icon

Išli by ste ako slobodné a bezdetné 35+ do vzťahu s mužom, ktorý už má deti?

8. jan 2026

Dali by ste sa ako slobodne a bezdetné 35+ s mužom, ktorý už ma deti? Ak nie, tak prečo nie? Mate s takým vzťahom skúsenosti?
Ja nie, aj keď vekom by som už vraj mala znížiť nároky. V tomto veku už je malo schopných bezdetných. No nemám rada cudzie deti, nechcem sa deliť o čas, pozornosť a peniaze, prispôsobovať, pripadne sa naťahovať s bývalou a deťmi v puberte.

Strana
z6
alienkami
Dnes o 13:01

Nečítam komentáre, reagujem na úvodný príspevok:
Svoje nároky neznižuj. Radšej byť sama ako robiť neprirodzené ústupky. Keď vieš, že nemáš vzťah k cudzím deťom, tak sa do toho nenúť. Zvyčajne to prináša viac škody ako úžitku.
Uvoľni sa, počúvaj svoje inštinkty a neupínaj sa na hľadanie partnera. Získaš tým akúsi "ľahkosť bytia" a tým najskôr zaujmeš niekoho, kto k tebe bude pasovať.
Držím palce.

alienkami
Dnes o 13:06

Popravde, ani ja by som pravdepodobne nešla do vzťahu s mužom, ktorý už má deti. Možno, keby sme sa poznali najprv ako známi, a videla by som, že deti mi sú sympatické a nemajú so mnou problém (ani ja s nimi) Jednoducho, ak si začínam vzťah s rodičom detí, musím to brať ako celok. Tie deti sú jeho súčasťou. Buď beriem všetko alebo nič.

322sima123
Dnes o 13:20

@anonym_autor tiez nie

lucopeda
Dnes o 13:50

@anonym_autor ak si vezmeme ze dnes sa kazde druhe manzelstvo konci rozvodom, mas celkom obmedzeny vyber, ale drzim palce.

killfish
Dnes o 13:54
@anonym_autor

@anonym_26e6b4 Tak moje podmienky sú vyšší, bezdetný okrem iného. Samozrejme aby bol zodpovedný, vtipný, vedel zarobit( nemyslím hneď podnikateľa) a aby sa mi fyzicky páčil. ( tam narážam na to, že sa mi nepáčia plesati, rysavi, tuční, veľmi chudí), nemusí byt fotomodel, len sympaticky mužný brunet

@anonym_autor tak tento už chcel byť so mnou aj keď som mala už dieťa, prepáč 😁
Samozrejme želám nech takého stretneš aj ty (aj keď nemáš dieťa :D ). Sú takí, možno sa stačí presunúť na nejaké aktivity, ak teda nemas už nejaké. Držím palce, naozaj 😊

betulinka1
Dnes o 14:06
@poleva

@betulinka1 ano nepochopila...ale časom ano a dalo by ti to veľa🙂

@poleva mozno ano, mozno nie. Ale ako bezdetna s dobrou kariérou, vlastným bývaním, autom by som nesla do vztahu s muzom s detmi. Svoj volny cas by som chcela travit urcite inak ako staroslivostou o deti. Mozno keby mali tie deti 20 rokov 🤔🤔. S detmi je to ine. Uprimne ja sa uz tesim, ked budu deti velke na VS a znova si budem moct zase organizovať cas podla seba.

detickyy
Dnes o 14:46

@anonym_autor Spolu s ním budeš mať jeho deti (či malé alebo veľké - to je jedno), aj neustále riešenie všetkého okolo nich aj ex. Nechcela by som to.

poleva
Dnes o 14:48
@betulinka1

@poleva mozno ano, mozno nie. Ale ako bezdetna s dobrou kariérou, vlastným bývaním, autom by som nesla do vztahu s muzom s detmi. Svoj volny cas by som chcela travit urcite inak ako staroslivostou o deti. Mozno keby mali tie deti 20 rokov 🤔🤔. S detmi je to ine. Uprimne ja sa uz tesim, ked budu deti velke na VS a znova si budem moct zase organizovať cas podla seba.

