icon

Futbalové majstrovstvá a únava partnera: Ako to riešiť?

Dnes o 06:03

Futbal mi nevadí. Nevyspatý partner na druhý deň už trochu áno. Partner teraz sleduje majstrovstvá, niekedy naživo, niekedy záznam, lebo zápasy sú kvôli časovému posunu všelijako. Samotné pozeranie mi neprekáža. Len keď ide spať neskoro, ráno je unavený, nič sa mu nechce a potom mám pocit, že víkend ťahám sama.
Chápem, že majstrovstvá nie sú každý mesiac a nechcem mu robiť program ako malému dieťaťu. Len by som bola rada, keby jeho nočný futbal neznamenal môj rozbitý ďalší deň.
Riešite doma pri športe nejaké hranice, alebo to beriete tak, že pár týždňov sa to dá prežiť? Či len ja mám doma takého fanatika?

Strana
z2
anonym_29b502
Dnes o 09:01

Zasa sa tu zišli hrdinky celeho koňa, aby si kopli do autorky. Tu nejde o to ci moze/nemôže pozerat futbal. Nech pozera. Ale na druby den nech vstane a urobi co treba, nie ze on pan tvorstva potrebuje dospat noc a žena nech sa stara o domácnosť a deti. Ked zena v noci vstava k malému dieťaťa, kojí ho, prebaluje, alebo ku chorým deťom, tak sa jej nikto nepyta, kedy to dospi, ale rano vstane a nabehne do kolotoča. Nepoviem, nechať rano muža dlhšie pospať, ale aby z neho celý den nebolo, to by vadilo aj mne.

Strana
z2