icon

Hrabala som sa mu v telefóne

sunnyday1111
2. aug 2025

Ahojte. 4roky smd spolu mame 2,5rocnu dceru, nie vzdy to bolo idealne, najma po narodeni dietata, ustali sme to.
Pracujem od 6m veku dcerky,robim vsetko v domacnosti sama.
Od zaciatku nasho vztahu je partner nonstop na mobile, ked sa narodila dcera mal “kamaratku” - byvalku,ktora mi od zaciatku vadila, vedel ze mi vadi pisanie s nou.
Aktualne som mu nasla v mobile spravy,aj intimneho charakteru, neviem ci sa stretli/stretavaju, zije 200km od nas s muzom a synom, spravy ma “stisene”, opakovane premazavane.
Priznali by ste sa ze o tom viete?

anonym_dd6601
2. aug 2025
@janagem

@sunnyday1111 úprimne, v dnešnej dobe ak by ti veril (bez toho aby mal podozrení sám) tak o jej mužovi poviem, že je blbec. Taký screenshot konverzácie mám urobeny za 2 minúty, ai aj rýchlejšie. Takže podľa mňa posielat fotky je na nic

@janagem Áno ale ak o tom nevie, tak jej tiež môže pozriet do telefónu a ak tam uvidi na vlastne oci tie konverzácie tak aspoň nebude žiť v nevedomosti čo to má pri sebe..

zelenina1
2. aug 2025

Je to kus blba, ale na to si mohla prist aj bez toho, aby si bez jeho vedomia citala jeho sukromne konverzacie 🙂 Ponizila si aj samu seba, clovek so sebahodnotou taketo zufale ciny nerobi.

janagem
2. aug 2025
@anonym_dd6601

@janagem Áno ale ak o tom nevie, tak jej tiež môže pozriet do telefónu a ak tam uvidi na vlastne oci tie konverzácie tak aspoň nebude žiť v nevedomosti čo to má pri sebe..

@anonym_dd6601 len v prípade, že je rovnako hlúpa ako autorkin partner

zelenina1
2. aug 2025
@tamitamitami

Poslala by som správy jej manželovi (nech si aj on môže doma spraviť poriadok), zbalila mu veci a vyhodila ho.

@tamitamitami "pomsta" je pre slabochov, zakomplexovancov a "malych" ludi... Iba by si ukazala svoju malost 🙂

anonym_e36a36
2. aug 2025
@sunnyday1111

Riesili by ste to hned? Alebo trochu “s chladnou hlavou”?

@sunnyday1111 Zatiaľ by som to neriešila, ale sledovala jeho správanie. Ak by sa to stupňovalo tak by som mu to vytmavila.

simca06022011
2. aug 2025

Ja by som.v tom.momente po ňom ten mobil smarila a moze ťahať. A viem ze áno, lebo som to urobila. Síce sme to utrasie ale neviem si predstaviť cusat a držať krok.... Aké hranie sa na videla/nevidela?
Bud sa spamätá kde ma rodinu alebo ide... čím skôr tým lepšie.
A popravde. Kľudne si prečítam konverzácie chlapa s ktorým žijem a figu ma zaujíma ci sa to niekomu páči a ci nie. Najmä tie podozrivé. Jasne ze s kamošom a susedom ma ani nezaujímajú 😂

ahhola
2. aug 2025

Neriesila by som obsah jeho mobilu, ale vasho zivota... 🍄

biba_18
2. aug 2025

@tramtada31 na správach vidno kto je prijímateľ správ…

biba_18
2. aug 2025

čo znamená s chladnou hlavou? chladnú hlavu budeš mať až PO vyriešení tejto záležitosti…
odporúčam počkať, premyslieť si čo mu povieš, rôzne scenáre ktoré ti on môže odpovedať - a pripraviť sa že to riešiť s chladnou hlavou nebudeš, lebo môže byť že sa rozplačeš, nahneváš a pod… ale dovtedy - dovtedy s chladnou hlavou, skalkulovať to, pripraviť…
btw, ak chceš eliminovať hádku čo sa týka toho že on ti niečo šplechne do tváre - bolo by dobré upozorniť ho dopredu že sa s ním chceš vážne porozprávať … nemusíš byť konkrétna. len nech má čas aj on si pripraviť rôzne scenáre a nech nereaguje v strese a hneve. ak bude útočiť už budeš vedieť že je to jeho stratégia…

