Extrémne žiarlivý priateľ
Ahojte. Potrebujem sa asi len vyrozprâvať a potvrdiť to čo viem aj sama. Mám extrémne žiarliveho priateľa.Zoznamili sme sa na pracovisku a neskôr mi prezradil,že si ma vybral on je totiž majiteľ prevadzky lebo od prvého okamžiku vedel, že ma chce. Z mojej strany tam nebol záujem keďže v tej dobe som sa rozvadzala a bola som z toho rozvodu zniĉená. Prešla nejaké obdobie a v podstate som si povedala ok aspoň rychlejsie zabudnem na bývalého no už vtedy na začiatku sa uñho začala prejavovať ziarlivosť. Rozpravala som sa s kolegom spravil mi neskutočnú scénu .Potom sa ospravedlňoval.Potom o týždeň zákazník ma chvalil zas neskutočná scéna a potom klasicky ospravedňovaĉky. Reĉi typu ja som jeho majetok....A týchto podobnych scén bolo neskutočne veľa krát a pritom mi zakaždym dal výpoveď. Aj ĉo sa týka zamestnancov keď je nervózny veľmi nepekne sa s nimi rozpráva. Keď je v pohode tak ako by iný ĉlovek . No a posledný incident ma ùplne dostal . Zas scéna kvôli tomu,že som dieťa ktoré mám z prechádzajuceho vztahu som dala jeho otcovi mimo terminu čo máme śùdom urćené.Že robim ako on píska lebo s ním určite niečo mám. Som strašne unavená
Prave taký psychopati robia všetko pre to, aby ich človek ľutoval, veď on je milý, dobrý, dobrosrdečný, úžasný, pozorný 🤦♀️
A hlavne dosiahnú to, čo chcú, aby sa ich ženy báli. Sama tvrdíš, že sa bojíš, čo bude, keď sa s ním rozíjdeš.
Preto som radšej sama aj s dieťaťom, lebo vidím koľko magorov behá po svete a človeka normálne prejde chuť niečo si začínať s niekym, lebo čo slobodný 40tnik to úplný psychoš.
Nemyslim si ze toto potrebujes do zivota ale tovies aj ty sama.
Nienie si jeho majetok. Si mysli ze sefko moze vsetko. Nie nemoze a je idealny cas mu to dokazat. Ze nie vsetko sa da kupit. Hlavne jeho povahaa charakter…. To mu nezachrania ani peniaze.
Pozri si toto:
https://www.youtube.com/watch?v=tXb0JAEmW6o O láske prenasledovanej
O láske žiarlivej
ak chces aby tvoje dieta raz bolo polosirota, tak s nim ostan.
@zuza80zuza je ti ho luto lebo inak je normalny? Ved sa s nim rozid a uvidis... hned ti ho prestane byt luto co ti bude robit. Je to prepnuty clovek a cim skor sa ho zbav.
Asi si treba začať hľadať nové zamestnanie a treba urobiť veľmi rázny strih. Tento ťa nenechá len tak odísť, žiarlivci sú väčšinou psychopati. A je otázka casu, kedy dostaneš prvú facku. Určite to treba chirurgický rozdeliť a viacej sa neobracať. Bude za tebou chodiť aj dva mesiace aj 3, prosíkať, nosiť kvety a plakať. Vypnúť telefón, zablokovať ho, nekontaktovať sa. Iné riešenie neexistuje!!!! Za žiadnu cenu sa nedaj obmäkčiť. Hlavne mysli na svoje dieta.
@stanulienkat to je sice pravda, len smutne je na tom to, ze takeko strihy a presuny musi robit zvacsa obet. mnohi zajdu az tak moc daleko, ze su schopni cloveka aj prenasledovat do ineho mesta a nepustia ho len tak zo svojho zivota
@dasufla Tak bohužiaľ urobiť to musí obeť, keďže psychopat sám od seba neskončí, lebo by to znamenalo pre neho porážku. Preto každej radím- nikdy si nezačínať so žiarlivcom. Ak po par mesiacoch žena vidí takéto žiarlivostné prejavy, obmedzovanie..... treba odísť skrátka, aj keď je to je bolestivé. Proste prerušiť kontakt a hotovo, lebo to dobre nebude nikdy. Len zlé a ešte horšie.
