Ideálny muž alebo kompromis
Komu by ste dali prednosť?
Veľmi pekný a príťažlivý muž, chémia by fungovala, dokázal by vás rozosmiať, chápal by vás, aj vaše slabé stránky a negatíva, vedel by s nimi pracovať, intelektuálne na rovnakej úrovni. Ale bol by bez práce, manuálne nezručný, býval by u rodičov a ak by si nejakú prácu našiel, tak by to bola nižšia pozícia so slabým príjmom, úspory žiadne, žiadne ambície, schopnosť postarať sa o vás a o rodinu nízka.
Potom priemerný muž, na manuálnej pozícii, zdatný doma, schopný čo - to opraviť, avšak bez zmyslu pre humor, skôr jednoduchší typ, čo mu poviete to urobí, postará sa o vás, viete sa o neho oprieť. Vlastný dom, auto, už veľké deti, avšak chýba tam chémia, iskra, nápad, akčnosť, čokoľvek. Schopnosť postarať sa o vás a o rodinu vysoká, avšak absentovala by láska.
Tretia možnosť, muž má všetko, čo by ste chceli, aj je príťažlivý, aj má postavenie, aj moc, aj peniaze, aj vám dá lásku a pozornosť, bude sa o vás starať, budete cestovať, užívať si spoločné chvíle, avšak je zadaný a nebude to meniť.
Vyberte si jednu z možností, ak by iná možnosť nebola - čiže nie ani jeden, alebo budem hľadať ďalej, ak by ste si mali vybrať ...
@anonym_autor pre teba určite 1. Ak ste intelektuálne na tom rovnako a on si ani prácu nevie nájsť, tak si taká istá. Si schopná vyciciavat muža s rodinou alebo sa prisat na chlapa ktorý sa ti nepáči, ale ma dom. Tu 2 nechaj určite napokoji, zručný schopný chlap, ktorý sa vie o všetko postarať si určite zaslúži ženu, ktorá ho lubi.
@malinkajozka tak byt milenkou ženatého chlapa a nechať si platiť všetko čo jej príde na rozum je sprosté vyciciavanie, nič iné.
Aj o tej dvojke uvažuje len preto, že by sa o nu postaral, ma dom a všetko. Žena, ktorá nemusí zúfalo riešiť, sko ty píšeš, by takúto tému ani nezaložila. Tvoja situácia sa s tým neda vôbec porovnávať, ty si normálne žila normálny život s človekom, ktorého si lubila.
@malinkajozka tak byt milenkou ženatého chlapa a nechať si platiť všetko čo jej príde na rozum je sprosté vyciciavanie, nič iné.
Aj o tej dvojke uvažuje len preto, že by sa o nu postaral, ma dom a všetko. Žena, ktorá nemusí zúfalo riešiť, sko ty píšeš, by takúto tému ani nezaložila. Tvoja situácia sa s tým neda vôbec porovnávať, ty si normálne žila normálny život s človekom, ktorého si lubila.
@mamutka toto je čisto len teoretická rovina, dala som tri modely a chcem vedieť názor žien.
@malinkajozka v kazdom pripade by zena vlastnila svoj ucet, pracovala a bola uspesna. Su to len tri rozdielne modelove situacie. Zena nie je financne odkazana ani na jedneho z nich.
Autorka, ako môže byť chlap č.1 na takej vysokej intelektuálnej úrovni, keď nikde nerobí a nechá sa živiť rodičmi, bez ambícií sa posunúť v pred. Ty, to máš tiež nejako čudne nastavené v živote, podľa zaradenia a charakteristiky danich chlapov.
Autorka, ako môže byť chlap č.1 na takej vysokej intelektuálnej úrovni, keď nikde nerobí a nechá sa živiť rodičmi, bez ambícií sa posunúť v pred. Ty, to máš tiež nejako čudne nastavené v živote, podľa zaradenia a charakteristiky danich chlapov.
@anna777115 toto nie je moj pripad, su to modelove situacie.