zelenina1
2. aug 2025
@simca06022011

Ja by som.v tom.momente po ňom ten mobil smarila a moze ťahať. A viem ze áno, lebo som to urobila. Síce sme to utrasie ale neviem si predstaviť cusat a držať krok.... Aké hranie sa na videla/nevidela?
Bud sa spamätá kde ma rodinu alebo ide... čím skôr tým lepšie.
A popravde. Kľudne si prečítam konverzácie chlapa s ktorým žijem a figu ma zaujíma ci sa to niekomu páči a ci nie. Najmä tie podozrivé. Jasne ze s kamošom a susedom ma ani nezaujímajú 😂

@simca06022011 Preco si vo vztahu s chlapom, ktoremu ocividne neveris a mas potrebu nurat sa mu v telefone? 🙂 Resp.co to vypoveda o tebe?

Inak je to neuveritelne. Ked chlap chodi zene do telefonu - je to ziarlivy despota od ktorehotreba utekat (suhlasim), ale tuto na MK sa k podobnym aktom hlasi snad polovica zenskeho osadenstva :D

mirokub
Odpoveď bola odstránená
gribka1
2. aug 2025

Pritom to je také jednoduché, netreba vymýšľať nové zápletky, komplikovať to, robiť drámu, stiahnuť do toho ďalších a ďalších ľudí.. Keďže nie je s tebou spokojný, nech ide ďalej. V dobrom. Zbohom. S pokojom. Dohodnete veci okolo dieťaťa a vybavené. Hrdosť kde?

komplikovana
2. aug 2025

zalezi podla toho co chces dalej robit. Chces aj napriek tomu pokracovat vo vasom "nevztahu"? Ake mate spolu plany ako par. Ako pracujete na vasom vztahu. Jednu radu by som dala - nikdy nehovor klamarovi, ze vies o tom ze klame. Jemu to da prilezitost klamat este rafinovanejsie. Pracuj s faktom 1 - priatel ma podvadza co urobim. 2 - priatel si vypisuje intimnosti s inou co urobim. Co vlastne chcem od zivota, aky ho chcem zit.

anonym_838cc5
2. aug 2025

Tvoj frajer má dve frajerky teba a tu druhu. Tak ,keď o tom už vieš tak ho posli preč s tvojho života. To ti je načo takýto chlap? Zbal mu kufor a vyhod pred vchodové dvere.

anonym_aeaed5
2. aug 2025

@sunnyday1111 mne by prekážalo, že všetko robím doma sama, že je on nonstop na mobile, na začiatku vzťahu mal kamarátku, to na rozchod celkom stačí. Nemusela by som mu ani liezť do mobilu. Nemusíš mať žiadne dôkazy, ani priznania, pre vzťah je nepoužiteľný. Len nechápem, prečo si išla do dieťaťa s takýmto mužom

simca06022011
2. aug 2025
@zelenina1

@simca06022011 Preco si vo vztahu s chlapom, ktoremu ocividne neveris a mas potrebu nurat sa mu v telefone? 🙂 Resp.co to vypoveda o tebe?

Inak je to neuveritelne. Ked chlap chodi zene do telefonu - je to ziarlivy despota od ktorehotreba utekat (suhlasim), ale tuto na MK sa k podobnym aktom hlasi snad polovica zenskeho osadenstva :D

@zelenina1 nejde vôbec o neverenie a nenuram mu v telefóne ale ani to nie je tabu pre mňa... a nie nemám problém ani hysak nemám ak chytí môj mobil. Okrem iného aj z iných dôvodov nie len súkromných mu chodím nie len do mobilu ale aj xmailovyxh schránok... to si predstav 😂
Proste mate to v tých vzťahoch podla mňa pomýlené. S partnerom človek zdieľa všetko, financie, najaktívnejšie veci, riesi s nim kopu rôznych haklivych tém ale nedaj bože ísť si do mobilu 😂 a nedaj bože pýtať sa chlapa co si ma co vypisovať s Katkou/bitkou intímnosti 😂 keby to nebolo smutne, bolo by to na smiech. Už dávno sa hovorí dôveruj ale preveruj.

