icon

Ešte mi nedal ani pusu: Rozumieš tomu?

stefania2m
20. jún 2024

Dobrý deň. Stretávam sa s jedným mužom cca mesiac. Mozno aj trosku viac. Chodíme. Spolu na prechádzky, nakupy. Voziť sa na motorke. Keď. Stratil prácu veľmi som sa snažila. Ho psychicky povzbudiť ze. Všetko bude v poriadku. 1.7. Ide na. Operáciu s chrbticou, pretože ma neznesiteľné bolesti. K tomu mi povedal ze by nikdy nechcel aby ho jeho nová frajerka takto videla. Povedal o mne svojej rodine. Predstavil ma. Svojim kamošom. Avšak nikdy mi nedal ani len pusu. Maximálne. Sa objímame. To celkom dosť. Ale nič viac... Keď bol raz opitý tak mi povedal ze by so mnou chcel dieťa a druhy krát mi v opitosti povedal ze. By chcel aby som s. Nim bývala. A keď. Sme sa za triezva trochu o tom bavili tak mi povedal ze po tej jeho operácii keď. Všetko dobre dopadne. Ze. Začíname od. Znova, że si ináč porozprávame. A moja otázka je. Aký by ste z toho mali pocit? Ja mam pocit ze. Sa mu asi fyzicky nepáčim keď nič neskúša, ani len pusu. Trávime spolu viac menej každý deň. Len tam proste nie je nič fyzické.

moonlight1210
20. jún 2024

Asi po mesiaci by som to este nesilila do intimnosti. Daj tomu este cas. Kludne este mesiac-dva.
Nejak sa mi zda, ze by si ho mala najprv lepsie pozorovat a spoznat. Nez sa namotas este aj na intimnosti.

Lebo 2x do mesiaca sa opit, to je trochu hlasny majak, kedze sa este riadne nepoznate, no uz nema zabrany (alebo nastastie nema zabrany). Ani rozum, kedze vedome sa spolu s liekmi opija.
Mne to skor svedci o type, co bude hladat okluky a vyhovorky ako “legalne” obist vase dohody, a ked sa nastves, ze ich porusil, informuje ta, ze si hysterka, a predsa sa tolko nestalo. Len ty zvelicujes a nic nechapes.

A nerob si z neho nedosiahnutelneho, ktoreho si treba nejak ziskat, a tym padom vytuzeneho.

moonlight1210
20. jún 2024

@martul obvykle to vznika pri pisani v telefone. Ked 2x stlacis medzernik, zmeni to na bodku. Tak asi pisala z mobilu a rychlo, a nevracala k tomu, aby text opravovala.

taynee
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
20. jún 2024

@taynee iphone to robi. Mne urcite. Vsimla som si to davnejsie.

stefania2m
autor
20. jún 2024

@natalienka12 súhlasím. Ale prečo potom tie zmiešané signály o deťoch a spoločnom bývaní a dovolenke? Ak by toto nerobil úplne to beriem ako kamarátstvo. On prvý začal s objatiami, że ma chytil okolo pása keď sme sa niekde prechádzali. Sa nejako do toho sam núti alebo čo?

moonlight1210
20. jún 2024

@taynee a musis 2x stlacit medzernik tesne za nejakym uz napisanym znakom. Naprazdno to neurobi.

natalienka12
20. jún 2024

@stefania2m Mas 32, si slobodna a bezdetna? Ci mas nejake dietatko?

stefania2m
autor
20. jún 2024

@natalienka12 32 slobodná a bezdetna. On tiež je slobodný a bezdetny

simona20201309
20. jún 2024

@stefania2m tak len aby si z teba neurobil nakoniec len prestupnú stanicu. Vyplnas mu prázdny čas, je s tebou zábava, ale ak príde niekto zaujímavejší rýchlo presedla. Vieš.... aby si sa sama svojou prehnananou snahou a záujmom o neho nedostala na pozíciu,,najlepšia kamaratka"
Ved bud trochu ženou a nechaj sa dobíjať. Prečo sa stretávate každý deň? Nemáš nič iné na práci? 😃
On si je tebou na 200% istý, on už len váha ci určite má do toho ísť.
Podľa toho čo píšeš si pre neho veľmi ľahká korisť. A to muži nechcu

stefania2m
autor
20. jún 2024

@simona20201309 No urobila som z neho svoju prioritu, takže všetko ostatné odsúvam na vedľajšiu koľaj. Priznávam, že som sa evidentne namotala viac ako dosť a strašne rada s nim trávim čas a považujem to za highlight dňa, taký vrchol dňa na čo sa teším. No dnes rozhodne stretko nenavrhnem ja a uvidíme. Musím si trošku spraviť odstup lebo už som si vyatavala príliš vzdušné zámky.

