icon

Ešte mi nedal ani pusu: Rozumieš tomu?

stefania2m
20. jún 2024

Dobrý deň. Stretávam sa s jedným mužom cca mesiac. Mozno aj trosku viac. Chodíme. Spolu na prechádzky, nakupy. Voziť sa na motorke. Keď. Stratil prácu veľmi som sa snažila. Ho psychicky povzbudiť ze. Všetko bude v poriadku. 1.7. Ide na. Operáciu s chrbticou, pretože ma neznesiteľné bolesti. K tomu mi povedal ze by nikdy nechcel aby ho jeho nová frajerka takto videla. Povedal o mne svojej rodine. Predstavil ma. Svojim kamošom. Avšak nikdy mi nedal ani len pusu. Maximálne. Sa objímame. To celkom dosť. Ale nič viac... Keď bol raz opitý tak mi povedal ze by so mnou chcel dieťa a druhy krát mi v opitosti povedal ze. By chcel aby som s. Nim bývala. A keď. Sme sa za triezva trochu o tom bavili tak mi povedal ze po tej jeho operácii keď. Všetko dobre dopadne. Ze. Začíname od. Znova, że si ináč porozprávame. A moja otázka je. Aký by ste z toho mali pocit? Ja mam pocit ze. Sa mu asi fyzicky nepáčim keď nič neskúša, ani len pusu. Trávime spolu viac menej každý deň. Len tam proste nie je nič fyzické.

zuzanaa239
20. jún 2024

@stefania2m to bude nejaký snílek a skutek utek, čo som prečitala mne príde na veľmi divného chlapa, ale proti gustu…Koľko má rokov?

mnamko
22. jún 2024

@stefania2m blikala by mi kontrolka ,keby sa dozviem,ze ho byvalka nahlasila na policii za vyhražky ,niekedy tie byvalky majú pravdu

bluka2
22. jún 2024

V tomto by som nepokračovala.
Už ta story s bývalou, nevies to posúdiť objektívne, je celkom veľká šanca, že problém bol na jeho strane.
Ďalší red flag je chlastanie pri liekoch, to sa mi nezdá dobre do života, keď takto funguje.
A potom je značne riziko, že ma problém v sexuálnej oblasti a už len toto samo o sebe je utrpenie.

nyusika
22. jún 2024

Tak cca mesiac sa stretávate a uz bol dvakrát ožratý - sen každej ženy

acsa
22. jún 2024

@stefania2m a ked ste spolu, tak ty aj vidis ze ho ten chrbát boli? Mozno ma problémy s potenciou, ale to zase nevylučuje bozky. 🤔

vyhuelka
22. jún 2024

Ja verím, že všetky vy čo moralizujete o alkoholizme máte doma muža, čo nejde s kamošmi na pivo ale šúchá doma nohami pri vás na gauči 😅 ty vole- pár pív s kamošmi a už je ožran…🙈

Milá autorka, podľa mňa sa bojí ako sa jeho stav vyvinie … moj muž sa ma tiež hanbil, síce sme boli mladší a išlo to rýchlejšie ale v dnešnej dobe mám pocit, že chlapi sa viac boja konfrontácie, akoby zmakli…. Takže by som počkala a keď sa chce s tebou po operácii rozprávať tak to bude mať asi hlbší význam… prajem veľa šťastia 🍀

nyusika
22. jún 2024

@vyhuelka dvakrát za mesiac byť opitý je podľa teba OK ?
gratulujem, lepšie ožran, ako nikto, že ?

vanilka83
22. jún 2024

@stefania2m dúfam ze neberieš 100% vážne a ako zásadne fakty to ze ti vždy povie svoje plány s tebou v opitosti!!!???? Lebo skončíš zle...ak to chlap s tebou myslí vážne ma ti to všetko povedať za triezva!

adalee
22. jún 2024

@stefania2m ja som veľmi zvedavá čo povie v tom rozhovore po operácii.

