Dostala som len kyticu. Som nevďačná?
Baby ahojte dostala som od muža na narodeniny kyticu nevravím krásna veľká. Ale zamrzelo ma, že len kyticu. Mohol mi za tie peniažky kúpiť niečo čo budem mať ako pamiatku.... som zla?
Ked si niečo objednaš, nepreplati ti to?
Ja tiež nerozhadzujem peniaze, ale raz za rok na Vianoce napr.vždy si kupim miečo, po čom mi srdce pišti bez ohladu na rozpočet
Niekto može to na narodeniny žiadať.Prečo nie..Žijeme len raz a tie peniaze v ponozke, zas len niekto zdedí..
Napríklad môj chlap vie, že aj keď mám rada kvety, tak sú to pre mňa vyhodené peniaze a radšej idem niekam na výlet alebo kino/večera, prípade si vyberiem darček sama, lebo však keby sa netrafí a kúpi čo sa mi nepáči tak je to horšie ako keby prišiel len s čokoládou. No samozrejme, že na narodeniny ma prekvapil a prišiel s obrovskou kyticou a veľmi som sa potešila. Takže podľa mňa je všetko o komunikácii 😊
@crazy_cat_lady juuj ja tiez. Teraz ku poslednemu porodu mi kupil obrovsku kyticu tulipanov. Z kvetinarstva.
Kam som prisla domov uz bola “opadana” ☹
Takze ani z kytice som nic nemala. Ale mam aspon fotku 😂
Tak treba povedať narovinu, ze kytica ta nepoteší. Moj to vie😀
Vám niektorým už úplne prepína,však mu povedz presne čo chceš ,ak si nespokojná ,fakt chudáci chlapi,už v dnešnej dobe musia všetko a plus ešte nemajú sex ,lebo prinesú niečo čo sa v tej chvíli pani domu nepáči a úplne blbý sú všetci, lebo nevedia čítať myšlienky
kup si sama a mas vybavene...
neriesim dary od chlapa, napr. ja nemam rada rezane kvety.. pre vsetko co tu bolo opisane a just dostanem vzdy tie, a len to poslednych par rokov, a ako naschval kvety ktore som ja nikdy nemala rada, pomylil si ma chlap s mamou.. strcim do vazi a nerieism... nepomaha povedat, ze mi nema kytice kupovat, tak sa tesim, ked si nieco kupim sama. Ani mu to neoznamujem, fakt potrebujem niekoho aby nam nieco kupil? nie...
ako zamrzi, lebo ja nekuujem somariny, radsej nic ako nieco z coho bude mat druhy nervy :DD a skusala som aj liecbu sokom = kupila som chlapovi na vianoce krabicu pracovneho oblecenia a nepochopil. Na narodky kaktus. Skuasla som vopred dat vediet co ma kupit = uplne nula bodov. Prost ecele to je take, ze aha zrazu su tu narodky, musim rychlo nieco kupit tak kupi hocico, odbije to kyticou hocijakou co rychlo najde po ceste
preco to beries tak ze musis nieco dostat?ja si s muzom napr nekupujem darceky ideme radsej na veceru alebo masaz ci do kina aby to bolo proste spontanne
Ja nemám rada kytice sú drahé a radšej príjmem kochlikovy kvet, alebo na rovinu poviem čo chcem🙂
@simca06022011 presne, alebo mi kúpil x tu orchideu, ktoré potom dám mame, lebo ich nemám rada.Uz odvtedy hovorím čo chcem...ešte ju kúpi v kvetinárstve 2x predraženú
@ajajaj00 mne môj muž kupuje veci aj počas roka takže také narodeniny meniny, že dostanem čokoládu ktorú ani nemôžem, ma nevedia rozhádzať, a ja si kúpim čo sa mne páči.