zelenina1
2. aug 2025
@simca06022011

@zelenina1 nejde vôbec o neverenie a nenuram mu v telefóne ale ani to nie je tabu pre mňa... a nie nemám problém ani hysak nemám ak chytí môj mobil. Okrem iného aj z iných dôvodov nie len súkromných mu chodím nie len do mobilu ale aj xmailovyxh schránok... to si predstav 😂
Proste mate to v tých vzťahoch podla mňa pomýlené. S partnerom človek zdieľa všetko, financie, najaktívnejšie veci, riesi s nim kopu rôznych haklivych tém ale nedaj bože ísť si do mobilu 😂 a nedaj bože pýtať sa chlapa co si ma co vypisovať s Katkou/bitkou intímnosti 😂 keby to nebolo smutne, bolo by to na smiech. Už dávno sa hovorí dôveruj ale preveruj.

@simca06022011 obhajovat si to mozes ako len chces 🙂 ked ides na doverny rozhovor a kamoskou trebars do kaviarne, neviem ci by sa ti pacilo keby si tam prisadne bez pozvania tvoj chlap 🙂

miriamzba
2. aug 2025

Ani ten kufor by som mu nebalila. Nech si spomenie milostpan, kde má paprce a zbali si veci sám. Ale nie hneď, vyspala by som sa na to, a mala by som už pripravene návrhy ako dohodnúť starostlivosť a styk s dcérkou.

motylik2559
2. aug 2025

@sunnyday1111 Ahoj, vypoklonkovala by som ho zvlast, ked byt je tvoj. Nepisala by som to jej muzovi, nech si pride na to sam, nestarala by som sa do nich. Uz ked si to spravila a nasla tie spravy, tak by som s nim hodila rec o tom co vies, o jeho vystahovani a dohodla s nim ohladne dietata-platenie a stretavanie. Ak by bol v tomto co sa dietata tyka blbec, tak podat ziadost na sud ohladne alimentov a striedavky..uvidis, aky zaujem bude mat bez sudu a podla toho. Urcite by som nepestovala dalej taky "vztah", kde figuruje byvala v takomto zmysle ako si nasla. V podstate si tomu druhu sancu dala uz davnejsie ako si napisala, sam si ju posral. A to ci to riesit teraz alebo s chladnou hlavou...myslis,ze o tyzden, ked otvoris pri rozhovore tuto temu budes vediet mat chladnu hlavu? Tazko povedat, lebo to sklamanie, ponizenie, smutok atd sa v tebe pri tej teme zacne bit tak ci onak...to sa nejdete bavit o pocasi. No ale ty sa poznas najlepsie, kazdopadne urcite by som s takym dalej nebola.

simca06022011
2. aug 2025
@zelenina1

@simca06022011 obhajovat si to mozes ako len chces 🙂 ked ides na doverny rozhovor a kamoskou trebars do kaviarne, neviem ci by sa ti pacilo keby si tam prisadne bez pozvania tvoj chlap 🙂

@zelenina1 našťastie ja mam dospelého zrelého muža. Nemá potrebu dôverne chatovat ako tínedžer a dokáže si doverne zavolať alebo sa stretnúť s kamošmi. Bez toho ze by pri tom cumeli do mobilu.
Je úsmevné ze tam kde ma byt žena pochvalena, že na neveru príde, zisti, bude zvozena za to ze sa dotkla jeho mobilu 😂 ved žite si ako chcete s chlapčekmi ktorí potrebujú online si žiť druhy život zábavy.. taký "dôverný".

zmrzlinka8
2. aug 2025
@simca06022011

@zelenina1 našťastie ja mam dospelého zrelého muža. Nemá potrebu dôverne chatovat ako tínedžer a dokáže si doverne zavolať alebo sa stretnúť s kamošmi. Bez toho ze by pri tom cumeli do mobilu.
Je úsmevné ze tam kde ma byt žena pochvalena, že na neveru príde, zisti, bude zvozena za to ze sa dotkla jeho mobilu 😂 ved žite si ako chcete s chlapčekmi ktorí potrebujú online si žiť druhy život zábavy.. taký "dôverný".

