Funguje pauza vo vzťahu?
Ahojte
Moja otázka je že ako beriete pauzu vo vzťahu vy. Je tu niekto komu to pomohlo alebo naopak ublížilo?
Tú pauzu chcete, aby ste zistili, či si chýbate, či aký je presne dôvod?
Lebo ak si nepoviete, kde je problém a neriešite konflikt, tak sa po "prestávke" nič nevyrieši.
keby chceš niečo prečítať, toto je dobrá kniha:
https://www.martinus.sk/3220711-partnerske-duet...
Je to blbost.Ake ma pauza pravidla? Randit,spať s inym cez pauzu môžeš? Kto kedy ako urči jej koniec a čo potom s takym vzťahom.?Ak jeden bude chciet pokračovat a druhy nie co s tym.? Za mna blbost....
@janinah to je pravda. Asi zdravšie je sa rozísť. Možno rast každý sám a potom niečo riešiť.
Zdravsi je urcite rozchod... taketo ani z voza ani na voz.. tie problemy nejakou pauzou nezmiznu, ludia sa malokedy menia, ak teda si jedna alebo druha strana mysli, ze pauza pomoze k sebareflexiii a zmene nazorov... tak to nie...
Pauza nema ziaden vyznam. Alebo spolu chcete byt alebo nechcete. Ked nechcete, tak na co predlzvat trapenie? Ked chcete, tak pauzu nepotrebujete. Zistovat ci mi ten druhy chyba? A co ked jeden zisti, ze nechyba co ten druhy?
Áno mali sme. Trvala tri roky. Dnes sme opäť spolu a šťastnejší než kedy predtym
@anonym_autor Mam kamaráta, ktorý si dával "pauzy" vo vzťahoch, ktoré využíval na intímne kontakty s inými osobami. Takže za mňa určite nie.
@anonym_autor žiadna pauza vo vzťahu neexistuje. Pauzu vo vzťahu navrhuje ten kto chce spať s niekým iným.
@anonym_autor
Co znamena pauza vo vztahu?
Ze teraz tri mesiace spolu uz nechodime a sme single?
nevidela si priatelov? 😀
Áno mali sme. Trvala tri roky. Dnes sme opäť spolu a šťastnejší než kedy predtym
To nie je podla mna pauza ale doslovne rozchod...hlavne ked si každý potom robí čo chce, aj sexualne zije s inými.
@anonym_b82793 to nie je pauza. Ale rozchod.

Je to blbost.Ake ma pauza pravidla? Randit,spať s inym cez pauzu môžeš? Kto kedy ako urči jej koniec a čo potom s takym vzťahom.?Ak jeden bude chciet pokračovat a druhy nie co s tym.? Za mna blbost....