Tak to sú chlapi, buď rada za tú kyticu 😃 ja mám budúci týždeň a mne môj povedal, že si mám objednať čo chcem 😂 takže tiež romantik😂
ak si sa usmievala a podakovala urcite nie si zla 😊 ale radim do buducna mu to nejak oznamit, ja aby som sa vyhla daru ako kytica odkedy sa pozname dookola hlasim, kvety nie to sa neda jest a len to umre (v mojom pripade aj v kvetinaci) 😅
@momoftwo
@nyusika
Mňa zaráža, čo všetko ženám vadí:
Nedá mi kyticu - zle je
Dá mi len kyticu - zle je
Pošle mi darček kuriérom - zle je
Dá mi nezabalený darček - zle je
Dá mi darček len v darčekovej taške - zle je
Dá mi darček, ktorý dal zabaliť kolegyni - zle je
Dá mi darček, ktorý som chcela, ale kúpil to v akcii - zle je
Dá mi darček, ktorý som si sama vybrala a zabalil ho, ako som chcela, ale už to nie je prekvapenie - zle je
Ženy, ak máte konkrétnu predstavu čo a aké chcete a čo a aké nechcete, tak to povedzte svojim mužom. Fňukanie na koníku vám nepomôže.
je to tvoj manžel alebo stály partner alebo je to nová známosť? Ak nová a ešte sa veľmi nepoznáte tak si myslím, že tá kytica je akurát.
Ty si dostala aspoň kyticu .ja som s mojím mala výročie sobáša ja som mu dala a ja som nedostala absolútne nič . Samozrejme že som mu to pár x pripomenula a ako si s ním nepohlo .aj keď šiel do práce som mu to povedala že odkmna má darček na sebe a ha som ani blbý kyticu nedostala ... Ale čo však ono dôjde na psa mráz.
Smutne, ze jedina, prava a ozajstna hotnota je LEN v hmotnom dare.
Podla toho,aky mate s muzom vztah,nie? Moj dobre vie,ze kvety nemusim. :D A na narodky by som kvety nedostala alebo len kvety nedostala..
@mariska1989 to sme na tom podobne, mne tiež na 10r nič...čakala som aspoň nejakú drobnosť..alebo aspoň povedať niečo, no čo už..
@nyusika Čítala som. To, že ty okrem kytice očakávaš aj darček, je ok. A úplne ideálne je, ak to vie aj tvoj muž. Ale to, že ja som vďačná iba za kyticu, neznamená, že mi nič iné nezostáva. V našom vzťahu som práve ja navrhla, aby mi muž darčeky nedával, lebo mi to príde zbytočné.
Zeny, ja som na narodeniny dostala blahozelanie- take ze podal ruku- posledny kto mi blahozelal ten den, vecer a ze skoro zabudol..........pod stromcek nic- a ze co si si nic nekupila ? Ale pred dvoma rokmi mi dal novy mobil, mne je mobil sice ukradnuty, ale on ho velmi velmi chcel a radsej dal mne, tak viem ze to bolo z lasky, aspon to, inak darceky velmi nedostavam, ani od rodicov som nedostavala ( v detstve, teraz mi daju peniaze ked nezabudnu, tento rok zabudli..) mozem ja cakat na narodeniny, vianoce, hm.....kto je na tom horsie ? Asi si za to mozem sama, podla logiky niektorych dám tu, ze ani rodicia, ani manzel, a nejaky cas mi davali svokrovci peniaze, uz nedavaju, daju detom a hotovo. A moji rodiacia daju muzovi na narodeniny, na neho nezabudnu, na mna zabudli, som si asi na vine sama.

Záleží aj na tom ako to bolo doteraz. Lebo ak ti doteraz vždy dal nejaký normálny darček, rovnako aj ty jemu, tak áno je to zvláštne a aj by som sa ho opýtala. Alebo by som sa s ním nejak dohodla a dávajte si len kvety, ty jemu víno atď. Predpokladám že aj tak si kúpite čo treba počas celého roka. Treba to ale vykomunikovat