icon

Išli by ste do vzťahu s mužom s minulosťou?

30. nov 2024

Zdravím,
Zaujímal by ma Vás názor na moju situáciu. Nedávno som sa zoznámila s mužom pri venčeni psov. Najprv to bolo nevinné, nahodne stretnutia, ale pretiahli sa aj na 2-3hodiny. Neskôr som zistila ze ma priateľku s malým dieťaťom. Žili spolu v čase keď sme sa spoznali. Teraz sa odsťahovali do podnájmu, on ostal žiť v dome. Ma aj staršiu dcéru s exmanzelkou, stretávajú sa sporadicky, ale kontakt udržiavajú. Po čase začali byť naše stretnutia intenzívnejšie, začína sa mi páčiť a prerasta to do vzťahu. Len neviem ci ma perspektívu s takým mužom niečo začínať. Ja mam 34, on 35. S tou ex to je všelijaké, stále ho otravuje, vyvoláva konflikty, podla mna a aj podla neho mu chce ublizivat cez dieta, alebo dalsia moznost ze ho chce späť..išli by ste do toho? Co si o tom myslite? Ja by som sa už rada usadila a mala zázemie.

maranta_leuconeura
30. nov 2024

@damian85 aj keby mal 4 deti so styrmi zenami a venoval sa im, ok. Ale ked na ,,deti nema cas" lebo ,,je pracovne vytazeny" a nechodi za nimi lebo ,,problemy s ex" a ja by som hladala niekoho s kym si zalozim rodinu (ako hovori autorka), tak by mi musel rozum vypadnut, aby som v tomto videla buudceho otca mojich deti

abbey1
30. nov 2024

Ale budeš mať deti. Deti tvojho nového partnera. A ak aj nie deti, budeš mať jedného úbohého chlapa, ktory doposiaľ vždy narazil na 2 xantipy, ktoré mu okrem detí nič dobré neposkytovali.

svetlonos
30. nov 2024

Máš pekne blby výber chlapa. Nechaj si ho na iné veci ale toto nie je materiál na ťaženie. Je "rodinný typ" kade chodi deti robili ale postarat sa, to už nie. Otec roka tiez nie je ako vidíš.
A samozrejme bude na vine matka s dietatom, lebo sen takých žien je zit ako samovychovavajuci rodic! Idealne odist od muza/otca a všetko okolo dietata s minimálnym príjmom riešiť vo vlastnej réžii, očr, termíny atd.
Ty si tak zamilovaná akebo mechom praštena?
Bože sorry za úprimnosť, ale táto naivity je des. Vzdy je zla zena a otec najväčší geroj. Na psa a 3 hodinové prechadzky čas ma ale keby tie 3 hodiny venoval tým zenam, detom, domacnosti .... tak by teraz možno mal usporiadané vzťahy a milujucu rodinu.
Ale jasne, ver blba naivna ako mu zena ide cez deti zke robiť 🙈 Ty nie si matka však??
Nevieš aký je to nápor byt na deti sama riešiť všetko okolo lebo takýto tatko roka má na salámu!
fungujes 24/7 Boh chran pomyslieť, co keby sa ti niečo stalo alebo stratíš pracu - co je s detmi (časté choroby) veľmi reálne.
Zobud sa prosím ta, lebo dostaneš takú po papuli ako tie dve predošlé. A to co ti píšem si vyskusas v priamom prenose.

jumama
30. nov 2024

Ocividne ho omrzi partnerka, ked ma dieta - dieta znamena vela starostlivosti. A bohuzial, dnes muzi malokedy su pripraveni na rolu otca, co to znamena, ze to je naozaj aj casova obeta. Venovanie casu dietatu i partnerke. Ak to muz nerobi, vztahy sa narusia. Miesto casu, co venoval tebe, mal sa venovat svojmu dietatu.

Je mi to jedno ako v tomto vztahu dopadnes.

Asi ako tebe je jedno, ako dopadla jeho partnerka s dietatom.

Uz druhe jeho dieta nema uplnu rodinu. Parada.

enmery
30. nov 2024

Autorka, začal Ťa baliť, ešte keď žil s ex. Už si naočkovaná a tá vadná je jeho ex. 2 ženy sú vadné, na deti nie je čas. A ty mu veríš. Ja mám tiež nejaké vzťahy za sebou a nikdy som nikde nehovorila, že môji ex sú tí zlí. Proste niektoré ženy potrebujú dostať od života po papuli osobne, aby sa poučili.