@betulinka1 jasne..kazda sme iná🙂je to uplne normalne🙂

kristina2412
Dnes o 15:21

Ak by bol vdovec, alebo by ho nechala manželka s deťmi, tak by mi to vôbec nevadilo. Nerobí mi problém sa postarať aj o cudzie deti a mať ich rada, ale naozaj by som nemala náladu ani energiu bojovať s bývalou manželkou, robiť si prieky cez deti atď. Sú samozrejme výnimky a aj normálne správajúce sa bývalé partnerky ale asi by som to neriskovala.

anonym_ad075d
Dnes o 15:42

@anonym_autor môj názor je, že nie muz so záväzkami nie. Prečo? Je tam toho veľa, ale ako správne uvadzas Prečo by si sa mala aj ty financne podieľať na deťoch partnera. Morálka nech ide bokom. Tiež som bola sponzor, deti vyrástli bu ani mu zdravia sa ako kedy, nie to o vychove to je taka doba zdravit sa je nemoderne. Ak by som vedela kašlem na to. Za ďalšie, ozaj takéto naťahovanie ze krúžky, návštevy starých rodičov, Ty budeš stále cudzia a pichlave Ota,ky,narážky stále budu a ine blbosti tebe ako žene, ktorá vie co od života chce netreba a i chýbať nebudú. Tvoje nastave ie je správne, okolie nech si hovorí co chce je to tvoj život. Ty sa predsa nebudeš prispôsobiť im aby si im ulahodila. Ak predsa by si raz nemala deti, nie je to nič hrozné, myslím, že aj tak životu máš čo ponúknuť. Na teba láska ešte čaká, ak nie o cielene nehľadám...samo si nás to nájde. 🙂

ouwecka
Dnes o 16:09

@anonym_autor v tvojom pripade nie

lady511
Dnes o 16:19

Určite nie,je to tenký ľad,máme veľa kamarátov kde sú deti od bývalých a nerobí to dobrotu,

autor
Dnes o 17:45
@kubanika

@anonym_autor zoznamku si neskusala? Alebo zmenit pracu/kolektiv?...ked zijes stereotypom, pracujes v zenskom kolektive, asi tazko stretnes "osudovu lasku" ...ja mam par kamaratov, ktori su slobodni a maju 36+ ..no nemaju stastie.

@kubanika zoznamky skúšam roky…všade skoro ti istí ľudia, mnohí s deťmi, mnohí chcú len sex, ghostuju…

anonym_217699
Dnes o 17:47

Nie

autor
Dnes o 17:51
@alienkami

Nečítam komentáre, reagujem na úvodný príspevok:
Svoje nároky neznižuj. Radšej byť sama ako robiť neprirodzené ústupky. Keď vieš, že nemáš vzťah k cudzím deťom, tak sa do toho nenúť. Zvyčajne to prináša viac škody ako úžitku.
Uvoľni sa, počúvaj svoje inštinkty a neupínaj sa na hľadanie partnera. Získaš tým akúsi "ľahkosť bytia" a tým najskôr zaujmeš niekoho, kto k tebe bude pasovať.
Držím palce.

@alienkami To by som rada vedela získať tu ľahkosť bytia a nemyslieť na to. No mňa to veľmi trápi, myslím na to stále, pri zobúdzani, zaspávaní, pri športe, v práci, pri šoférovaní, nakupovaní…každá situácia mi to niečím pripomína

alienkami
Dnes o 18:23
@anonym_autor

@alienkami To by som rada vedela získať tu ľahkosť bytia a nemyslieť na to. No mňa to veľmi trápi, myslím na to stále, pri zobúdzani, zaspávaní, pri športe, v práci, pri šoférovaní, nakupovaní…každá situácia mi to niečím pripomína

@anonym_autor je to o nastavení v hlave. Nie je to jednoduché (kiež by bol taký prepínač 😂), ale nie je to nemožné. Ja si myslím, že to zvládneš. Vyznievaš ako niekto, kto vie čo chce. A to je veľmi dôležité.

ria900
Dnes o 18:57

Ja nie
Vždy bude niečo, čo ako otec bude musieť riešiť a bude s deťmi tráviť určitý čas, bude musieť neustále niečo riešiť s ex …
A prečo nie … pretože by som pravdepodobne ako bezdetná chcela vlastné dieťa hoci aj len jedno. A chcela by som, aby môj partner venoval čas našej rodine a môjmu/nášmu dieťaťu 100%. Verím, že existuje veľa žien, ktoré v tom nevidia problém.
Ale píšem za seba a u mňa je to rozhodne nie.

Strana
z6