Fotenie sa s ex
Ahojte. Tie čo máte s ex dieťa, fotite sa s ním? Myslím tým nejaké rodinne fotky kvôli deťom? Alebo každý fotky zvlášť? Partner sa fotí so svojou ex a ich dieťaťom a mne to extremne vadí. Robia si spoločne fotky, ona ich vešia na internet a mne to nepríde úplne ok, lebo rodinu ma už aj somnou, ďakujem 🙌
Nejedna sa o oslavy… teda aj také fotky boli a mali aj sebe trička “King, Queen Prince” proste jak pár… keď sú vonku robia si selfie atd… takže tak
@zuzanockamt prečo by sa mali vzdať spoločných fotografií? Pretože sa vzdali rodiny. Rozhodli sa dieťaťu rozbiť jeho rodinu tak mi povedz načo je dobre také divadlo? Obycajny cirkus? A ešte to zdieľať na fv aby bolo nie len dieta z toho totálne zmätene ale ešte aj všetci naokolo.
Toto je z môjho pohľadu obyčajne klamstvo a pokrytectvo. Spoločne rodinné fotografie sú predsa o spomienke pre dieťa do budúcna. A načo ma akože spomínať? Ze dobehol otec od druhej rodiny aby sa s nami odfotil a na povel urobiť široký úsmev a nastajlovat sa ako happy family? Sak to je trápne a choré
@zuzanockamt a že sa to nepáči,,CUDZEJ " osobe? Autorka je zjavne jeho manželka, takže cudzia je už v tomto prípade jeho ex.
To že si spolu robia fotky pochopím.....dieťa bude mať pekné spomienky kde sú obaja rodičia spolu, nevidím na to nič zlé.
To že ich dáva na sociálne siete.....ak je to fotka z narodenín (vianoc) pochopím aj keď ak to tebe vadí mohol by ju poprosiť aby to obmedzila, ak je to len bežná fotka tak je to už troška zvláštne nevidím dôvod aby to niekde dávala.
To že na fotke majú tričká Queen, King, Prince je za mňa divné keďže pár niesú a vadilo by mi to že sa takto prezentujú.
Autorka.. S mužom si sa o tom rozprávala? Vie vôbec o tom, že ti to vadí? Ak áno, ako sa k tomu postavil on?
@simona20201309 To, či je manželka sme sa nedozvedeli. Na otázku neodpovedala.
@zuzanockamt ale má s ňou už svoju rodinu a ex je už ex
@huxy Pokiaľ sa prezentuje tak, ako písala v druhom príspevku, tak autorka je len prechodná stanica, nič viac.
@majka_m95 rodinne fotky? akoze.. na narodeniny, na zaciatku/ konci skolskeho roka- OK.. ale inak? hrat sa na nieco, co uz nie su? partner je s tebou, tak preco na tych fotkach potom nie si aj ty? ved aj ty si rodina.. resp pises, ze uz aj s tebou ma rodinu.. tak preco sa ex nedozaduje fotiek aj s tebou? 🤦♀️ ja by som pekne vysvetlila partnerovi, ze je to divne.. nech ma s dietatom fotky, ale na co je tam aj EX? a este ze ich dava na internet… ach..
Ako vidim baby so skusenostou a sucasne aj ja s realnou skusenostou, tak nie. Take fotky nemame. Pride mi to akoby pre ludi vzbudzujeme, ze sme par. Ved ano stale sme obaja rodicia aj sa zucastnujeme na oslavach spolu, ale preco by sme mali svetu ukazovat take fotky? Na rodinnej oslave sme sa spolu ako rodicia odfotili a fotka bola PRE NAS a pre dieta. Nie na facebook ci instagram. Ale ziadne matchy matchy oblecko atd😂 nikto nikomu neberie otca a matku, ale toto je divne a to sa citim dost nad vecou.
Čo ja viem, vedela by som to asi akceptovať do určitej miery. Ak by si spravili napríklad spoločnú fotku na vianoce/ promócie /narodeniny atď lebo by ich dieťa chcelo pamiatku na oboch rodičov s tým by som nemala problém ale fotiť sa každú chvíľu selfie by mi už asi trochu vadilo. Skús sa porozprávať s mužom /priateľom ako sa cítiš a či by to fotenie nešlo obmedziť len na Slavnosti /udalosti a sviatky
@simona20201309 tito dvaja uz dan platia....ona slobodna matka, (ak teda uz mema niveho partnera), blba vychodiskova situacia; on platic alimentov a sustavne riesit dve emocne nestabilne jedince, rozumej, zije tzv "suženie". Sa mu vobec cudujem, ze si na krt zavesil nejaku dalsiu zensku. Mal si najst mladu založku a byť v klidku....a nie to hrat na romantiku so zenskou co nakupuje v second hande a potom sa stazuje, ze modny kusok je uz zprany..... zivot nie je vesela rodinna komedia, moje, tvoje, nase, ale zvacsa drama/tragedia. Ja osobne nemam zaujem o cudzie deti, domace ulohy chcem pisat s mojou genetickou vybavou. A prero single matky iba na bohapusty coitus. Suma sumarum, kupovat jazdenku v sebe obnasa nastrahy. (Ano, aj funglovky mozu mat skryte vady...).
@simona20201309 stale plati, a stojim.si za tym, ze ex sa sprava nevhodne. Fotit sa, ok, do vlastneho albumu, deti mozu mat spomienku. Vesat to na socky, primitivizmus. Robi to schvalne aby nahradnicku osolila. Nic krajsie ako vztah ex vs nova. Sice hracka uz nie je moja ale nedovolim sa s nou hrat nikomu inemu. Je to podvedomi boj o zdroje, nic viac, nic menej. Aj to je dovod, preco castokrat sud sa snazi dostat muza do pozicie, aby uz fin nebol schopny vytvrat sekundarnu rodinu. Pretoze vacsina nie je realne schopna adekvatne saturovat dve/tri rodiny. To, ze ista cast muzov rozosievs semeno cross populaciu je uz ina tema.

tak toto by mi absolutne nevadilo. tiež to tak mame s priatelom, obaja deti z predoslych vztahov. normalne komunikujeme s ex partnermi, ak by bolo nejake rodinne fotenie, nech ma to dieta pamiatku ze to su jeho rodicia. niektoré už fakt neviete kde hladat problem....