@simca06022011 presne. nechapem toto, zdieľať svoj celý život, aj svoju intimitu s niekým, to áno, ale zdieľať mobil, to nie? to čo sú za povrchné sebecké vzťahy

kikush182329
2. aug 2025

Uz dnes by v tom byte nebol.

tamitamitami
2. aug 2025
@zelenina1

@tamitamitami "pomsta" je pre slabochov, zakomplexovancov a "malych" ludi... Iba by si ukazala svoju malost 🙂

@zelenina1 Ja zase za slabé považujem "nepovedať to" , nechať druhého žiť xy rokov v klamstve.
Je extrémny hnus keď žena/muž takto dlhodobo, pasívne "podvádza" svojho partnera/partnerku.

taktotedanie
2. aug 2025

@sunnyday1111 ano priznala a dala by som mu to poriadne vyzrat, je to ponizene pre teba ako zenu a ako matku jeho dietata, mne by sa hnusil, ako mozes s niekym zit v jednom byte a spat v jednej posteli, nechutne, pritom to nie je ojedinely pripad ale robi to pernamentne
Zbalila by som mu veci, ak je byt tvoj , na prahu dveri mu ukazala prostrednik a dovidenia
Ak je byt jeho zbalila by som seba aj syna ukazala mu prostrednik a odisla, mech si honi pero na spravach od kamosky
Peace, zena zobud sa a maj trosku sebauctu

sova7
2. aug 2025

Prečo si v tomto vzťahu a s takýmto človekom?

anonym_6c31fb
2. aug 2025

@sunnyday1111 to len ja mám muža čo ma neposiela do roboty, dcérke kupi prvé posledné a mám jeho heslo od telefónu? Som taká geniálna že som si vedela vybrať? 🤭

madla60
2. aug 2025

@sunnyday1111 , ak si išla do jeho mobilu, išla si tam z nejakého dôvodu, že ... a už si mala mať premyslené, čo urobíš. Snáď si si nemyslela, že tam nájdeš pracovné správy. A prečo potom teraz rozmýšľaš čo máš urobiť.

koniarova
2. aug 2025

Poloz si otázku, či chceš vzťah zachrániť a či ti ten muž za to stojí. Máte dieťa. Nerob unáhlené závery. Povedz mu, že vieš a daj mu čas, nech ti navrhne, čo mieni ďalej robiť.

taktotedanie
2. aug 2025
@koniarova

Poloz si otázku, či chceš vzťah zachrániť a či ti ten muž za to stojí. Máte dieťa. Nerob unáhlené závery. Povedz mu, že vieš a daj mu čas, nech ti navrhne, čo mieni ďalej robiť.

@koniarova podla mna tu niet o com
Neviem , ty by si chcela vychovavat dieta s niekym, kto vypisuje zenam, bohvie ci sa nestretava a podvadza, casom sa jeho spravanie k tebe zhorsi, nakoniec vas s dietatom kopne do zadku tak ci tak a odide k inej
Radsej opustit dieta kym je male a nic nevie c podstate ako ked uz bude vacsie a zvyknute na pritomnost otca
Ja ako matka by som nechcela zit v takom zvazku s niekym kto sa mi doslova hnusi lebo ti ide stale hlavou ze si pise a stretava sa s inymi zenami
Ze sa vratil mozno od nej kde ju opichal a teraz to chce od teba? Hnus..to je uz vrchol za mna, ze toto si zeny nechavaju pacit a vyhovaraju sa, ze ved predsa dieta.. blbost

palicka
2. aug 2025

@sunnyday1111 konfrontovala by som ho s danou situáciou. Ale áno, urobila by som si screen správ, predsa len, ak bude niečo tušiť, či vedieť, že máš danú vedomosť, vymaže ich…chcela by som určite vedieť, ako sa so situáciou chce a plánuje vysporiadať. Ale ja by som to v sebe asi mala uzatvorené- to nie je jednorazové zlyhanie (u mňa by vesta neviedla ani cez také), ale o dlhodobo vedené duplicitne partnerstvo, podľa toho, čo píšeš…. A asi som slaboch - podľa slov niektorých žien, ale po rozhovore s manželom, partnerom by som sa stretla aj s manželom dámy oproti…