Existujú ešte skutoční chlapi?
Naozaj neviem cisu normalny chlapi vsetko su cudaci luzri alebo mamankovia co nevedia co chcu ja som zena normalna rozvedena mam dve deti male staram sa o ne o domacnost o seba nevravim ze som modelka ale viem o seba postarat mam styl viem co mi pristan vela zien by chcelo vyzerat ako ja po dvoch detoch.... to viem, Na internete mam vela chlapov co mi pisu kazdu fotku lajkuju pisu mi ze som krasna ze mam usmev oci postavu jasne niektori su hlupacy co hned pisu blbosti tych hned blokujem ja si vyberam nepotrebujem niekoho kto mi pise sexy to pisu vsetci ja hladam nieco viac niekoho mudreho co vie co chce...Ale ked stretnem niekoho tak dopadne to zle on sedi pozera snazim sa rozpravat ale nic nevilezie niekedy sa tvari ze sa nudi a ja nechapem ved nie som tuctovka mozno problem je v nom nie v mne nie kazdy chlap zvladne zenu co vie co chce.. Raz som bola na rande s jednym co sa mi zdal ok pekne obleceny usmiaty ale po hodine povedal ze musi ist a uz sa neozval nechapem chlapi su zbabely ked ja venujem cas mali by byt radi a nie uteku,..Kazdi koho stretnem je sklamanie jeden divny druhy nudni treti maly sebavedomie ja neviem si predstavit byt s niekym len tak aspon niekto nie dakujem ja zasluzim viac... ,Najhorsie je ze ked poviem kamaratkam ony len pokrcia plecami hovoria mas velke naroky no prepacte nechcem chlapa co nema svaly , smrd od potu nevie sa spravat ja sa staram davam pozor chodim ku kozmeticke fotim sa aby vyzerala dobre to nie je namyslenost to je sebavedomie,,,niekedy si myslim chlapi dnes uplne stratenyi nevedia sa chovat k zene nevedia co zena chce vsetci by chceli nejaku jednoduchs co bude ticho varit ale ja nie som ta ja stoji za svojim mozno preto som sama ale radsej sama ako s nejaky slaboch co nevie ocenit co mam pred sebou
@mimicka2013 Mulierem ante speculum pone.. et te primum in imagine videbit
@anonym_autor ale veď ta tam opísal
@bielasovicka a to si nemusela😉
@dskjhfdlkdjhl ale ved ja som to aj tak písala zo srandy, to ma tak hneď napadlo keď som si prečítala tvoj koment. Len som sa bála, že by to niekto bral vážne, tak radšej som vymazala. 😄
@dskjhfdlkdjhl ale ved ja som to aj tak písala zo srandy, to ma tak hneď napadlo keď som si prečítala tvoj koment. Len som sa bála, že by to niekto bral vážne, tak radšej som vymazala. 😄
@bielasovicka ved ja viem😉
@anonym_autor aspon ze google vies pouzivat na kopirovanie textov v cudzom jazyku uz ked slovencinu neovladas...
@anonym_autor kosicky E😂😅🤣😂
@anonym_autor nie si ty zena s ktorou sa dnes stretol tento panko? 😅 dost sa podiba popis, ze si zena o sebe vela mysli ale pritom ponuknut nevie nic...
@mimicka2013 To bude ona asi 😅
@anonym_autor keď po hodine odišiel a už sa neozval, asi si sa mu nepáčila. Naozaj pôsobíš príliš sebavedomo v príspevku
@anonym_autor Ahoj, vies nic v zlom, ale aj medzi prilisnym sebavedomim a namyslenostou je velmi tenka hranica a nehnevaj sa, ale podla tvojho prispevku na mna posobis,ze si davno za hranicou aj toho prilisneho sebavedomia. Niekde v tvojom clanku, co si napisala som hladala aspon kusok pokory, ale nenasla som nikde, hladala som, co vies ponuknut muzom a aj ked si pisala stale iba v "JA" motive, tak mi pride tvoj prispevok velmi plytky🤔 Za to, coho som tam nasla, ale ze neskutocne vela, bolo gramatickych chyb🤷♀️ Vies, asi aj preto idu s tebou poniektorí na rande, lebo vidia obal, ale akonahle uz na stretku spustis, tak ano bud sa nudia a rychlo najdu zamienku, aby odisli, alebo ta nechaju tak uz v zarodku. To nie, ze ty sa nudis, lebo su oni ticho na rande, ale su v nemom uzase z toho, ked zacnes rozpravat, ze co z teba vylieza a dobry dojem je fuč v priebehu kratkej chvile. To,ze podla teba vies co chces je ok, ale aj tí chlapi vedia to, co nechcu🙆♀️🤷♀️ Takze ten problem ozaj nemusi byt v kazdom jednom chlapovi, ale ty zacni byt pokornejsia. Pretoze pokorna mozes byt aj ked mas sebavedomie, resp. podotknem zdrave sebavedomie, ktore ty zial nemas. Ty si ho uz tak presvihla za hranicu, ze ano bohuzial je to tak ako tu uz bolo pisane, si namyslena a riadne a toto ta presne robi odpudivou.
možno by stačilo začať používať čiarky 😀 Ale naozaj, nedá sa to čítať.
