Fungujú vzťahy so ženami z Ukrajiny?
Pekne popoludnie. Poznate nejaky konkretny parik kde Slovak si nasiel Ukrajinku, alebo Slovenka Ukrajinca a klape im to? Pripadne su uz zobrati? Zaujimaju ma iba tie pozitivne pripady. Ci to vobec funguje, kedze navokol sa s takymi parikmi casto stretavam, no nepoznam osobne.
som čítala článok ako s nimi v slov. nemocniciach naše ženy nechceli pracovať.
@anonym_a576c9 vies mi prosim ta poslať link ma clanok. Ďakujem
Slovo Ukrajinec bolo vždy synonymom pre podvodníka a nemakačenka. Boli takí muzi aj ženy, este pred touto paródiou zvanou vojna sa tu snažili dostať za každú cenu, oženiť, vydať sa kvôli občianstvu a využívať partnera aj systém. Nikdy nemali záujem slušne žiť, pracovať a dodržiavať zákony. Hanba nadim politikom, ze otviriki hranice a pustili ich tu vo veľkom
Tejto pliagy sa nikdy nezbavíme.
Môj bratranec je už 15 rokov ženatý s ukrajinkou. Žijú tu, majú dve deti, ona vyštudovala a venuje sa ťažko postihnutým deťom. Veľmi zlatá baba. Keby si ju stretol, ani nevieš, že je cudzinka. Rozpráva veľmi pekne po slovensky.

Ja poznám jednu, ktorá po pol roku vzťahu namotala chalana na dieťa (v 22 rokoch ona, on do 30r) a veru ako mala skončiť materskú, tak už začala tlačiť na druhé, aby nemusela do práce. Samé výhovorky, ako ona málo zarobí, nerozumie dobre, tak len v kuchyn vie robiť. No chalanisko má čo robiť aby ťahal domácnosť. Dosť je strhaný. Ale toto vedia aj slovenky takto žiť. Porodím ti decko a ty sa teraz staraj.