icon

Hovoríte si po rokoch vzťahu, že sa ľúbite?

Včera o 19:47

Som s partnerom už 20 rokov a uvedomila som si, že si to vôbec nehovoríme. Zvykli sme si to vravieť stále - ľúbim ťa, milujem ťa. Môj muž hovorí, že on nie je na reči, ale že za neho hovoria skutky. To je samozrejme pravda. Ale potrebujem aj po tých rokoch počuť, že ma ľúbi, že mu chýbam, ak nie sme spolu a sme odcestovaní apd. Hovoríte si tieto slová aj po rokoch vzťahu? Alebo to nie je vôbec pre vás dôležité?

Strana
z2
kiki68
Dnes o 07:06

@anonym_autor ano, nie stale, ale povieme si to

bale1rinka
Dnes o 07:33
@aurora33

@bale1rinka mozno si to len nahovaras, že by ti to liezlo na nervy. Vlastne aby ti nebolo ľúto, že to nepocujes.

@aurora33 ktovie, ale písala som aj, že by som neverila tomu a že sú aj chlapi,kt.to hovoria denno denne a veru viem, že neboli verní len rozprávočky bájky a skutek utek

aurora33
Dnes o 07:43
@bale1rinka

@aurora33 ktovie, ale písala som aj, že by som neverila tomu a že sú aj chlapi,kt.to hovoria denno denne a veru viem, že neboli verní len rozprávočky bájky a skutek utek

@bale1rinka tak normálna žena hádam vycíti ten rozdiel, či to chlap mysli uprimne, alebo nie.

valeria2012
Dnes o 10:15

@anonym_autor sme spolu pomaly 18 rokov a každý deň si vravíme ,,láska moja" tak ako na začiatku vzťahu tak aj dnes

anonym_58547c
Dnes o 12:09

Sme spolu 23 rokov a hovoríme si denne “milujem ťa!” Nie je to pre nás ani fráza ani zvyk. Myslíme to úprimne

Strana
z2