Trošku je potrebné popracovať na štýle písania.
Preboha máš veľkosť 44, čiže si poriadne nacápaná, postava tetky a ty sebavedomie ako modelka s mierami 90-60-90 😁Tento konik je jedna veľká prča, človek sa tu nasmeje.Cudujem sa, že tí muži ktorí s tebou píšu, s takou gramatikou akú máš, pristúpia na stretko
Prepac ale pride mi ze ocakavas nieco co si videla vo filme. Plus tvoj pisomny prejav nezodpoveda vobec sofistikovanej zene za aku sa mas. Poviem ti len z mojho zivota. Ja a priatel sme v spolocnosti velmi distingvovani ludia. Nebudem opisovat seba kedze ta zaujimaju chlapi. Moj je pravnik, manazer…respektovany clovek. Povies si ze den u nas vyzera ako z americkeho filmu. Realita? Obycajny chlap. Nikdy nevie kde ma kluce, kde ma mobil. Robi bordel, sedi pol hodinu na zachode. Kvety som od neho este nedostala. Ale viem sa na neho spolahnut, je starostlivy, je s nim sranda a dobry sex. Ja som spokojna.
@anonym_autor fuj pri postave 44 a košický E máš riadne nesumernu postavu ,teda ak nemáš 210cm
@minenkaa povedať niekomu fuj kvôli veľkosti oblecenia a podprsenky je dosť primitívne, prepáč..
Dievčatá škoda reči- toto je troll. Zámerné gramatické chyby, Zámerný provokacny príspevok. Nemá zmysel reagovať
@simona20201309 a teraz si myslíš, že hneď všetke prestanú komentovať? 😂😂😂
Veď je to tu už na tri strany 😂😂
@anonym_autor existuju este skutocne zeny?
@minenkaa povedať niekomu fuj kvôli veľkosti oblecenia a podprsenky je dosť primitívne, prepáč..
@jana_eyre_2 vôbec sa nemusis ospravedlňovať , mas taký názor ,tvoj názor
@jana_eyre_2 vôbec sa nemusis ospravedlňovať , mas taký názor ,tvoj názor
@minenkaa máš pravdu.. môj názor, tvoja vizitka..
@anonym_autor noo ty sa musis velmi lubit, a ked rozpravas aj pred nimi len o sebe. Tak sa necudujem ze utekaju.
@minenkaa máš pravdu.. môj názor, tvoja vizitka..
@jana_eyre_2 uplne v pohode vizitka ,či
A tak ako ty hľadáš "skutočného" chlapa, tak asi aj tí chlapi hľadajú skutočnú ženu.
@anonym_autor fuj pri postave 44 a košický E máš riadne nesumernu postavu ,teda ak nemáš 210cm
@minenkaa ako nesumernu? Mam velkost 44 a kosicky G, to je uz ako? 🤣.
Ale tak, ja som nizka a fakt som tucna uz, ale ak ma aspon o 10 cm viac ako ja, tak moze vyzerat celkom normalne, nemusi byt vyslovene "tucna".
Ale teda prijemne na mna neposobi, tym, ako sa vyjadruje, ja len, ze obezna zas fakt nie je. Podla mna teda. Nemozu vsetky zeny mat xs, s...🤭
@jana_eyre_2 presne tak.
@minenkaa ako nesumernu? Mam velkost 44 a kosicky G, to je uz ako? 🤣.
Ale tak, ja som nizka a fakt som tucna uz, ale ak ma aspon o 10 cm viac ako ja, tak moze vyzerat celkom normalne, nemusi byt vyslovene "tucna".
Ale teda prijemne na mna neposobi, tym, ako sa vyjadruje, ja len, ze obezna zas fakt nie je. Podla mna teda. Nemozu vsetky zeny mat xs, s...🤭
@anonym_025042 teda ak ma velkost 44 a aj keď ma výšku okolo 174 tak to je fakt že dosť
@anonym_autor asi nie si taká pekná, ako si myslíš. Zrejme si namyslená. Dve deti sú veľký záväzok, väčšina slobodných chlapov si to neuviaze na krk. Čo ine ešte dokážeš ponúknuť? Lebo slobodných, bezdetných a pekných žien je ako maku.

@anonym_autor *videbis.