Intenzívne písanie a následná deaktivácia Instagramu mužom
Ahojte,
poprosim nestranny nazor, na jednej platforme som spoznala muza, napisal mi ako prvy, nasledne sme sa presunuli na instagram, nebudem popisovat co vsetko sa dialo, ale bolo to intenzivne. Zrazu deaktivoval IG kde mal dost sledujucich, teda sledovali jeho. Stalo sa to niektorej? Co cloveka vedie k tomu, ze to urobi? Vsetko bolo v poriadku, ostala som smutna a zaskocena
@anonym_autor
Hovori sa tomu digitalny detox, ide zit realny zivot
@anonym_47fbcb Hovorí sa tomu má ju v pi a má viac úĉtov.
@anonym_autor a nezablokoval ťa iba?
@anonym_autor a nezablokoval ťa iba?
@anonym_22c134 nie, ani kamarat ho nevidi, ma deaktivovany
Moze to mat x pricin, od lepsich po tie najhorsie. Zbytocne si budes domyslat, ktora to moze byt. Hlavny je vysledok, ze uz si dalej nepisete. Akceptuj to, otoc list a chod dalej. Ak to ma pokracovat, vie, kde ta najde.
Moze to mat x pricin, od lepsich po tie najhorsie. Zbytocne si budes domyslat, ktora to moze byt. Hlavny je vysledok, ze uz si dalej nepisete. Akceptuj to, otoc list a chod dalej. Ak to ma pokracovat, vie, kde ta najde.
@anonym_7fc446 to je mi jasne, chcela som poznat dovody ludi, ktori takto deaktivovali, ved nic sa nedeje
@anonym_7fc446 to je mi jasne, chcela som poznat dovody ludi, ktori takto deaktivovali, ved nic sa nedeje
@anonym_autor Neviem, ako ste to mali. Stretli ste sa niekedy ...? Kludne to moze byt pocit, ze kvoli dialke to nebude aj tak fungovat, pripadne, ze je to iba online a on chce realny vztah. Ono to je, ze muzi su na zaciatku hr, velke nadsenie, su ti aktivni, balia, postupne to casom prejde do normalu. V tom lepsom pripade, v horsom, ze ho to prestane bavit, ked nevidi nejaky realny progres a je to stale iba online. Zena je pomalsia, kym a ked sa namota, to chvilu trva. No a ked je namotana, tak nechape, to jeho nadsenie postupne opadlo ...
@anonym_autor vysvetlenie byva zvycajne jednoduche, mozno ho zena donutila
Ucet ti mozu zablokovat, alebo si ho das skryt pre vsetkych na cas, alebo aj zrusis. To sa stava ked mu na to pride jeho stara 🙂 Iny dovod asi nie je uplne realny.
Bud si fakt dal ten digitalny detox, alebo si z toho uctu pisal s viacerymi, prisla mu na to frajerka (alebo zacala nieco tusit), a on to pre istotu na cas deaktivoval, kym sa situacia ukludni.
Aj ja si myslim, že žena mu na to došla 😵💫
@anonym_autor no co, pohonil na spravach a ucet zmazal / deaktivoval. On si ten ucet neskor znova aktivuje pod inym menom a tych “vela sledujucich” pravdepodobne kupil za par € aby vzbudil dojem.
@anonym_autor najskor mu to nasla zena.
@anonym_autor ja som deaktivovala tiez par dni nazad Insta... osobne som dospela do bodu, kedy mi zacal vadit... a nijak som neriesila, co si kto bude mysliet. Par ludi sa ozvalo cez whats app a zvysok bol evidentne len "vata". Takze chlapik mozno dospel tiez do nejakeho bodu uvedomenia.
@anonym_autor nič, pobavil sa a už si ho prestala zaujímať. Keby si s ním nespala, alebo nepísala o sexe ako ďalších 20, možno by si ho aj zaujala.
To mas ako u zien. Pisu si s 10 muzmi maju ich zoradenych podla vzhladu vtipu aj velkosti. A ti na konci su len do poctu.
Stretli ste sa? Poznáte sa bližšie?
Alebo len písomný kontakt?
