Existujú ešte skutoční chlapi?
Naozaj neviem cisu normalny chlapi vsetko su cudaci luzri alebo mamankovia co nevedia co chcu ja som zena normalna rozvedena mam dve deti male staram sa o ne o domacnost o seba nevravim ze som modelka ale viem o seba postarat mam styl viem co mi pristan vela zien by chcelo vyzerat ako ja po dvoch detoch.... to viem, Na internete mam vela chlapov co mi pisu kazdu fotku lajkuju pisu mi ze som krasna ze mam usmev oci postavu jasne niektori su hlupacy co hned pisu blbosti tych hned blokujem ja si vyberam nepotrebujem niekoho kto mi pise sexy to pisu vsetci ja hladam nieco viac niekoho mudreho co vie co chce...Ale ked stretnem niekoho tak dopadne to zle on sedi pozera snazim sa rozpravat ale nic nevilezie niekedy sa tvari ze sa nudi a ja nechapem ved nie som tuctovka mozno problem je v nom nie v mne nie kazdy chlap zvladne zenu co vie co chce.. Raz som bola na rande s jednym co sa mi zdal ok pekne obleceny usmiaty ale po hodine povedal ze musi ist a uz sa neozval nechapem chlapi su zbabely ked ja venujem cas mali by byt radi a nie uteku,..Kazdi koho stretnem je sklamanie jeden divny druhy nudni treti maly sebavedomie ja neviem si predstavit byt s niekym len tak aspon niekto nie dakujem ja zasluzim viac... ,Najhorsie je ze ked poviem kamaratkam ony len pokrcia plecami hovoria mas velke naroky no prepacte nechcem chlapa co nema svaly , smrd od potu nevie sa spravat ja sa staram davam pozor chodim ku kozmeticke fotim sa aby vyzerala dobre to nie je namyslenost to je sebavedomie,,,niekedy si myslim chlapi dnes uplne stratenyi nevedia sa chovat k zene nevedia co zena chce vsetci by chceli nejaku jednoduchs co bude ticho varit ale ja nie som ta ja stoji za svojim mozno preto som sama ale radsej sama ako s nejaky slaboch co nevie ocenit co mam pred sebou
@anonym_autor fuj pri postave 44 a košický E máš riadne nesumernu postavu ,teda ak nemáš 210cm
@minenkaa ja mam 38/40 kosiky F/G a tiez nic moc😂
@anonym_autor Muži vačšinou túžia po tom, aby ženy vyzdvihovali ich a nie samé seba. Ak nejaká žena začne na rande rozprávať o svojich prednostiach, úspechoch, porovnávať sa s inými, čo ona dokáže lepšie ako ostatné, prípadne posudzovať iných ľudí, tak sa muž zdvihne, povie, že nemá čas a odíde a už sa viac neozve 🙂
@anonym_autor Muži vačšinou túžia po tom, aby ženy vyzdvihovali ich a nie samé seba. Ak nejaká žena začne na rande rozprávať o svojich prednostiach, úspechoch, porovnávať sa s inými, čo ona dokáže lepšie ako ostatné, prípadne posudzovať iných ľudí, tak sa muž zdvihne, povie, že nemá čas a odíde a už sa viac neozve 🙂
@akodoma ano. Žena má mať svoju hodnotu v zdravom slova zmysle, nepodcenovať sa, falošne sa nerobiť tým, čo nie je. Aká taká rovnováha musí byť. Emocionálna i intelektuálna. Treba dať šancu, ale treba mať aj určené priority a včas bez okolkov povedať nie.
@anonym_autor Tebe k dokonalosti chýba už len dotuknúť pravopis (hlavne y, i). Možno je problem v tom, akú vysokú mienku máš o sebe. Aký názor mal na to bývalý?
Je jedno kto si ale hladaj naozaj seberovneho. Vzhlad je jedna vec a intelekt druha. Mne sa pacia Skor mudre zeny tie sa ale spravaju uplne inak. ked hladas svaly nekladies doraz aby mal aj v hlave. Respektive casto.pritahujeme to co vyzarujeme

@minenkaa konečne máš normálnu fotku a nie holé rite
@anonym_bb89f3 vzdy som mala normálnu fotku a nikdy som nemala na fotke holý zadok,si slepá či čo