Futbalové majstrovstvá a únava partnera: Ako to riešiť?
Futbal mi nevadí. Nevyspatý partner na druhý deň už trochu áno. Partner teraz sleduje majstrovstvá, niekedy naživo, niekedy záznam, lebo zápasy sú kvôli časovému posunu všelijako. Samotné pozeranie mi neprekáža. Len keď ide spať neskoro, ráno je unavený, nič sa mu nechce a potom mám pocit, že víkend ťahám sama.
Chápem, že majstrovstvá nie sú každý mesiac a nechcem mu robiť program ako malému dieťaťu. Len by som bola rada, keby jeho nočný futbal neznamenal môj rozbitý ďalší deň.
Riešite doma pri športe nejaké hranice, alebo to beriete tak, že pár týždňov sa to dá prežiť? Či len ja mám doma takého fanatika?
Každé ráno by som mu nahnala deti do izby, nech ho zobudia. Absolútne by ma nezaujímala jeho únava. Že čumel do bedne celú noc je jeho problém. Urobil si deti, tak nech sa stará.
@marci9 ty kks, este aby kdesi nejake decka pozhanala, co jej pojdu chlapa budit 😂😂😂 ci kde si ty prisla na to, ze tato dvojica ma deti?? Lebo nikde ich nespomina, iba ze ONA ma pokazeny vikend, ked sa jej frajer nevenuje podla jej predstav. O ziadnych detoch ani slovo, ale viacere ste si ich vyfabulovali 😂
S tebou musi byt radost zit inak 🥲
Ja som vyrastala s takym otcom a to bolo peklo. Este k tomu sme byvali v rodinnom dome kde bolo vsetko zanedbane lebo sa nedokazal odtrhnut od televizora ani na par hodin. Nikam sme nechodili lebo vzdy boli nejake majstrovstva a turnaje ktore "musel" pozerat. Potom zacal stavkovat a to uz bol moment ked mama dala ziadost o rozvod.
Každé ráno by som mu nahnala deti do izby, nech ho zobudia. Absolútne by ma nezaujímala jeho únava. Že čumel do bedne celú noc je jeho problém. Urobil si deti, tak nech sa stará.
@marci9 ty si sen každého muža 🤣🤣 tvoj muž asi bude nejaký submisivny chlap keď toto doma toleruje 🫢
@marci9 ty kks, este aby kdesi nejake decka pozhanala, co jej pojdu chlapa budit 😂😂😂 ci kde si ty prisla na to, ze tato dvojica ma deti?? Lebo nikde ich nespomina, iba ze ONA ma pokazeny vikend, ked sa jej frajer nevenuje podla jej predstav. O ziadnych detoch ani slovo, ale viacere ste si ich vyfabulovali 😂
@sissy27 pise, ze maju 2
Vy sa doma nerozprávate? Však sa s ním dohodni kedy bude spať a kedy bude fungovať ako člen rodiny.
@anonym_autor zalezi, ake su velke a ako sa inac stara. To uz ty musis vediet, ci to je ok. Neviem, ci si na materskej a cakas, ze cez vikend sa bude vanovat rodine, nech to nie je cele na tebe. To by ma skrelo, ale su aj horsie veci, ktore by som prekudla. Plus napriklad, ak mate naplanovane, ze sa idete kupat v sobotu poobede, tak sa idete, ziadne vyspavanie. Treba sa porozpravat, ze potrebujes viacej zapojenia do domacnosti.
Inac, teraz uz tych zapasov ubudne, aj budu vacsinou v prijatelnejsich casoch. Este tyzden treba vydrzat, potom sa hra semifinale aj finale o deviatej tusim. A je to raz za 4 roky, ak nesleduje NBA alebo NHL, pripadne olympijske hry mimo blizkeho casoveho pasma. Plus o 4 roky bude sampionat v Europe a Afrike, tak nebude kukat v noci, a potom v Saudskej Arabii, tak najblizsie bude problem o 12 rokov, ked to zase supnu do Ameriky pravdepodobne. Dovtedy budu deti velke. 🤣 Moj sice v noci nekuka, ale deti maju 11 a 14, tak aj keby chcel, nevadilo by mi to. A ked boli mali, aj tak boli len mamamamamamamaaa. Teraz skor chcu kukat uz deti v noci svoje oblubene timy, zatial stale prespali a nevstali. 😁
@anonym_4ae503
Pre mňa toto definícia pekla.Chlapi, čo pozerajú šport....
Nezavidim
@anonym_914d85 a keď som žena, ktorá miluje sledovať šport?
@anonym_914d85 a keď som žena, ktorá miluje sledovať šport?
@anonym_d539e2
ešte horšie 🙂 ofkórz
pre mňa zabitý čas, ale každý nech si robí to, čo chce samozrejme
@sissy27
ona si to na rozdiel od teba prečítala
tak kto tu fabuluje? ona či ty?
Ked sa jeden z nas zle vyspi, a nie je to pre nase hobby, ma to x inych pricin, snazime sa na druhy den fungovat co najviac normalne, obaja vieme, co su nase povinnosti, netreba nas ako male deti usmernovat, co treba spravit. Rovnako by to mal vnimat aj ten chlap - ok, mam nejake hobby, nevyspim sa pren, ale je to moja vec, teda si splnim svoje povinnosti, aby to narusalo chod domacnosti a zivot partnera.
@sissy27 Pise, ze maju dve deti.

Zasa sa tu zišli hrdinky celeho koňa, aby si kopli do autorky. Tu nejde o to ci moze/nemôže pozerat futbal. Nech pozera. Ale na druby den nech vstane a urobi co treba, nie ze on pan tvorstva potrebuje dospat noc a žena nech sa stara o domácnosť a deti. Ked zena v noci vstava k malému dieťaťa, kojí ho, prebaluje, alebo ku chorým deťom, tak sa jej nikto nepyta, kedy to dospi, ale rano vstane a nabehne do kolotoča. Nepoviem, nechať rano muža dlhšie pospať, ale aby z neho celý den nebolo, to by vadilo aj mne.