icon

Dostala som len kyticu. Som nevďačná?

7. feb 2024

Baby ahojte dostala som od muža na narodeniny kyticu nevravím krásna veľká. Ale zamrzelo ma, že len kyticu. Mohol mi za tie peniažky kúpiť niečo čo budem mať ako pamiatku.... som zla?

minka201
7. feb 2024

@klaridka Áno, niektoré nepovedia, co chcú a potom plačú. Ale sú aj také, ktorým je to naozaj jedno.

mariska1989
7. feb 2024

@1angelika akože my sme mali 13 . Doteraz vždy zrazu ani v deň výročia mi nič nenapísal a ja áno . Týždeň bol doma a nič ani s ním nepohlo .hlavne že telefón nový sa šiel kúpiť ale zájsť do kvetinárstvo bolo už asi nad rámec . Ale tak aspoň môžem byť na koni a vyhodím mu to na oči

momoqui
7. feb 2024

Ja som pred par rokmi dostala k narodeninam kyticu a nic viac a tiez ma to zamrzelo. Niektori chlapi to proste nevedia 🤷🏻‍♀️

nyusika
7. feb 2024

@minka201 zle si čítala

minenkak
7. feb 2024

A ešte je také pekné slovíčko Ďakujem Láska a gesto pusa

mariska1989
7. feb 2024

@ilana tak tak už je čo keď vlastnému dieťaťu nedajú teda zabudnú a ako keby na cudzieho nezabudnú 🙈

klaridka
7. feb 2024

@beata_k Nechytajme sa tu za slovíčka... pre tých ťažšie chápavých, uvediem príklad... pred niekoľkými rokmi mi manžel ( okrem iného) vyrobil na 10. výročie cínové srdce a je to niečo, čo mám dodnes odložené na viditeľnom mieste a vždy, keď sa naň pozriem mám taký dobrý pocit, že nie som preňho len niekto, ale, podľa toho, ako sa o mňa stará viem, že som preňho všetko...

ika11123
7. feb 2024

Radšej kvety ako nejaká hlúposť...

hendikep
7. feb 2024

no ja neviem … za hranicami je vojna, zomieraju male deti a bombarduju ludom domovy a tu niekto place ze dostal len kyticu .. zastavte svet, chcem vystupit

momoftwo
7. feb 2024

@minka201 do toho tvojho komentu si preco oznacila mna? Troska odveci nezda sa ti?

1angelika
Autor odpoveď zmazal
beata_k
7. feb 2024

@klaridka A keby nevyrobil, tak budes fnukat a zakladat o tom diskusiu? Chlap jej dal, co uznal za vhodne. Ak nie su dohodnuti, ze si davaju darceky a dal jej len velku kyticu, tak nebudem kopat nozickami jak male decko. Nabuduce nech povie, ze si praje aj dar a nebude plakat na diskusnom fore.

beata_k
7. feb 2024

@1angelika Snazil sa potesit ju velkou kyticou. To ozaj musi byt hmotny dar? Ozaj?

1angelika
Autor odpoveď zmazal
beata_k
7. feb 2024

@1angelika Ja som tiez napisala svoj nazor, ze je to smutne vyzadovat hmotny dar a velka kytica je nic.

1angelika
Autor odpoveď zmazal
beata_k
Autor odpoveď zmazal
1angelika
Autor odpoveď zmazal
tamitamitami
7. feb 2024

Proste treba chlapovi povedať na rovinu ako sa veci majú a čo sa od neho očakáva 😅.

Veľká kytica je tiež dar, takže nemáš prečo byť smutná. Myslel na teba kúpil ti čo uznal za vhodné.

beata_k
Autor odpoveď zmazal
hanaxxx
7. feb 2024

Chapem, ze si sklamana, ja tiez chcem vacsie "ovacie" , ked mam narodeniny : ). Ved je to jeden den v roku, chcem byt viac oslavovana 🙂. Ale s mnohymi muzmi je tazko v tomto, pokial im presne nepovies, co si zelas, tak nebudes spokojna. Skus buduci rok mu dostatocne dopredu povedat, ako by si si predstavovala svoj den. Alebo este iny napad- ja som si od isteho casu zacala davat sama "darceky" na narodky, nejde o ziadne velke peniaze, len si naplanujem, co v ten den budem robit, aktivity ktore mam rada, ale nemam na ne vela casu. Napr v pohode sama pojdem do kina, do rsstauracie, cukrarne, jednoducho sa snazim spomalit a vychutnat si ten den ako moj.

kassandra25
7. feb 2024

Mozes byt rada za kyticu. Milion dovodov, preco Chlap, zrazu nekupil aj nieco ine, navuduce bude aj iné. Bud rada , ze aspon to.

1angelika
Autor odpoveď zmazal
beata_k
Autor odpoveď zmazal
1angelika
Autor odpoveď zmazal
beata_k
Autor odpoveď zmazal
carolynka
7. feb 2024

Mne by kytica stacila ale musela by byt obrovska, a niecim vynimocna. Ale asi zalezi na tom aku mate darcekovu 'historiu', ci ta uz par krat prijemne prekvapil alebo ti daruje aj nieco, o com vie, ze sa ti nepaci.

mamina7070
7. feb 2024

chapem tvoje sklamanie aj ja by som bola
posli mu link na to co ta potesi a vyhnes sa takymto prekvapeniam

karolinakr
7. feb 2024

Podla mna je uplne, ale uplne chore nikomu nič nedavat a ani nič nedostavat. Je to jeden den v roku a to sa niekto lakomi buchnut po vačku a spravit mu radosť..akože ked toto niekto toleruje, to je čosi neskutočne..
to kamaratka moja sa viac stara ako tuto niektori muži ako burani...každy v ramci možnosti, ked niekto menej zaraba nie predražene dary, ked niekto zarobi 2000 a kupi kyticu za 3 eura, je ubožiak..
nie je dña, aby tu nebola diskusia, že muž mi nič nekupuje...komu to vyhovuje, nech sa pači...ak je partner lakomy, dat si z rozpočtu bokom 500 eur a z toho sebe alebo jemu niečo kúpit

domkakvet
7. feb 2024

Ty si chcela iny darcek a on si myslel, ze kvety budu super, ak si mala predstavu o darceku, alebo vyslovene o tom aky nechces, tak si mu to mala povedat, teraz uz neurobis nic.

sashabb
7. feb 2024

@ilana a aj si to rodičom povedala? že hallo tak mne nie, ale môjmu mužovi áno?😨