janinah
20. jún 2024

Za mesiac si ho videla min.2x opitého... gratulujem k výberu...

maminkadeticiek
20. jún 2024

Och toto je cele zle.36?Urcite ta ma len za butlavu vrbu a vyuziva aby sa mal s kym cutit lepsie.Nepritahujes ho,vycuvala by som z toho.

luccija
20. jún 2024

@stefania2m s kým pil bola to nejaka grilovačka či akcia?Tak mesiac sa denne s niekým stretávať a nedať mu pusu, keď si inak rozumiete a už ti hovorí o deťoch, rodine a všade ta predstaví je veľmi zvláštne.Neviem píšeš, že si vždy nájdeš problémového tak maj oči otvorené nie, neverím, že keď sa chlapovi žena páči, že sa dávno o niečo nepokúsi aj napriek operácii atď...
Nerob mu veľmi butlavu vŕbu píšeš, že dostal výpoveď v práci a bola si mu veľkou oporou...prečo dostal výpoveď ešte, keď je na PN a čaká na OP.
A hlavne si z neho nerob prioritu a highlight dňa🙂
Stiahni sa a uvidíš...ja nemám rada hrrr vzťahy, aby to nebolo tak, že ťa motá s deťmi, spoločným bývaním to chce veľa žien v tvojom veku počuť.. budeš mu opora v ťažkých chvíľach a potom ide dalej

sense
20. jún 2024

Podľa mňa tá neberie ako partnerku alebo teda začínajúci vzťah ale ako kamarátku alebo osobu ktorá je pre neho oporou.
Ale. Teda píšeš ze berie veľa silných liekov a ešte sa aj opije... Sorry toto by nebol pre mňa partner na budovanie vztahu

dskjhfdlkdjhl
20. jún 2024

@stefania2m za taky kratky cas bol minimalne dvakrat opity, to je celkom slusny vykon😉

oskvarka
20. jún 2024

@stefania2m a nemoze to byt naozaj tou operaciou a bolestami .. mozno sa neciti teraz muzsky a nechce si s tebou oficialne nic zacinat aby ti ako "kripel" nevysel na krku .. operacie su nevyspitatelne .. mozno chce odlozit zaciatok "vztahu" po operacii ktora dopadne uspesne ... ale jeen nikdy nevie..

stefania2m
autor
20. jún 2024

@luccija Bola to grilovacka s jeho bývalými kolegami kde zobral aj mňa. A druhý krát to bolo znova s jeho bývalým kolegom ktorého sme viezli z letiska domov. Každopádne ďakujem Vám baby ze ste mi viac menej potvrdili môj názor ze asi nejaká extra fyzická príťažlivosť tam teda nebude. Skúsim sa stiahnut. Nebudem iniciovať stretka ale zároveň ho ani úplne neodpíšem. Ak bude potrebovať pomoc určite mu pomôžem. A skúsim sa viac zamerať na seba. Rozhodne by som nechcela byť s niekym ani ja koho nepriťahujem. Bez vášne vzťah byt nemôže. Nie dobrý vzťah

teo3971
Odpoveď bola odstránená
stefania2m
autor
20. jún 2024

@oskvarka takto nejak mi to ozrejmil. S tým, ze sa nestretáva s nikým iným. Ze mi nikdy neublíži... Posiela pusy na WhatsAppe ale v realite nič.

