icon

Existujú ešte muži bez záujmu o umelú krásu?

19. aug 2025

Som ešte celkom mladá, tak si hľadám vo svojom veku niekoho. Ale existuje ešte vôbec niekto, kto nelajkuje samé nahé ženy, vyzivave a umelé? S tvrdením, že jemu sa také ženy rozhodne nepáčia, ale samozrejme lajčík tam dá. Plus sledovanie takých žien. Reálne, nedokážem natrafiť na niekoho, kto to nerobí. A to nie som náročná, lichotí mi keď je muž skromný, hanblivejsi typ, dobrý atď. Ale toto ma vie doraziť.

oceanahory
19. aug 2025

@anonym_autor Urcite ano, poznam ich kopec...mozno si vyberas medzi nespravnymi adeptami.

kiwi3
19. aug 2025

problem bude prave v tom nizkom veku alebo hladas zly typ. alebo obidve.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
19. aug 2025

Ja vidim problem aj v tom, ze obycajna cista krasa moze posobit na muzov nedostupne. Mozno sa aj boja, hanbia ju oslovit. Kdezto stetka od pohladu si ten lajcik proste pyta a muzi vedia byt voci nej otvorenejsi, lebo sa nemusia bat odmietnutia. Ci? Mozem sa mylit samozrejme 🤷

anonym_993faf
19. aug 2025

@anonym_autor áno, môj. Jemu je protivné podať ruku žene, ak má dlhé pazúry. Nie je veľmi nadšený ani z toho, že sa maľujem, ale vie, že o sebe rozhodujem sama a že sa dobre cítim upravená., No a čo si budeme, nemám už vek na divožienku, do ktorej sa zaľúbil, rozpustené dlhé vlasy a veeeľmi jemné líčenie. Jemu ani nikdy neimponovali ženy v kostýmoch a ihličkách, šaty mi pochváli len výnimočne, ale nové tenisky alebo prilbu na bicykel vždy 🙂.

petamich
19. aug 2025

Moj manzel a vacsina nasich kolegov 🙂 viackrat sme na tuto temu viedli debaty napr. na teambuildingoch a aj im celkom verim, ked sa pozeram na ich zeny a partnerky.

Podla mna je takych este dost.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_821451
19. aug 2025

Asi ešte nejakí sú. Ono mat nechty a umelé riasy nie je nič extra umelé je to bežná starostlivosť ženy o seba. V čom je ta co sa namaluje s riasenkou lepšia než tá čo si nalepí riasy? Doplnok ako doplnok. Ja mam umelé nechty ale to kvôli tomu ze moje sa lámu, nie preto ze chcem byt umelá barbie. No každá druhá už má silikóny a mam pocit ze tam už obyčajná žena nemôže konkurovať. Vždy uprednostňujú tie s väčšími prsiami žiaľ

bg92
19. aug 2025

samozrejme, to len ty sa hentakymi obklopujes

olimuc
19. aug 2025

Mozno vek, mozno prostredie, ktorom sa pohybujes. Urcite su aj take mladsie rocniky … len maju ine zaujmy ako virtualny svet. Kazdy chlap ma iny vkus … neboj aj ty najdes toho praveho … nemusis brat prveho truhlika, co stretnes … este existuju aj chlapi bez IG ..: takze ani tie likes nemaju, kde davat … tak max na LinkedIn

kiki68
19. aug 2025

Ano, vacsina co poznam. Hlavne neznasaju umele pery a umele pazure

mirokub
Odpoveď bola odstránená
ghost2323
19. aug 2025

@anonym_autor asi si ešte nenatrafila na správnych mužov, či už ja alebo kopa ďalších nepotrebuje sledovať také ženy ako si opísala

anonym_f8fe34
19. aug 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub priznania kysučanov - no, mám dosť. Aj sa im reálne niekto ozve? Veď nie každý to takto sleduje🤦 sú aj iné priznania? Iné regióny.?