jajavm
22. jún 2024

@stefania2m Mozno je lepsie mysliet viac na seba. On asi vlastne nevie, co chce (a ani ked by boli deti, to asi nebude lepsie). Toto vyzera len na kamaratstvo z jeho strany.

muchotrafka298
22. jún 2024

On Ta ma ako kamaratku, preto sa chova tak, ako sa chova. Keby Ta chcel ako partnerku, tak by pre to spravil prve a posledne. ked chlap chce, vie urobit cokolvek. Aj ked ma zly zdravotny stav. Ty sa o neho postaras po operacii, lebo ved kamoska, budes ho obskakovat, kedze sam nebude nic schopny a nakoniec Ti povie, ze to bolo super a nasiel si frajerku. Tebe ostanu oci pre plac a zbytocne si mu venovala svoj cas.

naty2020
22. jún 2024

@stefania2m ak je na liekoch tak by alkohol nemal vôbec. Uvidíš ako bude po operácii, no ak bude pravidelne pri alkohole tak ruky preč od takého. Zabaviť s kamošmi sa dá aj bez toho.

zdekasun
22. jún 2024

@taynee psychika a strach ako to dopadne môže urobiť svoje si myslím

taynee
Odpoveď bola odstránená
jarnajar
22. jún 2024

Toto vyzerá tak, že sa mu aj páčiš, ale nič ohromujúce. Odkladá rozhodnutie, či do toho ísť, je si tebou istý, odmietnuť ešte nechce, ale ani postúpiť. Aj tie reči o deťoch, vie, čo chceš počuť. Aj na tých správach to vidieť, píše, čo chceš čítať, naznačuje, že sa po operácii čosi veľkolepé udeje, ale je veľmi rád, že sa to nemusí diať už teraz. Slúži mu ku cti, že váha a nespravil z teba rovno kamošku s výhodami. Aj keď to je možno tiež len z núdze cnosť, keďže ho zrejme fakt ten chrbát riadne bolí. K alkoholu pri liekoch, odchodu z práce a k podozrivému rozchodu sa radšej nevyjadrím.

lenkalienka321
22. jún 2024

@stefania2m prepáč ,ale píšem len svoj názor. Ak si ho za mesiac už 2x zažila opitého, tak asi sa môžeš tešiť na to, že sa to bude pravidelne stavať počas celého vzťahu. Treba sledovať varovné signály už teraz. Jedine, že by ti to nevadilo, a vzťah s často opitým mužom by ti z nejakého zvláštneho dôvodu vyhovoval.

hopsas
22. jún 2024

@stefania2m je to klasický oblbovac. Ak ti niečo povie opitý chlap never tomu. Sleduj čo robí keď je triezvy. A mne z toho vychádza že z teba nie je až tak paf ako ty z neho.obavam sa že keby teraz stretol nejakú lepšiu partiu tak veľmi rýchlo sa rozhodne s kým bývať. Ty by si to asi nebola, sorry.

konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
konikmodry111
Autor odpoveď zmazal
stefania2m
autor
22. jún 2024

Tak nové updates 🙂 Boli sme odvtedy na taky vyšlap na horu. Samozrejme nie ako Gerlach ale celkom sme si makli a tam už dosť bolo vidno, że ho ta chrbtica a noha boli. Bol jeho nápad tam ísť. Potom sme šli k nemu a skúšali sme variť Holandsku omáčku z ktorej bola 2krat praženica 😂 Strašne sme sa nasmiali pri tom. Pri tom vyšlap ma on par krát objal, pri varení tiež a potom pri futbale sme spolu ležali a kecali. Ale žiadne náznaky pusy, sexu, to vôbec 🙂
Este update k deťom. Ja som práve tá kto po deťoch extra netúži. Viem si veľmi reálne predstaviť život bez deti a s bývalým priateľom sme sa aj kvôli tomu rozišli, że na mňa tlačil ohľadom deti.

veronicka1901
22. jún 2024

Berie silné lieky, do toho pije alkohol a chodí na motorke. A má 36 rokov, neverím 😀.

karolinakr
22. jún 2024

ja nesuhlasim, nebozkava ťa, lebo zrejme teraz by nevladal sexovat, a ked bude po operacii, pojde na to aj s bozkami aj inak

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
chvostik1
22. jún 2024

@stefania2m Mne sa nechce veriť, že ty máš 32. Prepáč, ale myšlienkové pochody máš horšie ako 15 ročná.

