Išli by ste ako slobodné a bezdetné 35+ do vzťahu s mužom, ktorý už má deti?
Dali by ste sa ako slobodne a bezdetné 35+ s mužom, ktorý už ma deti? Ak nie, tak prečo nie? Mate s takým vzťahom skúsenosti?
Ja nie, aj keď vekom by som už vraj mala znížiť nároky. V tomto veku už je malo schopných bezdetných. No nemám rada cudzie deti, nechcem sa deliť o čas, pozornosť a peniaze, prispôsobovať, pripadne sa naťahovať s bývalou a deťmi v puberte.
@anonym_autor chcem vidiet ten zastup bezdetnych chlapov 35 +, ktori maju zaujem o zenu 35+.
@matkahelka presne tak a mladsi uz vobec. Pre nich su atraktivne mlade zeny, nie vekovo seberovne.
@anonym_autor neviem, čo riešiš. Poslednou vetou si si odpovedala jasne. A je to v poriadku.
tak takú nehrali aby som ja znižovala nároky na niekoho ak mi nerežne a to plati aj na takeho čo deti nemá nebrala by som hocičo len preto kolko mám rokov ..tiež nemám deti a veru by som nechcela takého jedovať sa s cudzími deckami.To radšej potom nikoho.Ale tak budiš niekto robí rád opatrovatelku a že je takých žien dosť.Ty sa riaď svojím rozumom čo chceš ty lebo každá ti poradí niečo iné 😉
Ty si si odpovedala, vymenovala, takže nie...a je jedno ako to má ktokoľvek z MK.
Ja žasnem, že tvoje nároky niekto považuje za vysoké. Ja ich považujem za nutné minimum 🙂
A ešte chcem dodať, že ja poznám dosť mužov okolo 40tky, čo sú slobodní, bezdetní a majú hlavu na krku. Určite na takého natrafíš, je ich dosť.
mám presne ten istý prípad len z druhej strany, cudzie proste neznesiem, nechcem, to nie sú nároky ale obeta, ty si odpovedz či budeš tolerovať to že ten pekný začiatok nebudete venovať len sebe ale stále riešiť čo deti, to proste nikto riešiť nechce, ak sa rozhodneš pre deti tak tvoje budú a vtedy to berieš inak si myslím
Ja žasnem, že tvoje nároky niekto považuje za vysoké. Ja ich považujem za nutné minimum 🙂
A ešte chcem dodať, že ja poznám dosť mužov okolo 40tky, čo sú slobodní, bezdetní a majú hlavu na krku. Určite na takého natrafíš, je ich dosť.
@procrastique Aké máš ty nároky? Myslím si, že si môžeš viac vyberať. Vyzeráš naozaj dobre
@procrastique Tiež si myslím, že svojim deťom človek toleruje oveľa viac. Vidíš v nich svoju podobu a povahu, alebo teda partnera, ktorého si človek vybral
@anonym_autor ja nie a ty podla toho co pises to tiez nechces.
@matkahelka presne tak a mladsi uz vobec. Pre nich su atraktivne mlade zeny, nie vekovo seberovne.
@muchotrafka298 ja poznam vela muzov, co ma zenu v rovnakom veku a dokonca aj dost, co su mladsi ako zena, dokonca jeden par 13 rocny rozdiel, to je pre mna uz velmi vela, nie kazdy chlap chce mladsiu
@muchotrafka298 tak to je tak individuálne. Ja mám.skôr pocit, že chlapi okolo 40-tky si potrebujú čosi dokazovať, majú krízu stredného veku...hlavne takí, čo sú už rozvedení napr. Stále sa nájdu normálni, čo si hľadajú seberovnú... A sú takí, čo im nevadí aj 20-ročný rozdiel, osobne si vśak nemyslím,.že vtedy ide o úprimnú lásku (chlap je rád že sa popýši mladicou a žena je rada, že má zabezpečeného).
@anonym_autor a ty mu co ponukas?
@anonym_8d7a92 no predsa to ze je vysoka. Su muzi aj nizsi ktori maju fetis na vyssie zeny. Ona si mysli ze je v nevyhode ale praveze nie je vela muzov pritahuje prave vyssia postava
@muchotrafka298 ja poznam vela muzov, co ma zenu v rovnakom veku a dokonca aj dost, co su mladsi ako zena, dokonca jeden par 13 rocny rozdiel, to je pre mna uz velmi vela, nie kazdy chlap chce mladsiu
@zuzana76 kazdy chce mladsiu a nie kazdy moze mat mladsiu to je to
@anonym_b447cd s týmto nesúhlasím. Nie je vsetko o vzhlade (iný dôvod nevidím prečo by niekto tú mladšiu teda reálne chcel).
@anonym_b447cd tak neviem ci kazdy, poznam chalanov, co isli vzdy po starsej, tak o dva roky, tiez ked sme sa bavili, tak povedali, ze mladsia nie, ze by sa nemali o com rozpravat a poznam vela parov, kde je zena starsia, aj v nasej sirsej rodine polovica parov. Paradoxne tieto zvazky z nasej rodiny, kde zena bola starsia (maximalny rozdiel 3 roky) boli stastnejsie, ako kde bol starsi muz (starsi o 6 rokov, o tri roky), tieto skoncili rozvodom, alebo takmer rozvodom. Je to asi individualne.