diewcatqoo
19. aug 2025

Ano, vacsina chlapov v mojom okoli nema zaujem o taketo umeliny. Dokonca ani nelajkuju ich fotky, lebo nemaju instagram. Ale my sme uz take vykopavky 🙂
Ale vazne, realne existuje vlastne nejaky chlap (okrem takych typov ako Vemola, Boris a pod), co ma rad napichane pysky, prsa ako melony, zadok ako kentaur a nechty, s ktorymi sa neda existovat? Podla mna je to len vymysel zien, tie zeny sa chcu pacit samy sebe a inym zenam.

lindusss2016
19. aug 2025
@diewcatqoo

Ano, vacsina chlapov v mojom okoli nema zaujem o taketo umeliny. Dokonca ani nelajkuju ich fotky, lebo nemaju instagram. Ale my sme uz take vykopavky 🙂
Ale vazne, realne existuje vlastne nejaky chlap (okrem takych typov ako Vemola, Boris a pod), co ma rad napichane pysky, prsa ako melony, zadok ako kentaur a nechty, s ktorymi sa neda existovat? Podla mna je to len vymysel zien, tie zeny sa chcu pacit samy sebe a inym zenam.

@diewcatqoo ale zas musim povedat, ze ano, existuju aj taki, ktori po tomto bazia...

autor
19. aug 2025
@anonym_993faf

@anonym_autor áno, môj. Jemu je protivné podať ruku žene, ak má dlhé pazúry. Nie je veľmi nadšený ani z toho, že sa maľujem, ale vie, že o sebe rozhodujem sama a že sa dobre cítim upravená., No a čo si budeme, nemám už vek na divožienku, do ktorej sa zaľúbil, rozpustené dlhé vlasy a veeeľmi jemné líčenie. Jemu ani nikdy neimponovali ženy v kostýmoch a ihličkách, šaty mi pochváli len výnimočne, ale nové tenisky alebo prilbu na bicykel vždy 🙂.

@anonym_993faf ach názov bol zmenený. Ide mi o to lajkovanie vyzivavych žien, že mi to príde neúctivé

danica2711
19. aug 2025

@anonym_autor samozrejme, že existujú, akurát ich musíš hľadať nie podľa toho, čo lajkujú alebo nelajkujú, ale ako sa správajú v skutočnom živote

klotildabazarik
19. aug 2025

@anonym_autor pretoze kazdy kkt v dnešnej dobe radsej lajkuje ako oslovi normalnu babu, ludom uplne jebe v tejto dobe ani sa s nikym normalne nezoznamis,

anonym_ae3c10
19. aug 2025

@anonym_autor Moj manzel to neznasa. Ma rad prirodzenu krasu. Na druhej strane nie som ziadna sereda. Ja sa ani nemalujem,lebo nemusim. V zivote som nerozmyslala dehonestovat sa plastickou chirurgiou. Na plastikovych zenach sa s muzom smejeme - duckface alebo umele prsia v bikinach su velmi neprirodzene.

cecilia29
19. aug 2025

Muži to majú tak - ze tie co vyzerajú lacno chcú iba tak na vyskúšanie, pôsobí dostupné, neboja sa opýtať. Tie čisté, tie by chceli na celý život

mirokub
Odpoveď bola odstránená
yoginka231
19. aug 2025

Veď muži ktorých priťahujú tieto umelé ženy by si ani nechcela. To je čistý filter a je len dobré že sú spolu štastné takéto páry. Ja si neviem predstavit byt s dákym arogantným chudákom, čo v živote robí všetko len aby sa ukazoval a nemá žiadne sebavedomie tak musí byť ovešaný zlatom... A presne taký letia na takéto pipky. Ale normálny chlapi aj v mojom okolí po takých netúžia.

misanthropicdann
26. aug 2025

@anonym_autor to ze muž dá like na takú ženu neznamená ze by takú chcel.
Muži rozlišujú ženy na vzťah a na sex.
S kopou rozličných žien by som sa vyspal ale nechcel by som s nimi byt ani keby mi zaplatili.