Došli mi už slzy
Zijeme v rodinnom dome , dorabame podkrovie.. este to nejaky cas potrva vzhladom na situaciu. Deti spia vedla v izbe a moj drahy manzel ma zas ziada aby som ho nechala v izbe sameho nech ma klud, inymi slovami si chce vyhonit . Nieje to prvy krat co to ziada .. lebo nema klud, ani druhy ked odmieta sex lebo je unaveny.. Vraj nema nikoho, vraj ma stale miluje ..uz to trva viac ako pol roka ..som tak hrozne otravena, sklamana, ponizena ..ked zabudol na moje okruhliny ..nekupil ani len cokoladu lebo setrime kedze korona ..inak je dost zgrlos celkovo ..uz mi dosli slzy ..neviem ako dalej ..nemam uz chut ..
K situacii sa nevyjadrujem, ale ak chce "klud", nech si ide on z izby...
Sila.
Akoze vyhadzovať manželku z izby.
Aby..
To je vrchol poníženia.
Je to fakt hnusne.
Prečo to robí netuším ale ako to robí ma zaráža ešte viac.
Ako chcete žiť ďalej?
Dokonca života mu budeš dávať priestor na..
Je jasne, ze vášeň vo vzťahu vyprchá ale je rozdiel snaha hľadať cesty, lebo toho druhého ľúbiš a..
Alebo zavrieť dvere.
Reálne aj obrazne.
@mareka49 mužom to takto nevadí..
A potom jedného krásneho dňa príde domov s tým, že necháva s deťmi samú, lebo on konečne začal žiť = rozumnej našiel milenku..
Ona príde na to, že najlepšie roky života obetovala niekomu, kto jej bodol nôž do chrbta...
Toto je príbeh tisícov žien, ktoré si povedali že nejdú muza riešiť, že jeho nezáujem si nebude vsimat, len aby deti mali úplnú rodinu, financie, štandard ako sú zvyknuté.
No a potom v nečakanej chvíli sa to vie všetko zmeniť.
Treba mať plán. Mať peniaze bokom. Rátať s tým..
Sadnúť si s ním a porozprávať sa kde je problém ak to nepomôže ísť za sexuologom a ak ani to nepomôže rozid sa s ním ty máš právo užiť si život a zato že niekto nieje v "poriadku" nemôžeš...
Jasne raz za čas nemať chuť na sex, že je unavený z prace alebo stres ok. Ale teda takto, to už je moc...
A keď sa s ním chceš vážne o tom porozprávať, nech ti to vysvetli tak čo stále dookola slabé výhovorky???
spava dobre? nebudi sa v noci, nema problem zaspat? chuti mu jest, nema problemy s travenim, nejake ine fyzicke problemy? zmenilo sa aj inak jeho spravanie, nazeranie na svet?
Môj muž, keď je vystresovaný kvôli robote, tak na sex ani nepomyslí, ale on mi to normálne povedal, že proste vtedy mu úplne ide mozog a on pokiaľ nevyrieši daný problém, nedokáže sa uvoľniť. Kamoška mi hovorila, že jej chlap, čím viac stresu, tým viac chce od nej sex ... to len na ilustráciu, že to tí chlapi môžu prežívať rôzne. Každopádne, to čo robí tvoj chlap vôbec nechápem a nechápem, ako môže hovoriť, že ťa miluje a zároveň ti robiť hento, veď je to hrozné. Neviem to nijako poradiť, ale je mi to ľúto :(.
Nic len rozhovor. Povedz mu ze takto dalej žit nechces a ked sa nezmeni tak rozvod. Ved toto je cudne a bezcitne od neho . Po roka je dost dlho Ta odmietat. Takto sa ani obycajny priemerne milujuci manzel nechova. Bud k tebe neciti lasku alebo ju citi k inej. Jednoznacne na teba nemrhà citom.Odpoved z neho musis vypačit.
Je to jeho útek z reality, jeho spôsob "riešenia" (resp. neriešenia) problémov. Takto sa riešia finančné problémy? To ma nejakého zázračneho vtáka, že z neho pri tom idú peniaze? 😁 bože bože 😐 vidno, že dôvera a láska sa zo vzťahu už dávno vytratila. Ak by mi chlap spôsoboval takéto psychické trápenie a nechcel sa zmeniť, tak jedine rozvod. Za stôl ho posad. Navrhni riešenia. Keď sa mu psychika da dokopy, možno to prestane robiť. Ale takto ponižovat vlastnú ženu, to je konečná
Prečo nemáte sexuálny život? Nechce deti ďalšie? Stalo sa niečo prečo ťa odmieta? Niekde to predsa začať muselo..... Nič sa nedeje len tak, že dnes som sa zobudil a rozhodol som sa že nebudem spávať so ženou. Nemá nejaké zdravotné problémy o ktorých sa hanbí s tebou hovoriť? Skúšali ste o Tom spolu hovoriť? V poriadku to nie je, ale tu ti nik neporadí, treba sa porozprávať, navrhnúť trebárs manželskú poradňu ak to nejde medzi 4 očami.....
