icon

Ísť na prvé rande aj s jeho priateľmi?

5. máj 2024

Ahojte. Píšem sem zato že sa neviem rozhodnúť a popravde som na vážkach čo sa danej situácie týka. Tak ma zaujima aj názor iných žien. Zoznámila som sa cez internet s chlapom, ja mám 3 ročného syna, on tiež. Veľmi sme si sadli, píšeme si už týždeň ( viem ešte krátka doba) každý deň , posielame fotky že čo robíme , volali sme spolu. A ide o to že sme sa dohodli že keďže je stredu sviatok že by sme išli spolu von. On, ja a naše deti. Lenže dneska mi napísal že vymyslel miesto ( Liptovský Mikuláš kontaktná zoo) a že pôjdu s nami aj jeho dvaja najlepší kamoši s manželkami a deťmi. Kukám či dobre vidim? Poviem pravdu, dosť mi to vadí chcela som s ním byť prvý krát sama( s deťmi) proste má to byť naše prvé stretnutie. Som sklamaná, a neviem čo mám robiť či ísť či nie. Vôbec sa mi do toho už nechce, všetko to nadšenie opadlo keď mám byť s ním a ďalšími x ľuďmi. Išli by ste či nie? Ďakujem za vaše názory.

Strana
z2
autor
5. máj 2024

@januska12323 no však práve, to ma tiež napadlo že keď berie toľko ľudí "svojich" a ja tam mám byť len so svojím malým...to mohol napísať nech aj ja vezmem niekoho ...to je tiež pravda

silvike
5. máj 2024

Ci sa tam nakoniec nebude viac bavit z kamosmi ako s tebou. A ty vlastne nebudes poznat nikoho. Ved ani jeho vobec nepoznas. Aby si tam nebola ako piate koleso n voze.

gribka1
5. máj 2024

Akože, aspoň by si vedela, či to vôbec stojí zato. Ja nič strašné na tom nevidím.

zuzanna33
5. máj 2024

Slušné by som mu napísala že to nevidíš ako správne riešenie časom možno ale na prvé stretnutie už len pre deti kým sa adaptuju šok a vy dvaja sa tiež musíte lepšie spoznať na živo.

autor
5. máj 2024

@silvike no už to vidím, skôr budem obhanat malého a veru vôbec to nebude o nás dvoch...

ankare
5. máj 2024

Chod sama autom s malym tam a nemusíš sa tam s nimi "rodinkovat". Uži si so synom pekný deň a možno prekecnes dačo aj s nimi 🙂

betulinka1
5. máj 2024

Mne sa to zda ako vyborny napad z jeho strany. Neformálne stretko, vaćsia partia, uvidis viac situacii.

autor
5. máj 2024

@ankare no to je tiež riešenie 🙂

0silvia0
5. máj 2024

Ako tiez introvert ta chapem, tiez by som sa necitila v tejto situacii dobre. Asi by som mala pocit, ze ma tam budu vsetci jeho kamosi ocumovat a hodnotit.
Zoznamovacky s priatelmi by mali byt az naslednym krokom, ked uz dvaja spolu chodia a chcu rozvijat svoj vztah.
Na tvojom mieste by som odmietla s tym, ze na toto sa fakt necitim. Alebo by som si tiez zavolala kamosku alebo sestru s tym, ze mozno sa tam na 10 minut stretnete, otuknete a prehodite par slov, aby ste zistili, ci funguju sympatie aj nazivo

jumama
5. máj 2024

Na druhej strane, aj pozitivna vec sa v tom da najst - hned by ta bral medzi kamaratov. A to je odvazne. To je ako cosi naviac, ziskala by si aj nove priatelstva. Mozno je extrovert a tieto veci su pre neho prirodzene a ty si introvert alebo trochu plachejsia...

gabika99
5. máj 2024

Týždeň si píšete... je to veľmi krátka doba. Ja by som mu po týždňovej známosti ani len fotky neposlala, nie ze sa s ním stretnúť. Ale ked je to už takto, máš viac možností. Bud tam vôbec nechoď a normálne mu vysvetli, ako to vidíš alebo by bolo fér, aby si aj ty zobrala so sebou niekoho, aby si sa cítila fajn.

cacianka
5. máj 2024

Veď aj ty môžeš zobrať kamošku s dieťaťom , jemu to napadlo lebo asi sa stretávajú, voči tebe nie - ale ty to môžeš zmeniť. Budeš tam mať tiež niekoho koho poznáš, dôverujes , psychickú oporu.

marca12
5. máj 2024

Podla mna je lepsie sa stretnut takto v partii a nie hned len vy a deti. Ak sa necitis na stretko s jeho partiou,narovinu mu napis,co si o tom myslis. Nezavadzaj,nevyhovaraj sa. Treba byt od zaciatku uprimny a stat si za svojim nazorom.

mantilka
5. máj 2024

Chlapec to asi nedomyslel. Určite sami a bez detí. A nielen na prvý krát ale kým to nebude vaznejsie. Dieťa nemá poznať každého tvojho obdivovateľa!

autor
5. máj 2024

@mantilka prvý krát sa takto idem stretnúť odkedy mám dieťa ...dovtedy som žila s jeho otcom ale bol to toxický vzťah a rozišli sme sa.

vilma7
5. máj 2024

Nešla, lebo nebudete mať sní čas sa v kľude spoznať a to bol ten prioritný cieľ, alebo?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
aurinia
6. máj 2024

Na teraz by som sa ospravedlnila. Možno to myslel dobre. Netreba ho hneď za to sprdnut. Prvý krát by som išla sama vo dvojici. Potom ešte pár krát. Chcela by som vedieť aký je v posteli. Neskôr takto v skupine. Sice na tom nie je nič zle, ale asi by som bola nesvoja, zoznamka s ním, dieťa, este aj priatelia, manželky....závisí čo od toho očakavas ... Poznám ľudí čo všade takto chodia v skupinách, dovolenkujú spolu, víkendu ju spolu. Ja som iná. Veľa pracujeme a na seba máme málo času. Radšej ideme ako rodina sami. Vidím to aj na deťoch, chcú našu pozornost. Sem tam ísť v skupine je to vsak fajn. Takto by som to urobila ja, byť v tvojej situácii.

sidonika
6. máj 2024

Určite nie. Aj to sa môže stať že manželky neprídu, že im to nevyhovovalo a budeš sama s tromi chlapmi

mimi3008
6. máj 2024

Neviem, ako by som to citila, keby som bola na tvojom mieste, ale ak ti nieco vadi a si z toho sklqmana, tak by som povedala, ze nechod, povedz mu to rovno, ze preco a uvidis, ako sa zachova

mantilka
6. máj 2024

To nebolo o tom, že sa zoznamuhes s viacerými, ale aby si nenabrala tento štýl zoznamovania. Pre dieťa to môže byť traumatizujúce. Čiže dopredu dieťa chránit. Stretnutie až po vyselektovani, preklepnuti... Moja mamka bola vdova a som jej vďačná, že sme nemuseli čeliť zoznamovaniu s jej nápadníkmi.

Strana
z2