Išli by ste sama niekam na výlet?
Ahojte, môj muž nie je schopný ísť nikam a nikde... už 4 roky. Najďalej sme boli spolu v meste 40 km vzdialenom na nákupe a na káve. Inak sme sme neboli nikde na výlete. Navrhla som, aby sme zajtra niekam vybehli. On čo? Kde? A kam? A kedy? No ja neviem... uvidíme zajtra. Už som sa nahnevala. Také krásne dni a ja stále sedím doma. Inak ja som človek, čo rád cestuje, spoznáva nové miesta, cestujem aj pracovne. Chcem ísť zajtra sama. Ako taký looser, naozaj sa cítim. Chodíte aj vy niekedy samé?
Chodím a nevadí mi to, nikomu sa nemusím prispôsobovat, ako sa zariadim, tak mám.
a tak mi napadlo, tiež som to použila looser inšpirujúc sa tebou, ale lúzer sa píše loser 😂
sú chvíle keď chcem ísť sama buď na bicykel a beriem aj knihu, alebo sadnem do auta a idem sa niekde pozrieť do okolia často do HU, AT, dám si niekde obed alebo len kávu a nikto mi nechýba
sú chvíle keď chcem ísť sama buď na bicykel a beriem aj knihu, alebo sadnem do auta a idem sa niekde pozrieť do okolia často do HU, AT, dám si niekde obed alebo len kávu a nikto mi nechýba
@alenka58 dobre sú chvíle, keď chceš byť sama... ale nie, že by si toto mala každý deň. že keď chceš niekde ísť, tak ideš sama...
@anonym_1b7cdf nie som turistka, čiže tam som neuspela.
@anonym_autor Bezne stretavame ludi, ktori su na vylete sami, bez partnera, bez deti. Niekedy je dobre vypnut a ist sam. Chod, bav sa.
@anonym_autor Jasne! Sama chodim vsade, aj na kratke, aj na dlhsie vylety, do kina, do restiky, na kavu na nakupy, aj na dovolenku, v zahranici. Vobec sa tym nenechaj odradit, ked nemas prave s kym ist, samej ti bude paradne!
Tak pýtala si sa či chodíme niekedy samé. Také sú aj odpovede. To, že máš pre mňa chlapa chmula ktorý nikam nechce ísť je vec druhá.
Mna by to na tvojom mieste dost mrzelo, ze mam takehoto partnera pri sebe.. pre mna bola jedna z priorit aby nebol uplny domased, a vyrazil so mnou na vylet, ked nieco vymyslim. Zavolaj nejake kamosky/kamosov, ci ani tych nemas? Tak potom sama, ktovie, mozno stretnes tiez niekoho aky ty 🙂 mozno sa potom aj ten tvoj zobudi 😬
Na čo máš partnera keď spolu netravite čas?
@alenka58 dobre sú chvíle, keď chceš byť sama... ale nie, že by si toto mala každý deň. že keď chceš niekde ísť, tak ideš sama...
@anonym_autor to máš pravdu nie som sama, ale na tých výletoch kde idem sama stretávam veľa ľudí ktorý sú sami, na bicykloch je to bežné, niekedy sa ku mne pripojí niekto, pri bufetoch porozprávame, autom je to iné tam som sama, chcem tým povedať že možno stretneš ľudí ktorí ťa oslovia a pripojíš sa aj inokedy, je blbé že máš partnera ktorý nemá zmysel pre iné aktivity to by som bola nešťastná a určite by som to riešila
@anonym_autor samozrejme. Som 10r single, vsade chodim sama. Keby som nechodila, tak by som nic nezazila. By som sa zastrelila, keby som nikam necjodila .
Áno, chodím sama bez problémov. Teraz napríklad s malým dieťaťom. Jednoducho nás pobalím a ideme, kam sa nám chce
Ked vobec s tebou nechce nikam ist, ani kino divadlo a ani blba kava v najblizsej kaviarni mate celkom problem. Travit spolocny cas iba doma na sedacke spolu🤔
Idem sa sama prejst ale to nam v ramci sportu. Vacsinou ale s kamoskami alebo s muzom.
Ked sama tak skor na beh.
Vzdy sa najdu dva kluby, niektori ludia bez partnera nechodia nikde. Ini zas chodia🤗
Ja mám tiež manžela domaseda a preto chodím všade samá ale s deťmi. Na výlety, na dovolenku, do kina, do reštaurácie, všade sama s deťmi. Už som si zvykla. Radšej takto než aby všetko ofrflal. Nemá rád ľudí, on je spokojný len doma. Horšie je že nemá ani kamarátov.
Partner stále niekde chce ísť, je aktívny, ale keď pracuje a ja mám voľno, tak idem aj sama so synom.
Môj muž aktívny a ne-domased, ja sa občas prispôsobím túre, bicyklu, či byť s nim na člne na L.Mare, v stane.. keď idem niekde sama, všimla som si, že sa rozprávam sama so sebou, že mi chýba niekto po boku, nech kecáme. Dosť ma naučilo chodiť samú štúdium v Čechách, po 40tke, kde som raz do mesiaca od rodiny odišla na 4 dní (4 roky), dovtedy som sama nechodila na nijaké výlety, do kina, má kavu... Kamošky nemám, nechcem. Známych mám dosť.
@anonym_autor ja bezne chodim sama von, na vylet, do kina, do sauny, atd. Mam kamosku, ktora sa schyti, sadne na prvy Flixbus a ide do Milana, do Benatok, atd., cestou si bookne ubytovanie a takto pochodila celu Europu.
Mam byvalu spoluziacku, ktora sama pochodila cely svet, min. raz za mesiac si kupi lacnu letenku a ide hocikam.
Vobec sa toho neboj, nechaj chmula doma a bez v ustrety zazitkom.

Chodím aj sama, manžel nie vždy môže. Vôbec sa necítim ako looser, práve naopak. Idem kam chcem, som tam koľko ja chcem. Ten čas sama so sebou, myšlienkami alebo aj len " prázdnou hlavou" je super.