade, len sa trochu bojím, že vie kde bývam.