katkaseiner
30. nov 2024

nekomplikuj si zivot...na vztah treba dvoch ale keď on nema cas na svoje deti tak ako ho bude mat na teba a pripadne tvoje dieta? Radsej sa posun dalej, urcite najdes niekoho lepsieho - ale chapem ze ak si zalaskovana tak sa nad tym tazko uvazuje. Každopádne je super ze ti nejako svieti kontrolka...posluchni ju

svetlonos
30. nov 2024

@damian85
ale ved čítaj suco! Kludne on môže ísť podľa blbeho vzorca a vyberať si trebars narcistky atd...
Ale v takom prípade by sa o deti staral, riešil súdne a trápil by sa koli nim. Tomuto dilinovi to maximálne vyhovuje! A ze aj ženy majú 2-3 deti s rôznymi mužmi? No áno maju ale unikol ti jeden dôležitý fakt! Tie matky sa musia o deti nakoniec starat same, lebo super ockovia už často pocas vztahu naháňajú ďalšie potenciálne matky svojich budúcich deti, kapito?
Keby mal aj 4 deti so 4 ženami- nevadí, posralo sa to - ale tie decká za to nemôžu. Keby sa im plnohodnotne venoval, kludne nech ten vztah ma.

damian85
30. nov 2024

@earlgrey no niečo mi sem po dome 7 ročné pobehuje 😂

fantaghiro21
30. nov 2024

Nie , nevidíš tam plno výkričníkov a upozorneni?
Už len to,že má/l doma ženu ,dieťa a vláčik sa 2-3 hod s nejakou cudzou by som brala ako veľký pozor...bude to opakovať znova....
Keby to bola kamarátka ,o ktorej by mi povedal,nemám problém (aj ja mám kamaratov,s ktorymi si vyrazim )
A v podstate mladý stihol už 2 vzťahy....
Nie ...

earlgrey
30. nov 2024

@damian85 máš to dieťa z predošleho vzťahu?

damian85
30. nov 2024

@svetlonos ty poznaš potencionálneho partnera " autorky " že presne vieš kde je problém ? Ja ho neobraňujem , možno je to hňup , ale kým nepoznám záver ako niektoré diskutujúce , ktoré presne vedia čo sa stalo - si povedať nedovolím......

damian85
30. nov 2024

@earlgrey presne tak....

damian85
30. nov 2024

@maranta_leuconeura toľko ponúk by si mala ? Tak potom , ty by si žiadnu diskusiu nepotrebovala . O teba by sa išli potrhať , autorka to bohužial musí riešiť takto.....

gaborka28
30. nov 2024

Precitala som po “ma priatelku s malým dietatom” a hneď sa vo mne ozvalo NIE. Nie kvôli dieťaťu, ale kvôli tomu, že ma priatelku. Vravím si, čítam ďalej, veď život prináša rôzne situácie a dostala som sa po “ma aj starsiu dceru s exmanželkou, stretávajú sa sporadicky” a bola som jasná. Nie, nie a ešte raz nie. Nie preto, že ma dve deti s dvomi ženami, veď ako pisem, život prináša vselico. Ale preto, že asi nebude úplne chyba v tých ex a priateľkách….. a keďže mam čosi pred 40 a život ma uz dosť preplieskal, neverim ani na rozprávky typu: ale pri mne sa to urcite zmeniiiiii 🙈

earlgrey
30. nov 2024

@damian85 No tak možno to nie je až také zlé...netvrdím, že je to v každom prípade, ale ako som spomínala, mne drámu v živote netreba, takže pokiaľ by som vedela, že bývalá partnerka potencialného je problémová, už len kvôli sebe a môjmu dieťaťu, by som do takého vzťahu nešla. A vlastne aj preto som sama, lebo ja mám dieťa tiež a nepotrebujem muža, ktorý by mi zasahoval do mojej výchovy atď. ale to som ja...

damian85
30. nov 2024

@earlgrey To je ale tvoje rozhodnutie. Niekto chce " umrieť " sám , pretože chce máť všetko podľa seba , niekto nie. Autorku pravdepodobne pán niečim upútal ak sa rozhodla drieť ruky , a nechať si " poradiť " na MK. Za mňa to problém byť nemusí , len treba poznať ( čo nik na MK asi nevie ) čo všetko za tým je. Ona možno vie , tak nech sa rozhodne ako uzná za vhodné. Každá tu napísala NIE , ja tvrdím že to až také isté nemusí byť.

aandrea9
30. nov 2024

Možno ma tu niektoré utlčú lopatou ale ono veľa závisí aj od toho, aké sú povahovo a charakterovo tie jeho bývalé ženy. Šla som do vzťahu s 2x rozvedenym, z každého vzťahu 1 dieťa. Nie, nebola som zúfalá. Ano, bolo to turbulentné kým deti dospeli, nebudem klamať. Osobne poznám iba jednu ex, matka roka to teda nebola a nemali sme žiadnu spoločnú tému okrem dieťaťa. Deti nemáme a sme spolu 13 rokov. Neľutujem svoje rozhodnutie.