oskvarka
20. jún 2024

@stefania2m mne to znie ako normalny dovod s tym ze z toho co pises asi zaujem ma.. ale na ten alkohol a nezopovedne spravnanie by som si dala ja pozor ale ja som ustrachana a radikalna v tychto veciach .. viac ako ludia okolo mna.. ;)

stefania2m
autor
20. jún 2024

@oskvarka [08/06, 17:51] Jarek: Ale vážne, je to taká bolesť, že som doma kričal ako idiot.
[08/06, 17:51] Jarek: Nechcel by som, aby ma moja nová žena takto videla
[08/06, 17:52] Stevi: To ma veľmi, veľmi mrzí a dúfam, že budeš čo najskôr v poriadku.
[08/06, 17:53] Jarek: Ale vážne, keď som sedel v práci, nemohol som ani
myslieť... nedalo sa
[08/06, 17:53] Stevi: Chudák Jarecek. Je super, že aspoň tá práca skončila
[08/06, 17:53] Jarek: Preto hneď ako všetko bude v poriadku, začneme od znova Stevi😁
[08/06, 17:54] Stevi: Nie, nie, nie. My máme všetko super aj doteraz 🙂 To môžme len pokračovať a nezačínat odznova
[08/06, 17:55] Jarek: Potom sa porozprávame inak 😂
[08/06, 17:56] Stevi: Kľudne sa lieč bez akejkoľvek pressie 😇🤗
[08/06, 17:57] Jarek: Mám ťa veľmi rad 🙂
[08/06, 18:00] Jarek: Napríklad, ak by táto operácia dopadla zle, nechcel by som, aby si sa o mňa starala
[08/06, 18:01] Stevi: Ak by to dopadlo zle len ťažko by si sa ma zbavil. Sama som ta na ňu nahovarala także by to bola aj moja morálna povinnosť ti pomáhať kým by si nebol ôk

Toto bola vlastne naša,, komunikácia,, na danú tému.

liliputka2131
20. jún 2024

@stefania2m mne ta konverzacia pride ze ta ma rad len sa boji ako dopadne operacia

modrykonik33
20. jún 2024

Naozaj máte po 30tke?

mantilka
20. jún 2024

Ja by som takého, čo sa opíja nechcela, ale k veci. Veď ti povedal, že pred operáciou nechce frajerku. Počkaj do operácie...je to čudné, čo si vymyslel ale asi chce byť fit. Nechce záväzky/ namotat si niekoho, keď ma vážne zdravotne problémy. Chápem to tak, že si uvedomuje vážnosť jeho zdravotného stavu aj to že operácia je riskantna a preto si dáva odstup. Pochybujem, že má sexuálny problém ...mal 7 ročný vzťah.

teo3971
Odpoveď bola odstránená
chvostik1
20. jún 2024

Spomínaš, že sa vyjadril, že by nikdy nechcel aby ho frajerka videla v takomto stave. Teba má za kamarátku dôverníčku, ako budúcu priateľku ťa podľa mňa nevidí. Jednak si ho "v takomto stave" už videla a ver, že keby po tebe túžil ako po žene aj ako po partnerke, tak o tom vieš lebo by ti to dal dosť zreteľne najavo 🙂

magic08
20. jún 2024

@teo3971 tiez mi to pride az podozrivo rozkošne milé 🙂 mam red flag jak vyšitý

domkakvet
20. jún 2024

@stefania2m bude to tak ako to hovori, chce si dat do kopy tu chrbticu, je to narocna operacia, boji sa ako to dopadne, tak vydrz a cakaj.

luccija
20. jún 2024

Nerozoberaj to...nechaj to plynúť a uvidíš.Niekedy sú myšlienkové pochody druhých ľudí nepochopiteľné.

katkazuz
20. jún 2024

@stefania2m
Aj ja sa prikláňam k názoru, že kým nie je po operácii a fit, necháva to v kamarátskej rovine.
Príde mi to dosť férové. Nechce, aby ak ostane možno na vozíčku- už špekulujem, a ty zaľúbená mala pocit, že už s ním musíš ostať a sa o neho postarať.
Na tvojom mieste, by som počkala ☺️
Druhá vec- lieky, hlavne od bolesti a antibiotika sa nikdy nekombinujú s alkoholom.
Bol opitý alebo mal vypité?
Ak bol naozaj opitý- to by som pochybnosti.