icon

Hľadám nestranný pohľad – často u rodičov, partnerovi to prekáža

Včera o 19:00

Ahojte,potrebovala by som si prečítť niekoho nestranný názor.Mám priatela,sme spolu skoro 6 rokov. Pracuje v zahraničií,čo nie je problem už sme si zvykli.Náš hlavný problém je v rodine. Proste teraz sme sa pred pár mesiacmi presťahovali a hľadám si prácu. Je to trošku ťažšie v dnešnej dobe čiže to trvá dlhšie.Problém môjho priateľa je vraj to že chodím často k mojim rodičom napríklad som tam týždeň a tyždeň doma pretože sa sama nudím,ale pritom si hľadam aktívne prácu,robím kurzy a chodím na všetky možne pohovory.No ak v konkrétny týždeň nemám čo robiť tak idem k rodičom,mám tam neter a synovca blízko nich a aj stále ma volajú.Priateľovi vadí že som malo čo doma,ale čo tam mam realne robiť sama? A ďalšia vec ame bezdetní tak aký by malo pre mňa význam byť stále doma.Striedam to a bývam hodinu od rodičov.Plus keď tam pridem stále mi minimálne raz v telefóne vyčíta že som mala čo doma.Neviem možno je to čudne aj z mojej strany no chcela by som počuť nestrannú osobu 😇

anonym_0cf2b8
Včera o 19:01

Nemôžeš ísť za ním do zahraničia a začať pracovať tam?

anonym_01c311
Včera o 19:08

Mala by si byť s ním, takto sa odcudzíte.

anonym_351209
Včera o 19:11

Ty si odisla z prace, alebo si stratila pracu ked ste sa prestahovali?

crazy_cat_lady
Včera o 19:29

Nepride mi to cudne, tiez by som asi chodila k rodine, keby som mala byt tyzden doma

amalka07
Včera o 19:31

Čudný je jedine on ak mu to vadí

anonym_0bd2e9
Včera o 19:39

Vadí mu to že nemáš prácu alebo to že chodíš k rodine? Nechápem prečo by si tam ako nemohla byť. Veď on je preč.

anonym_e4c0c4
Včera o 20:00

jemu moze byt jedno kde si ..ved on s tebou aj tak nieje .. co mas doma strikovat ponozky ... nech sa vrati a sam uvidi ake to je najst si pracu na slovensku v dnesnej dobe .. kazdopadne cudne je ,ze takto zijete 6 rokov a ze si len priatelka .. ziaden posun k lepsiumu skor opacne.. prehodnotila by som taky vztah

luccys
Včera o 20:16

Co on je tvoj majitel, ze ti ma rozkazovat, kde mas byt? Hlavne, ked on doma nie je. Nechapem, ze mu to moze zily trhat. Zavana mi to trochu manipulatorstvom.
Asi mu skor vadi, ze on hakuje v robote a ty nie. Zavidi.
Inak, podla mna si tu uz pisala, vsak?

anonym_ecd187
Včera o 20:34

Pre dobro vášho vzťahu, teda ak ti na ňom záleží, prestrihni pupočnú šnúru. Venuj sa vašej domácnosti, aktívne hľadaj prácu, skús zarobiť aspoň niečo, pretým ako tvoj partner stratí trpezlivosť
´´´´

beata_k
Včera o 20:41

@anonym_autor Az teraz si si vsimla, ze je manipulator? Vadi mu tvoja rodina a chce ta od nej odstihnut. Takze bud bude po jeho alebo bude po jeho. Treba si zvykat, ze bude casto ohen na streche. A pockaj az bude dieta. Boh ta ochranuj ak ho vezmes k svojim rodicom.

anonym_09f777
Včera o 21:38

Realita je taká, že si nezamestnaná, unudena a hnila, žiaľ. A on si to začína uvedomovať.

evkatk
Dnes o 00:47

Veď on si ťa vlastní. Predsa nemôže ti brániť v stretávaní s rodičmi, rodinou, atď. Robia to tí, ktorí týrajú ženy. Takto začína - zabráni stretávaniu sa s rodinou, neskôr s každým,... Zobuď sa. On je ďaleko a ty sa mu musíš prispôsobovať tým, že sa nebudeš s nikým kontaktovať? To je ešte zdržanlivý, lebo je ďaleko a nie ste zosobášení. No neskôr príde psychické aj fyzické týranie a ty budeš už tak domotaná, že si budeš myslieť, že s ním musíš byť a musíš ho trpieť, lebo jeho zlosti si ty na vine. Už teraz to prejavuješ tým, že rozhoduješ a pýtaš sa, či je správne, že chodíš k vašim. Áno, veľmi správne a choď k ním navždy, kým si život s takým psychopatom nezničíš.