icon

Išli by ste do vzťahu s mužom s minulosťou?

30. nov 2024

Zdravím,
Zaujímal by ma Vás názor na moju situáciu. Nedávno som sa zoznámila s mužom pri venčeni psov. Najprv to bolo nevinné, nahodne stretnutia, ale pretiahli sa aj na 2-3hodiny. Neskôr som zistila ze ma priateľku s malým dieťaťom. Žili spolu v čase keď sme sa spoznali. Teraz sa odsťahovali do podnájmu, on ostal žiť v dome. Ma aj staršiu dcéru s exmanzelkou, stretávajú sa sporadicky, ale kontakt udržiavajú. Po čase začali byť naše stretnutia intenzívnejšie, začína sa mi páčiť a prerasta to do vzťahu. Len neviem ci ma perspektívu s takým mužom niečo začínať. Ja mam 34, on 35. S tou ex to je všelijaké, stále ho otravuje, vyvoláva konflikty, podla mna a aj podla neho mu chce ublizivat cez dieta, alebo dalsia moznost ze ho chce späť..išli by ste do toho? Co si o tom myslite? Ja by som sa už rada usadila a mala zázemie.

Strana
z3
damian85
30. nov 2024

@bystrozraky To už teraz vieš , že budeš tak zlý otec , že sa o dieťa nebudeš starať aj ty ? Tak v tom prípade si netreba robiť dieťa , ak sa o neho nechceš starať plnohodnotne , to je fakt........ A tebe by bolo blbé , že v tom dome v ktorom si spával s ňou , by si spával s inou , ale nebude ti blbé , že v tom dome bude kde spávala s tebou bude spávať s iným ? V skutku zaujimavý myšlienkový pochod.
No počkaj si na obdobie keď si tu rodinu založíš potom skúsme znova o tom popísať 😝

kristiii
30. nov 2024

Nezačala by som si s takým. Nie preto, že má dve deti s dvomi ženami (aj keď tiež to nie sú bonusové body, a to ani pri žene, čím viac zainteresovaných ľudí, tým viac problémov), ale preto, že sa ako zadaný chlap 3 hodiny producíruje s nejakou psíčkarkou miesto toho, aby sa venoval rodine alebo aspoň dieťaťu, na ktoré ale vraj nemá čas kvôli "pracovnej vyťaženosti". Ktovie, koľko takých vyťažeností má.

romiada
30. nov 2024

Skor si všimaj ako sa vyjadruje o byvalych a či sa venuje deťom. V tychto temach by som ho vramci rozhovorov vyobracala ako na grile. To ako vnima doterajšie vzťahy (že byvale su kravy) hovori o ňom predovšetkym ,že či sa vie slušne chovať po rozidení, konflikte.... a deti , ako sa im venuje? Pretože 3 dieťa by mohol mat potom s Tebou. A dalšia vec: si ochotna sa o svojho partnera "deliť" s jeho potomkami? Deti ,ak ma o ne zaujem sa nedaju "vygumovať"

vilma7
30. nov 2024

Ani omylom.

tykat
30. nov 2024

Ak chces byt tretia ex s dietatom tak chod do toho. "Usadenie sa" s tymto muzom asi nehrozi.

vorkola
30. nov 2024

@maranta_leuconeura Pan Boh ta chran, a este k tomu aj deti,? nezacinaj si s nim, budes banovat,Ved stretavat sa so svojimi detmi bude chciet, a tym padom bude v kontakte aj s byvalymi,toto chces,? Mas na viac.Nech si on uprace zivot,A este musi na deti aj platit,vyzivne,A ak to damam financne nevyjde tak aj na nich,Taky je zakon,Moje deti uz boli vystudovane,pred tym alimenty na deti, az do ukoncenia VS, a napriek tomu musel aj mne platit vyzivne,hoci detom uz potom nemusel ,lebo po VS pracovali,,ale na mna musel..Takze aj keby ste sa akokolvek lubili mozno 3/4 z jehovyplaty by isli do dvoch rodin, No dakujem pekne za taky vztah.

Strana
z3