icon

Dva typy mužov po práci

26. jún 2025

Prečo nejaký muž( robia v tej istej robote )
Keď príde domov po dvanástke zvládne ešte robiť okolo domu opravovať dom betónovat chodiť s furikom miešať maltu kosiť a druhý príde domov a ľahne na gauč a čaká na jedlo ?? A zvládne trošku porobiť okolo domu až v tedy keď ma voľno ??

Strana
z2
bielasovicka
26. jún 2025

Lebo je lenivý

janinah
26. jún 2025

Ani workoholik nie je ziadna vyhra pre rodinu.

natalifatali
26. jún 2025

Pohodlnosť

kukuk29
26. jún 2025

Lebo si to môže dovoliť 🤷🏽‍♀️

deti95060810
26. jún 2025

sú aj v rovnakom veku? v práci robia tú istú prácu, a či len v tej istej firme na rôznych prac. pozíciach...
pracovný návyk... niekto je naučený pracovať od mladosti, niekto nemá návyk z domu...

autor
26. jún 2025

Ešte podoktnem že sa robia dvanástky každý deň

luccija
26. jún 2025

Pohodlnosť, sebazaprenie každý má inú vôľu, povahu

1andrea111
26. jún 2025

Niekto má viac energie, niekto menej.

huxy
26. jún 2025

Každý je iný, každý inak vládze.

autor
26. jún 2025
@deti95060810

sú aj v rovnakom veku? v práci robia tú istú prácu, a či len v tej istej firme na rôznych prac. pozíciach...
pracovný návyk... niekto je naučený pracovať od mladosti, niekto nemá návyk z domu...

@deti95060810 ano jeden je starší Ma 43 rokov ten vládze viac a mladší ma 32 a vládze menej

veselo_neveselo
26. jún 2025

Lebo nie sme vsetci rovnaki. Niekto neobsedi na zadku, niekto ma rad viac pohodlia.
Ved aj zeny nie su vsetky rovnako akcne.
Vyber si tak muzq, aby ti to vyhovovalo 🙂

deedol
26. jún 2025

A preco niekomu staci spat 5h a niekto potrebuje 8h? To su take otazky … ja by som pom12-tke tiez lezala, nemienim sa zodrat.

doris11
26. jún 2025

Môj muž, je od 7:00 vacsinou do 18:00 v robote (na stavbe), príde domov a kým slnko nezapadne robí furt cosi okolo domu. Čo by som dala za to keby prišiel domov, sadol si na gauc, dal nohy hore a pustil film 😀 aspoň raz za čas 😀 proste neobsedi, už mu v tom nebránim lebo keď si aj niekedy sadne večer ku mne na záhrade tak ticho trpí 😀 musí furt čosi robiť.

marca12
26. jún 2025
@bielasovicka

Lebo je lenivý

@bielasovicka Nemusi byt lenivy. Nie kazdy ma organizmus stavany na vysoku fyzicky zataz.

cukroska
26. jún 2025

Lebo nie je každý rovnaký..? Každý človek inak zvláda prácu. Poznám pár ľudí čo sú dráči a viac tých čo po dvanástke majú dosť a potrebujú oddych. Robila som veľa rokov v závode aj na 8cky a 6 nočných a bola som KO úplne. Áno musela som oddychovať a tak potom robiť. Rovnako aj pri dvanástkach za pásom, kde sme okrem 2 prestávok išli na normu ako píly.Vela krát to bolo drsne, iný záhul ,ale vždy som sa dokopala porobiť všetko v domácnosti.Hiavne aby bolo navarene, vypraté a tie úplne bežné veci.Vacsie upratovanie cez voľno, alebo keď neprišli iné povinnosti do toho. Ale veľa krát keď sa dalo radšej sme išli na výlet. A áno môj muž vždy oddychuje po dvanástke aj po nočných.
Ono nie je práca ako práca, ale rovnako sa človek unaví aj psychicky aj fyzicky.Samozrejme nie každý kto má prácu v stoji 12 hodín, alebo naopak sa cely deň nezastaví vládze ešte pracovať vonku.

cukroska
26. jún 2025
@deedol

A preco niekomu staci spat 5h a niekto potrebuje 8h? To su take otazky … ja by som pom12-tke tiez lezala, nemienim sa zodrat.