Utekaj moja, ale rýchlo. Jedného dňa príde prvá facka, odpustis, potom 2. .... Preč z toxickeho vzťahu. Čím skôr, tým lepšie.
no tak s nim by som teda nemohla byt a tebe by som radila, aby si od neho utekala co najskor a co najdalej. necakaj, pokial sa stane nieco horsie, lebo on sa podla mna k lepsiemu len tazko zmeni
@maryetta veľmi pekne napísané hlavne pravdivo.
Ďakujem vám za povzbudzujúce správy a pochopila som,že sa nikdy nezmeni . Dnes ráno v práci zas v tom pokraĉoval,že on nepotrebuje psychologa to ja potrebujem lebo s bývalým sa určite chcem dakopy a ĉakám vhodnú príležitosť. Tak som mu vymenovala vsetkych kvôli ktorým mi spravil žiarlivostnú scénu a on vidíš mal som ťa nechať niektorému z nich . Kolegovia sa už ani neodvâžia prihovoriť sa cítim sa úplne hrozné. Tak som mu povedala, že stačilo už mi nebude niĉiť život dávam výpoved a od pondelka už neprídem.A zas tá jeho paranoia: ja som to vedel, už máŝ niekoho 🙄toto je vážne prípad .Ja už nechcem len kľud , mala som to spraviť pri prvej scene. Len sa bojím ĉo bude teraz nasledovať
@zuza80zuza všetko chce čas. Zablokuj si ho všade a keď príde, povedz že ho dáš na súd a vybavíš zákaz priblíženia. Je to chorý človek.
Presne ti poviem co bude nasledovat. Po obvinovani ako za vsetko mozes ty, pride slubovanie ako sa zmeni ako vyhlada pomoc psychologa len sam to nezvladne a musis s nim ostat a nesmies mu davat priciny aby sa tak choval...typicky scenar choreho majetnickeho zarliveho cloveka.
ak toto ustojis, pridu vyhrazky, dokonca moze spomenut aj samovrazdu...
Jedine co mozem poradit, je uz nikdy v tomto tvojom rozhodnutí odísť, necuvnuť a radim ti okamzite zablokovat na vsetkych moznych miestach.
@sherynkamalinka viem už som to pár krát absolvovala a vsetko to boli len sľuby a v podstate sa nič nezmenilo
S takým človekom nemá zmyseľ rozprávať sa, argumentovať, vysvetlovať, je to úplne zbytocné, on má svoju pravdu a svoje podozrenia. Vernosť sa nedá dokázať... Bude to len horšie a ťažšie sa odstrihnúť, psychicky ťa to úplne zničí...
Musíš s ním jednoducho všetko preseknúť. podľa mňa sama vieš, že sa nezmení a všetko sa to môže len a len vyhrotiť . nevravela by som mu nič, lebo zas by začal len s prosíkom. proste sa rozhodni a bez slova odíď
@zuza80zuza si ozaj mysli ze je nad tebou. Nielen v praci-z ktorej vies tiez odist.
Ale aj v sukromi. Ine to ozaj nebude a je to chore sa takto spravat ☹
Z vlastnej skúsenosti viem,že treba od takého utekať čo najskôr ....a reči typu že on sa zmení atď ?nezmení a bude to ešte horšie .....
To si ozaj odkázaná na tohto zakomplexovaného trtka ?Nemáš na iného ?.Radšej do smrti sama ako takéhoto vyšinutého psychopata mať.Veď ti urobí peklo zo života ,z Teba trosku .Máš deti ,venuj sa im ,potrebujú ťa a nie žiarlivec aby ti ničil život .Neboj sa žiadna normálna žena sa pri ňom dlho nezdrží ,nič iné si nezaslúži .Nech sa ide dať liečiť .
Naozaj si nezaslúžis takého chorého psychopata.
Všetko vybav a hneď ho zablokuj všade. Ak neprestane doliezat, podaj návrh na súd vo veci zákaz priblíženia za nebezpečné prenasledovanie a vyhrážanie. Chran seba a hlavne dieťa pred týmto a takýmto debilom

@zuza80zuza Hm... no ja neviem, čo by si si chcela prečítať? Že vezmite sa, on sa určite zmení? Do toho jedno-dve deti, lebo ak by sa nááááhodou po svadbe nezmenil, tak dieťa ho zmení nastopro?