earlgrey
30. nov 2024

@damian85 V poriadku, nikto ťa o opaku tvojho názoru nepresviedča 😉

petamich
30. nov 2024

Nie, chlap, ktory ma dve deti s dvomi zenami je jedna vec ale ze o ne nema zaujem ale zaroven ma dost casu chodit na 3-hodinove prechadzky s tebou pri mne ani nahodou atraktivny nebol

petamich
30. nov 2024

@damian85 tak ale otazka neznela - otazka znela ci by sme s chlapom opisanym v prispevku sli alebo nesli do vztahu, rozhodujem sa cisto na zaklade prispevku a ako situaciu popisala autorka a nie s takymto by som nesla a je to cisto moj subjektivny nazor (a ak by autorka necitila pochybnosti a bol by taky uzasny necitila by potrebu temu zaklad)

danica2711
30. nov 2024

keď chceš byť ďalšia v poradí, tak kľudne, ale so spoľahlivou antikoncepciou. Ja by som s takým exomplárom ale nedala dokopy ani svojho psa

damian85
30. nov 2024

@petamich každa minca má dve strany. A ak by si bola 100% istá že s nim nič nechce mať , tému by nezakladala. Však ?

pralinka25
30. nov 2024

tiez by som do takeho vztahu nesla. minimalne nie vazneho. uz len to ze ma cas chodit na 3 hodinove prechadzky ked ma doma male dieta. super fakt.
ze si ako otec nedokaze vybojovat vztahy s detmi .... a to ze o exkach hovori zle by mi signalizovalo ze nie je uplne ok. a s prvou dcerou preco ma vlazny vztah. tiez exka co sa msti cez dieta? vazne? dve naraz v jednom zivote? tak bud je vadny on lebo si nedokaze normalne vybrat - co by bolo na zamyslenie ze preco si vybral teba, alebo pravda bude niekde inde. ty vies len to co tipovie on. mozno by story vvyzerala inak keby si si vypocula tie dve blaznive exky.

anketkarka
30. nov 2024

Snažíš sa ho vidieť ružovo. Nemá čas na deti, lebo je pracovné vyťažený a keď ešte bol s dieťaťom a mal na neho čas, tak s Tebou venčil psa 3 hodiny. To je určite úprimný, pozorný, verný a obetavý partner. Ak by bol posledný muž na planéte, tak by som s ním možno zo zúfalstva do vzťahu išla. Ale iba do kamarátstva s výhodami 🤣 Nečudovala by som sa, že toto je aj jeho zámer s Tebou a Ty si staváš len vzdušné zámky o usadení sa. Nič dobré Ťa s ním nečaká. Nájdi si iného.

petronelag
30. nov 2024

Ja som do takého vzťahu nešla, lebo vo vzťahu je dosť problémov aj keď sú tam len dvaja a príp. ich deti, nieto ešte dve ex a ich deti. To budú problémy navyše, aj striedava starostlivosť ak bude. 34 ročná žena je ešte mladá a môže si nájsť muža bez záväzkov.
Len si musí uvedomiť, že muži narozprávajú rôzne historky o svojich ex a vždy sú na vine oni, čo vôbec nemusí byť pravda. A zamilované ženy im to uveria. Je tu kopa takých prípadov, kde muži narozprávajú novým objavom úplne klamstvá, akí sú nepochopení, majú len spolubývajúce atď.

muchotrafka298
30. nov 2024

Ja by som s nim do vztahu nesla,nie preto, ze ma dve deti s roznymi zenami, ale ze mas nimi evidentne nie najlepsie vztahy. A urcite by som nebola s niekym, kto neustale musi riesit nejake excesy byvalej partnerky alebo aj viacerych. Nehovoriac o case stravenom so mnou a s detmi.

la_dolce_vita
30. nov 2024

Za mna tiez nie, nevidim ziadne pozitiva, len same negativa. V tomto veku sa da v predsa zacat vztah so slobodnym muzom, najma ak je autorka slobodna. Na co si komplikovat zivot...

bystrozraky
30. nov 2024

No musis si dat pozor aby si aj ty nedopadla ako tie dve predosle. Tiez musi platit na dve deti (600EURx12mesiacov x 18 rokov =129.000EUR a to je minimum). Ak ma aj s tou prvou taky vztah ako s touto, tak by som ti odporucil sa poobhliadnut inde. Tiez si uvedom, ze aj ta prva aj ta druha museli ist s dietatom byvat na byt a urcite nie su moc nadsene. Citia sa ublizene a z toho moze plynut to ich spravanie co on prezentuje ako mu oni robia zle. Vies vobec preco sa naozaj rozisiel? Mozno ich obe podvadzal a to aj kym ste sa vy prechadzali. Ja keby som uz bol taky blb, ze si zle vyberiem a este to ani nezvladnem udrzat tak jej aspon prenecham dom. Davaj si pozor na seba a maj sa rada. Prajem vela stastia a usmevov v zivote 🙂

damian85
30. nov 2024

@bystrozraky Koľko domov si už prenechal ? 😝 To ste Vy pán Boris K ? Vítam Vás na fóre....

bystrozraky
30. nov 2024

@damian85 NIe, nie ja sa planujem zenit len raz...ale ak by sa nieco take stalo, tak radsej zacnem od zaciatku. Citil by som sa divne, ze v tom istom dome kde som spaval s inou a povazovoal som to za moju rodinu, zrazu byt s inou...;) proste vyhodit niekoho s kym so tvoril rodinu? Prblem je tento: Zena sa stara o dieta ked je male, nechi do prace a niekto ju vyhodi nech si robi co chce a da jej 300EUR mesacne???