icon

Hrabala som sa mu v telefóne

sunnyday1111
2. aug 2025

Ahojte. 4roky smd spolu mame 2,5rocnu dceru, nie vzdy to bolo idealne, najma po narodeni dietata, ustali sme to.
Pracujem od 6m veku dcerky,robim vsetko v domacnosti sama.
Od zaciatku nasho vztahu je partner nonstop na mobile, ked sa narodila dcera mal “kamaratku” - byvalku,ktora mi od zaciatku vadila, vedel ze mi vadi pisanie s nou.
Aktualne som mu nasla v mobile spravy,aj intimneho charakteru, neviem ci sa stretli/stretavaju, zije 200km od nas s muzom a synom, spravy ma “stisene”, opakovane premazavane.
Priznali by ste sa ze o tom viete?

Strana
z3
koniarova
2. aug 2025
@taktotedanie

@koniarova podla mna tu niet o com
Neviem , ty by si chcela vychovavat dieta s niekym, kto vypisuje zenam, bohvie ci sa nestretava a podvadza, casom sa jeho spravanie k tebe zhorsi, nakoniec vas s dietatom kopne do zadku tak ci tak a odide k inej
Radsej opustit dieta kym je male a nic nevie c podstate ako ked uz bude vacsie a zvyknute na pritomnost otca
Ja ako matka by som nechcela zit v takom zvazku s niekym kto sa mi doslova hnusi lebo ti ide stale hlavou ze si pise a stretava sa s inymi zenami
Ze sa vratil mozno od nej kde ju opichal a teraz to chce od teba? Hnus..to je uz vrchol za mna, ze toto si zeny nechavaju pacit a vyhovaraju sa, ze ved predsa dieta.. blbost

@taktotedanie neviem. Ja som typ, čo nerobí unáhlené hysterické teatrálne rozchody. A som typ, čo vie odpustiť,ak si druhá strana uvedomí svoje zlyhanie a presvedčí ma skutkami, že sa to už nikdy nezopakuje. A uvedomí si pochybenie a je mu to úprimne ľúto. Dala by som šancu. Ale len raz .

taktotedanie
2. aug 2025
@koniarova

@taktotedanie neviem. Ja som typ, čo nerobí unáhlené hysterické teatrálne rozchody. A som typ, čo vie odpustiť,ak si druhá strana uvedomí svoje zlyhanie a presvedčí ma skutkami, že sa to už nikdy nezopakuje. A uvedomí si pochybenie a je mu to úprimne ľúto. Dala by som šancu. Ale len raz .

@koniarova tak to uz je na hrdosti zeny, u mna by to skoncilo v tej chvili ako by som na toto prisla

domkakvet
2. aug 2025

@sunnyday1111 ano povec mu, ze o tom vies a nedaj sa oblbnut, ze to bolo zo srandy a podobne zvasty.

margotka17
3. aug 2025
@sunnyday1111

Vela veci vo svojom zivote riesim so svojou mamou,je mi ako najlepsia kamaratka, aj toto by som rada, namiesto riesenia na MK.
Ale hanbim sa… zanho

@sunnyday1111 ty sa nemáš čo hambiť za neho. Jeho má fackat hamba za to, ako sa správa, že doma si z teba urobil slúžku a je až tak znudený, že si z tej nudy vypisuje s inou. Prečo nikdy nedá prádlo do práčky a nevyvesi? Veď aj on chce mať čisté veci. Prečo občas neurobí aspoň jednoduchú večeru či nepovysava? O dieťati radšej ani nepíšem, že by sa mu mal venovať miesto tej trúby, čo jej vypisuje. Neviem, či ozaj potrebuješ doma takého chlapa, o ktorého sa musíš starať a ešte máš aj parohy na hlave. A máš pravdu, nič nevrav mamke, len by sa trápila, že čo to máš doma.

taktotedanie
3. aug 2025
@margotka17

@sunnyday1111 ty sa nemáš čo hambiť za neho. Jeho má fackat hamba za to, ako sa správa, že doma si z teba urobil slúžku a je až tak znudený, že si z tej nudy vypisuje s inou. Prečo nikdy nedá prádlo do práčky a nevyvesi? Veď aj on chce mať čisté veci. Prečo občas neurobí aspoň jednoduchú večeru či nepovysava? O dieťati radšej ani nepíšem, že by sa mu mal venovať miesto tej trúby, čo jej vypisuje. Neviem, či ozaj potrebuješ doma takého chlapa, o ktorého sa musíš starať a ešte máš aj parohy na hlave. A máš pravdu, nič nevrav mamke, len by sa trápila, že čo to máš doma.

@margotka17 och hanba

margotka17
3. aug 2025
@taktotedanie

@margotka17 och hanba

@taktotedanie hej som si nevšimla, že som netukla n, ale m, viem, že má byť n 😉

senta_sofia
3. aug 2025
@petulda333

Tak dcera ci syn?
Ano,ja by som mu to splechla do tvare a pobalila mu hned aj veci

@petulda333 ona ma dceru a manzela a syna ma dotycna o 200km dalej

taktotedanie
3. aug 2025
@margotka17

@taktotedanie hej som si nevšimla, že som netukla n, ale m, viem, že má byť n 😉

@margotka17 tiez tam viac aj mne pasuje to m a sem tam aj mne skoci ale komentar si napisala pravdivy len to mi riadne udrela ta hrubka do oci

margotka17
3. aug 2025
@taktotedanie

@margotka17 tiez tam viac aj mne pasuje to m a sem tam aj mne skoci ale komentar si napisala pravdivy len to mi riadne udrela ta hrubka do oci

@taktotedanie minule som niečo písala k jedlu a chcela som napísať jedlo, miesto d mi naskočili b, no našťastie som si to včas všimla 🫣. To by bol riadny trapas.

lauricka
3. aug 2025

@sunnyday1111 riešiš bývalú. Ale tu horia ďalšie veci - to, že robíš všetko sama, že on je stále na mobile a nevenuje sa vám. Takže by to chcelo rozhovor. Seriózne o tom, či má vôbec o vás ešte záujem, či, náhodou, keďže sa takto správa, sa nevenuje skôr niekomu inému a čo ďalej a či vôbec spolu....

misanthropicdann
4. aug 2025
@tramtada31

@colsami priznanie je poľahčujúca okolnost, ale istý trest. Tiež si všímam v okoli mužov, že radšej klamu a zapieraju aj v úplných blbostiach (naposledy kamarat, keď stratil sluchatka a frajerke tvrdil, že sú u rodicov, aby mu nenadavala, že ich stratil), ten by neveru zaprel urcite

@tramtada31 myslím si ze to skôr viac vypovedá o nej, keď sa jej aj takúto banalitu boji povedať

tramtada31
4. aug 2025
@misanthropicdann

@tramtada31 myslím si ze to skôr viac vypovedá o nej, keď sa jej aj takúto banalitu boji povedať

@misanthropicdann no tak má pravidelne hubovu polievku😀

viera012345
4. aug 2025

@sunnyday1111 Moja babka keby žili,len toľko by poznamenali:Od dobroty aj psi besneju... Váš partner sa má tak dobre, nemá starosti a povinnosti, že z nudy si dokazuje,ze je dobrý, žiadna mu neodolá .Je to Vaše rozhodnutie, ale aj bez zistení z mobilu je to zjavne chlap k nicomu...

maya_hi
4. aug 2025
@zmrzlinka2021

@sunnyday1111 tak čo ho nevypoklonkujes?

Proste máš čas do 15 augusta a hotovo.

@zmrzlinka2021 15.augusta je dlho. Zajtra stačí

Strana
z3