icon

Fungujú vzťahy so ženami z Ukrajiny?

17. júl 2026

Pekne popoludnie. Poznate nejaky konkretny parik kde Slovak si nasiel Ukrajinku, alebo Slovenka Ukrajinca a klape im to? Pripadne su uz zobrati? Zaujimaju ma iba tie pozitivne pripady. Ci to vobec funguje, kedze navokol sa s takymi parikmi casto stretavam, no nepoznam osobne.

Strana
z2
mysicka36
Dnes o 07:22

Ja poznám jednu, ktorá po pol roku vzťahu namotala chalana na dieťa (v 22 rokoch ona, on do 30r) a veru ako mala skončiť materskú, tak už začala tlačiť na druhé, aby nemusela do práce. Samé výhovorky, ako ona málo zarobí, nerozumie dobre, tak len v kuchyn vie robiť. No chalanisko má čo robiť aby ťahal domácnosť. Dosť je strhaný. Ale toto vedia aj slovenky takto žiť. Porodím ti decko a ty sa teraz staraj.

lapersefona
Dnes o 08:24
@anonym_a576c9

som čítala článok ako s nimi v slov. nemocniciach naše ženy nechceli pracovať.

@anonym_a576c9 vies mi prosim ta poslať link ma clanok. Ďakujem

anonym_5efee6
Dnes o 08:37

Slovo Ukrajinec bolo vždy synonymom pre podvodníka a nemakačenka. Boli takí muzi aj ženy, este pred touto paródiou zvanou vojna sa tu snažili dostať za každú cenu, oženiť, vydať sa kvôli občianstvu a využívať partnera aj systém. Nikdy nemali záujem slušne žiť, pracovať a dodržiavať zákony. Hanba nadim politikom, ze otviriki hranice a pustili ich tu vo veľkom
Tejto pliagy sa nikdy nezbavíme.

anonym_c97278
Dnes o 08:48

Môj bratranec je už 15 rokov ženatý s ukrajinkou. Žijú tu, majú dve deti, ona vyštudovala a venuje sa ťažko postihnutým deťom. Veľmi zlatá baba. Keby si ju stretol, ani nevieš, že je cudzinka. Rozpráva veľmi pekne po slovensky.

Strana
z2