Vieš, že ma bolesti ale súhlasíš s túrou lebo si na neho už chorobne naviazaná a nevieš si predstaviť byť bez neho.

Dievča, čo ty budeš robiť keď sa po operácii zotaví a stretne nejakú z ktorej sa mu doslova od samej lásky hneď hlava zatočí.

Dobre, ty máš 32. Ale fakt sa chováš ako keby si pred ním nemala v živote nejakého partnera. Ale on má 36. Ak je chlap v tomto veku ešte nezadany, tak tam rozhodne nebude niečo v poriadku. Ja viem, že ty si ním totálne zaslepena, ale ex ho udala za vyhrážanie sa a nechala ho po 7 rokoch. Tam by som určite nedala na jeho bachotky o bývalej, ale trošku si aj preverila fakty ak máš tu možnosť.

Ja si nemôžem pomôcť, ale mam pocit, že si pre neho len zábavka z dlhej chvíle. Neexistuje aby ťa aspoň nebozkaval ak by to s tebou myslel viac ako len s kamarátkou. Ak vie vyslapat horu v bolestiach, tak by bolo pre neho bozkávanie a možno aj ten sex a iné nežnosti ten najmenší problém.

zuzka565
22. jún 2024

My sme s mužom spolu 14rokov a stále sme ako zaľúbený na začiatku. A to uz máme spolu dve deti. Podľa mňa ta ťahá za nos. Lebo keď sa niekto zaľúbi tak túži po tom druhom človeku. Veď predsa nežijeme v 30tich rokoch že si na pusu potrebuje pýtať súhlas od rodičov alebo najskôr dvoriť dva mesiace a potom bude niečo.

stefania2m
autor
25. jún 2024

Takže ďalší vývoj. Včera som mu zo srandy na tlačila,, test kit na plodnosť,, ostalo to po mojom ex. Tak, że si może urobiť. Ale ja som to ozaj myslela ako žart. Ze keď chce. Nech spraví. Ak nie. Tak nie. A dnes ráno mi poslal hlasovu správu, ze nemohol vôbec spať. Ze sa musíme porozprávať. Keď som k nemu prišla, tak začal celkom vážne, że są momentálne lieči aj na nejakú pohlavnu chorobu na ktorú berie antibiotika. Pretože ma nejaké príznaky danej choroby na penise. Ze. Na to berie tie antibiotika, że tie nie sú na chrbticu. Ze už viac krát ma chcel pobozkať ale sa zdržiaval vždy. Pritom mi povedal tiež ze naposledy mal sex skoro pred dvoma rokmi. Je to vôbec možné? Ako bol nakazený niečím 2 roky? Neviem vôbec co si už myslieť. Ze je to bakterialneho pôvodu. Ale názov choroby mi povedať nechcel

chvostik1
26. jún 2024

@stefania2m tak dúfam, že teraz sa ti už konečne v hlave rozblikal dostatočne veľký maják "tudy vlak nejazdí"!

asocial
26. jún 2024

@stefania2m dva roky? Myslim, ze to zacina smrdiet. Najprv chrbat, potom pohlavna choroba, dva roky nesexoval... no ja ti neviem... ci nejde o chronickeho klamara

muchotrafka298
26. jún 2024

Toto je “bajkar roka” fakt Ezop je hadr suviks 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

karolinakr
26. jún 2024

@stefania2m vyspal sa s ku...ou a teraz sa hanbí