si si istá,že bol na všetkých vyšetreniach ako vraví? nechcem ti pridávať,ale toto mne napadlo ako prvé,že nie je zdravý a nechce ťa nakaziť.....
do manž.poradne môžeš ísť aj sama,on zrejme odmietne,aspon ti odborník ukáže možnosti čo s tým....
dala by som mu ešte čas napr. do vianoc s tým,že mu polopate a priamo povieš,že nebudeš takto žiť,ak sa to nezmení,tak nech si hladá podnájom inde,hoc len v tom vašom podkroví a tam nech si ho vy..toto 24hodín denne,ak nestojí o manželku...ty totiž nielenže nemáš sex. život,ty nemáš nijaké objatie,podporu,istotu ani dôveru,ty máš balvan na krku a nepohneš sa s ním...a potrebuješ energiu a silu na výchovu detí....dlhodobo sa takto nedá žiť
najdi si niekoho, mozno sa spamata....mimochodom riesit nonstop len peniaze je dost chore, co si myslel, ze porodis a pojdes hned do prace? budes sa starat aj o deti, domacnost a aj pracovat? a co on? nech si najde druhu pracu ak ma pocit, ze mate malo....vsetko su to len vyhovorky, autorka, pozbieraj sa, ak mas tu moznost ist pracovat chod aspon na ciastocny uvazok, setri si a pripravuj sa ze ak sa radikalne nezmeni muzovo zmyslanie dlho vam to nevydrzi, rozhovory nepomahaju, on musi pochopit ze zivot nie je len o peniazoch, ale o rodine, vztahoch s blizkymi, este by som skusila toho poradcu, sexuologa, ak odmieta, nie je ochotny na vztahu pracovat a ty s tym zial nic neurobis...
ma tak napadlo, nevypisuje s nejakou babou? predpokladam ze pred pocitačom si ho honí.. ci nema nejaku parťáčku cez web. Ja by som bola taka špina a kukla mu do historie :D ale to som len ja samozrejme sa to nemá ale ked mate taketo problemy, pozrela by som co ho berie.
Aké malé máte deti? Lebo ak fakt malé a ty berieš HAK a on už nechce kondóm (ani sa nedivím, s tým si dosť mužov nevie užiť ) tak proste si užije sám a neriskuje ďalšie dieťa kedze má pocit že máte málo peňazí..
A jemu zas kondóm.. to môže byť celý problém
@emiliamilka
Veď dobre, ale to sa dá úplne inak odkomunikovať a riešiť, nie že jej chlap povie, idem si vyhoniť a pol roka vkuse to robí ...
Hm čudné takže na teba nemá chuť ,a radšej si bude honit v izbe. Stoho vipliva že ho nepritahujes ako žena.
@emiliamilka keby to bola bez antikoncepcie, tak po nej túži.
Oblapava ju. Poprípade nabáda k tomu, aby sa o neho ona postarala.
Je 21. Storočie. Tema antikoncepcie sa sa vyriešiť snáď 50-timi spôsobmi.
My máme napríklad po sterilizácii a máme pokoj svätý.
Mne to príde tak, že dotyčný sa len vyhovára. Jemu sa páči to čo tam vidí a je s tým aj spokojný.
To že mu vlastná žena plače za dverami pri tom, ako mu uspava deti, to mu je jedno.
Hnus...
Koľko rokov má Tvoj manžel?Aj si mu povedala,čo cítiš???Jeho to vôbec netrápi,že sa Vám vlastne rozpadá manželstvo?Ak má nejaké sexuálne problémy,tak nech zájde k urológovi,dnes to vôbec nieje hanba a veľa mužov má problémy ....a nie takto ničiť vzťah.Ako Ti môže povedať,že Ťa miluje,keď to vlastne nerobí?Akoby mu na Tebe nezáležalo,keď sa takto správa.Problémy sú na to,aby sa riešili..a trápne výhovorky lebo korona a strach zo straty zamestnania mi prídu chabé na to,aby robil to čo robí...nabudúce sa na čo vyhovorí???Verím Ti,že si sklamaná,zničená,kto by nebol,ale naozaj si to musíte vyrozprávať medzi sebou a v kľude,mať na to čas.Musíš na tom nástojiť.Povedz mu všetko,Tvoje pocity a uvidíš,či ho to skutočne trápi alebo je ľahostajný...ak to druhé,tak bohužiaľ tam nejakú nápravu asi zbytočne očakávať.Načo sa potom ženil,keď jemu stačí zamknúť sa v izbe a sám sa uspokojí????