@anonym_autor moj manzel ma svoje dieta a ja svoje dieta. Spolocne nemame. Ale ak by som nemala dieta, nejdem do vztahu s muzom co ma deti. Dôvod by bol ale velmi jednoduchý. Proste ako slobodna by som nepochopila vela veci a situacii, ak by som nemala svoje dieta a svoju vlastnu skusenost s mojimi reakciami na rozne situacie. A myslim si, ze ani slobodny chlap nevie uplne pochopit vsetko, ak ma zenu s dietatom. Nastastie sme teda stretli dvaja s detmi a to je fajn, vieme pracovat ako tim. Mužova ex pratnerka je v pohode, tiez ma svoju rodinu. Na vsetkom sa vieme dohodnut. Deti boli este malicke, ked sme spolu zacali, takze tie to vobec neriesili a ani neriesia. Su v rovnakom veku a su super partaci.
Vždy je to o znížení nárokov, úplne takého akého si vysnívas nenájdeš ... Ja som si vravela nechcem rozvedeného, nechcem fajčiara ... A mám takého, ...ale okrem toho je skvelý, inteligentný, pozorný atď. A dokonca mu nevadí že mam dieťa, lebo keby mu vadil môj syn tak to by som si s ním vztah nezačala ... Verím, ze on v tejto oblasti si tiez s ružovými okuliarmi nevysnival partnerku s dieťaťom, ale má už svoj vek a život jeho aj mňa naučil že nie je všetko tak ako si predstavujeme.
Vždy je to o znížení nárokov, úplne takého akého si vysnívas nenájdeš ... Ja som si vravela nechcem rozvedeného, nechcem fajčiara ... A mám takého, ...ale okrem toho je skvelý, inteligentný, pozorný atď. A dokonca mu nevadí že mam dieťa, lebo keby mu vadil môj syn tak to by som si s ním vztah nezačala ... Verím, ze on v tejto oblasti si tiez s ružovými okuliarmi nevysnival partnerku s dieťaťom, ale má už svoj vek a život jeho aj mňa naučil že nie je všetko tak ako si predstavujeme.
@anonym_abff91 krasne napísané🙂
@anonym_autor moj manzel ma svoje dieta a ja svoje dieta. Spolocne nemame. Ale ak by som nemala dieta, nejdem do vztahu s muzom co ma deti. Dôvod by bol ale velmi jednoduchý. Proste ako slobodna by som nepochopila vela veci a situacii, ak by som nemala svoje dieta a svoju vlastnu skusenost s mojimi reakciami na rozne situacie. A myslim si, ze ani slobodny chlap nevie uplne pochopit vsetko, ak ma zenu s dietatom. Nastastie sme teda stretli dvaja s detmi a to je fajn, vieme pracovat ako tim. Mužova ex pratnerka je v pohode, tiez ma svoju rodinu. Na vsetkom sa vieme dohodnut. Deti boli este malicke, ked sme spolu zacali, takze tie to vobec neriesili a ani neriesia. Su v rovnakom veku a su super partaci.
@betulinka1 ano nepochopila...ale časom ano a dalo by ti to veľa🙂
Ja som si začala v 20 tke s rozvedenym , starším o 15 rokov a s dvomi deťmi...Bola to láska ako hrom...Nebolo to ľahké, ale časom som sa naučila pozerať nielen na seba ale aj na inych..Bola som v situaciach, o ktorych som nikdy nemala ani len predstavu..Po čase sme sa vzali, jeho deti časom už davno vyrastli a maju svoj život a my máme spolu dvojičky, veľkáčov, múdrych a šikovných..Keď som sa vydavala v 28 rokoch, kamaratky sa divili ale veľa ľudí nám aj prialo...Dnes su kamošky rozvedené, maju deti kde s kým..My si žijeme veľmi pekne, a tvrdím, že stále je to láska...Nemenila by som nikdy❤️
@anonym_autor v dnešnej dobe je problém nájsť si normálneho chlapa 🫣 ja neviem ak by to bol chlap do koča aj voza brala by som ho aj s deťmi 😋
@anonym_autor ja nie, tiez pre tie dovody, ako ty uvadzas.
@anonym_autor zoznamku si neskusala? Alebo zmenit pracu/kolektiv?...ked zijes stereotypom, pracujes v zenskom kolektive, asi tazko stretnes "osudovu lasku" ...ja mam par kamaratov, ktori su slobodni a maju 36+ ..no nemaju stastie.
"No nemám rada cudzie deti, nechcem sa deliť o čas, pozornosť a peniaze, prispôsobovať, pripadne sa naťahovať s bývalou a deťmi v puberte." Toto je jasné nie. Vieš, čo chceš, to je super a drž sa toho. Akceptovať takého muža by z tvojej strany nebolo zníženie nárokov ale čistá rezignácia.
Urcite nie, kedze uz mal styk s inou.
Nesla.
ja z opacneho pohladu napisem - som sama s 3 detmi v striedavke, ak nie som s detmi, tipuju mi 34, ale mam 43 a nie, velmi realne vidim, ze ja mam co robit s detmi, nieto este aby vobec realne cudzi chlap sa o ne staral nejak vaznejsie, to by bola asi sanca 1:100 000. A kedze nestojim ani o nejake ulety, som sama. Ex manzel ale lovi velmi intenzivne, ulety sa mu urcite sypu do narucia kvoli peniazom, ale nemyslim, ze sa budu trhat natahovat sa s cudzimi detmi 🙂

a 35+ je kolko? lebo ak mas 35-36 rokov, tak este mozes stretnut nejakeho 31 rocneho, ak dobre vyzeras a aj dieta by este mohlo byt, ale nemas uz vela casu. Asi by som teda skor isla tymto smerom. Ale pozor na vyber, mam znamu, co si vzala o 8 rokov mladsieho, par rokov si dali cas, ze budu skusat dieta, nedarilo sa, tak riesili umele oplodnenie. On pocas vsetkych tych priprav nabuchal svoju slobodnu a mladsiu kolegynu a znamej zostali len oci pre plac, Uz ma 45 rokov a je sama.
@zuzana76 36, tipujú mi väčšinou o pár rokov menej