@malinkajozka nie si s nim, on je sam, a byva u rodicov. Ty ho poznas, kamaratite sa iba, je ti blizky, a srdce by ta tahalo k nemu, ale vedela by si, ze nie je chlap do zivota. Potom tu mas chlapa do zivota, ale nemilovala by si ho. A potom by tu bolo vsetko v jednom, ale nebol by tvoj. Co by si si vybrala?
@anna777115 toto nie je moj pripad, su to modelove situacie.
@anonym_autor Modelová situácia sa môže vyskytnúť len u dvoch ľudí na svete, lebo na ďalšia miliarda ľudí je odlišný a každý sme originál. Žiadny pár na svete sa neopakuje dva krát.
@malinkajozka nie si s nim, on je sam, a byva u rodicov. Ty ho poznas, kamaratite sa iba, je ti blizky, a srdce by ta tahalo k nemu, ale vedela by si, ze nie je chlap do zivota. Potom tu mas chlapa do zivota, ale nemilovala by si ho. A potom by tu bolo vsetko v jednom, ale nebol by tvoj. Co by si si vybrala?
@anonym_autor furt nechapem preco si musis vybrat
Pockaj si este na toho,co bude mat vsetky 3 moznosti.Ten bude ideal.
@anonym_autor furt nechapem preco si musis vybrat
@really8 ja si nemusim vybrat. Je to modelova situacia a chcem vediet co by si zeny vybrali. Ci muza, ktoreho by milovali, ale bol by nepouzitelny, takeho, co by bol do zivota a do nepohody, ale nelubili by ho, alebo tretiu moznost, kde by sa snubilo vsetko, ale bolo by tam to ale.
Takže to zhrniem:
1) mamanek
2) buran
3) kurevnik
Skvelý výber. Nebrala by som ani jedného. Načo si komplikovať zivot výberom absolútne nevhodného partnera? Keď uvažujes nad týmito troma, kúp si psa.
Takže to zhrniem:
1) mamanek
2) buran
3) kurevnik
Skvelý výber. Nebrala by som ani jedného. Načo si komplikovať zivot výberom absolútne nevhodného partnera? Keď uvažujes nad týmito troma, kúp si psa.
@vroni toto nie je otázka na mňa. Toto je otázka na vás. Ak by ste boli v životnej situácii, čo by ste si vybrali a odpoveď ani jedného nie je možná.
@vroni toto nie je otázka na mňa. Toto je otázka na vás. Ak by ste boli v životnej situácii, čo by ste si vybrali a odpoveď ani jedného nie je možná.
@anonym_autor, odpoveď ani jedného je možná vždy. Aj počas temného stredoveku si mohla žena zvoliť žiadneho muža. Z výberu alkoholik - nasilnik - gambler si tiež partnera nevyberies. Toto sú len inak nespôsobile typy, vyberie si ich len veľmi hlúpa žena. Možno číslo 1 ohúri aj "len" naivnú, ktorá bude dúfať, že z neho niečo vykrese.
@anonym_autor 😂 ani v jednom prípade si neopisala toho ideálneho 😉
@anonym_autor, odpoveď ani jedného je možná vždy. Aj počas temného stredoveku si mohla žena zvoliť žiadneho muža. Z výberu alkoholik - nasilnik - gambler si tiež partnera nevyberies. Toto sú len inak nespôsobile typy, vyberie si ich len veľmi hlúpa žena. Možno číslo 1 ohúri aj "len" naivnú, ktorá bude dúfať, že z neho niečo vykrese.
@vroni ide o to, ako sa zena sprava v taketo situacii. Ani jeden z nich nie je terno, ani jeden nie je ideal. Ale mala by taketo tri moznosti. Ide o rozhodnutie sa zien v situacii.
@vroni ide o to, ako sa zena sprava v taketo situacii. Ani jeden z nich nie je terno, ani jeden nie je ideal. Ale mala by taketo tri moznosti. Ide o rozhodnutie sa zien v situacii.
@anonym_autor, takto formulované to už vôbec nie je otázka ale čistá manipulácia. Neukazuje chovanie žien, ukazuje maximálne ich ochotu alebo naivitu pristúpiť na manipulacnu techniku. Takíto traja muži predstavujú absolútne nevhodný materiál do partnerstva. Čo len teoreticky uvažovať, ktorý z nich, je čisté zúfalstvo.