Ak iba písali, zrejme si ho prestala bavit, mozno spolu s tebou mal rozrobenych dalsich 5 a uz sa chudák strácal..
A uplne najviac pravdepodobne je, ze mu za ušami somrala zena, partnerka.. tak sa zľakol, na cas sa uprace, kym nepríde pokoj..vid x tém tu na mk.
Bolo to intenzívne, hm a co, to písanie?? Ved ho vnc nepoznáš. Za tym účtom mohol byt ženatý oan, ocko troch deti.
@anonym_autor Neviem, ako ste to mali. Stretli ste sa niekedy ...? Kludne to moze byt pocit, ze kvoli dialke to nebude aj tak fungovat, pripadne, ze je to iba online a on chce realny vztah. Ono to je, ze muzi su na zaciatku hr, velke nadsenie, su ti aktivni, balia, postupne to casom prejde do normalu. V tom lepsom pripade, v horsom, ze ho to prestane bavit, ked nevidi nejaky realny progres a je to stale iba online. Zena je pomalsia, kym a ked sa namota, to chvilu trva. No a ked je namotana, tak nechape, to jeho nadsenie postupne opadlo ...
@anonym_7fc446 chapem, ale cely instagram? Ved tam mal svoju historiu, priatelov, ale mozno, len nejaka slaba chvíľa dočasnej deaktivacie
@anonym_autor ja som deaktivovala tiez par dni nazad Insta... osobne som dospela do bodu, kedy mi zacal vadit... a nijak som neriesila, co si kto bude mysliet. Par ludi sa ozvalo cez whats app a zvysok bol evidentne len "vata". Takze chlapik mozno dospel tiez do nejakeho bodu uvedomenia.
@maialeo myslim, ze ano
Bud si fakt dal ten digitalny detox, alebo si z toho uctu pisal s viacerymi, prisla mu na to frajerka (alebo zacala nieco tusit), a on to pre istotu na cas deaktivoval, kym sa situacia ukludni.
@zorienka28 tiez som na to myslela 😆
@anonym_autor no co, pohonil na spravach a ucet zmazal / deaktivoval. On si ten ucet neskor znova aktivuje pod inym menom a tych “vela sledujucich” pravdepodobne kupil za par € aby vzbudil dojem.
@anonym_01459c akoze nemal az tak vela sledujucich, rralnych ludi tam mal podla mna, ale proste svije vybery a kazdy den tam chodil, zda sa mi cudny taky skrat
@anonym_autor podľa mňa mu to žena zatrhla
@anonym_autor možno ho niekto nahlásil a zablokovali mu. Ale to je taká milosrdná lož pre to aby si bola v klude. Nerieš, nebol to reálny človek. Teda je reálny, ale pre teba to bol len nejaký profil. Zabudni a ži v klude ďalej.
@anonym_autor bol pohádaný s partnerkou, mohol byť na ňu naštvaný atď a dali sa znova dokopy..
a aby mu na to neprišla čo stváral účet deaktivoval
@anonym_7fc446 chapem, ale cely instagram? Ved tam mal svoju historiu, priatelov, ale mozno, len nejaka slaba chvíľa dočasnej deaktivacie
@anonym_autor ale prosim ta, nebud naivna...ako pisu baby vyssie - zena mu na to prisla, tak sa stiahol.
@anonym_autor možno ho niekto nahlásil a zablokovali mu. Ale to je taká milosrdná lož pre to aby si bola v klude. Nerieš, nebol to reálny človek. Teda je reálny, ale pre teba to bol len nejaký profil. Zabudni a ži v klude ďalej.
@mysicka36 jasne, len zvedavost 😏 podla mna to psychicky nedal
@anonym_autor ale prosim ta, nebud naivna...ako pisu baby vyssie - zena mu na to prisla, tak sa stiahol.
@nyusika skor frajerka, bol to mlady chalan
@nyusika skor frajerka, bol to mlady chalan
@anonym_autor To fakt toto riešiš? Popísala a poposiela si prasačiny anonymovi a teraz sa čuduješ, že sa stratil? 😂😂😂 Naivka riadna.

@anonym_autor
Hovori sa tomu digitalny detox, ide zit realny zivot