@deedol Máš pravdu dvanástky sú záhul. Nech si kdekoľvek má človek dosť! A navyše ak zle v noci spáva ,alebo má málo oddychu raz ho to dobehne. Prečo to porovnavanie?

midka
26. jún 2025

no lebo kazdy sme iny,, aj v skole niekto ma same 1 a niekto 4-5 ,, v dospelosti je to vsak aj o sebazapreni a discipline,,, niekto je pedantny a dosledny,, niekto je lajdak a nevie nic spravit poriadne a dosledne s tym nic nenarobis,, kazdy sme nejaky,, dolezite je si vybrat takeho aky ti vyhovuje,, potom je uz neskoro lamentovat, preco je taky,,,,

bystrozraky
26. jún 2025

Predpokladám, že ten, čo leží na gauči, je ten tvoj. Mňa by zaujímalo, odkiaľ vieš, čo robí ten druhý. 🙂 Nemáš ty informácie od jeho manželky? Hehe.

lenkakravcova
26. jún 2025

Iný zdravotny stav, iná kondička a možno iný vek dožitia dobuducna.

elli80
26. jún 2025

Mladsi je lenivy, starsi vie, ze to robi pre vas, rodinu, venuje sa tomu s laskou a rad.

0silvia0
26. jún 2025

Boze ako keby zeny boli vsetky ako cez kopirak, ze?
Jedna upratuje, vari, perie, sadi, okopava. Druha lezi a kuka serialy a objedna si krabickovu dietu.
No a? Musime byt vsetci rovnaki?

cukroska
26. jún 2025
@1andrea111

Niekto má viac energie, niekto menej.

@1andrea111 No presne. Konečne to niekto aj napíše.

mexico_16
26. jún 2025

najhorsie co mozes urobit je porovnavat tvojho partnera s inym muzom.

bu_bu_bubak
26. jún 2025

🤷🏻....

Teda cakat, ze niekto pride po 12h praci domov a zacne tocit kolecka okolo miesacky a kosacky je troska zahul.

Akoze rozumiem, ze si clovek najde cas na svoje projekty pocas volna, ale ak ma clovek fyzicky narocnu pracu tak mi to nepride uplne v pohode, ale ved ak chces aby ho kleplo v 45-tke, go for it.

Zivot nie je len o praci, vsetko ma svoje miesto a cas.

mogaa
27. jún 2025

polož si ty otázku ako by si zvládala ty robiť po 12-tke.....ja som teda bola z práce po 12-tke tak unavená že som bola rada že som sa najedla a ľahla si.....ono záleží aj od práce, ak dvaja robia to isté nie je to vždy to isté....každý sme inak nastavený a predstavujeme si život inak....ja si chcem život vychutnávať, nie len pracovať aby som mala drahšie auto, byt, 3 dovolenky....račej budem žiť skromnejšie ale mám volnosť na to čo chcem robiť, napr,len tak sedieť a nič nerobiť alebo ísť na bicykel len tak....

moonlight1210
27. jún 2025

To mas ako so zenami.
Jedna sa cestou z prace zastavi na trhu, dovlecie domov kila paprik a rajcin a cibule a do noci ma zavarenych 50 poharov leca, naverene na dalsi den, popritom “zvrtne” kolac pre rodinu len tak pre radost, operie, ususi, posklada, odlozi a umyje kupelnu.

Ina po praci navari na dalsi den, skontroluje ulohy detom, pozrie smutne na kopu pradla, na ktoru uz nema sil (a chut) a padne na gauc.
A vacsie prace robi, az ked ma viac volna.

To je od nastavenia, motivacie, chuti, …

Od toho, akeho partnera chces, ci musis vyberat vceliaka-robotnika, alebo truda. (Keby nam do toho rozumneho vyberu nekecali hormony, samozrejme.)

spenat9
27. jún 2025

Ja ho akoze tiez chapem ze sa mu po 12tke nechce uz behat okolo domu a tak robi ked ma volno, ja by som po 12tke tiez len sedela na gauci ale jedlo by som mu urcite nenakladala, ani tanier po nom neodpratala, to si myslim zvladne kazdy aj po 12tke

motylik2559
27. jún 2025

Kazdy zvladne inu zataz bez ohladu na vek. Kazdy ma inu kondicku. Iny organizmus. Co je toto za otazku? Ved to je nieco, co by si aj sama mohla vediet🤷‍♀️

sonula
27. jún 2025

Lebo kazdy clovek je iny, ma inu kondiciu, fyzicke moznosti? Nechapem ked taha 12tky, preco by sa mal este zodrat okolo domu? To je chlap iba na pracu?

janickacrazy
27. jún 2025

Robila si niekedy 12 hodín vkuse? Lebo ja áno a keď som prišla domov, bola som úplne KO , ľahla na gauč a musela si ozaj oddýchnuť. Vyskúšaj si a uvidíš. Niekto vládze viac, niekto menej. Určite by som mu to nevyčítala.

Strana
z2